Poslednji tekstovi

Sve više žena otvoreno priznaje da ne želi da ima decu
Sve veći broj žena svesno bira život bez dece što predstavlja jednu od ključnih demografskih i ku...
Vesti

Prvi meseci sa bebom i partnerski odnos
Prvi dani sa bebom često nisu onakvi kakvim smo ih zamišljali. Ima ljubavi, da — ali ima i zbunje...
Promo objava
Porodični odnosi

.Ne osecam nishta i dosta me zbunjuje to shto klomifen daje iste simptome sa trudnocu.Jaa sam proshli put kad sam bila na prvi ciklus saklomifen osecala pospanost,umor,samo sam mokrila,bradavice me jako beljele ,grudi posledne dane i nishta doshlo je
.a sad nemam neke posebne simtome samo me sa strane bolemnogo grudi kad ih dodirnem...ali moramo imati nadu i da se neopterecujemo za to ,samo ce doci mozda kad se najmalo nadamo.Pozz
Jel ti dr tako savetovao?
al dokotrica mi prati ovulaciju sa klomifenom jer sumnja da uhvatim
pred kraj ovulacije i endometrijum mi je bio tanak 5 do 6 mm i cak u trudnoci,a sad kako pijem klomifen dodje do 18mm.......a folikuli bez klomifena su maksimum 9mm SLABOOOOOOOO itako stoje dok nedodje
Meni je Dr otvoreno rekao da on inseminaciju ne praktikuje, jer nije puno ucinkovita i necemo gubiti vreme sa tim. Ne bih da te obeshrabrim, probaj draga jednom- dva puta..ako ne uspe ne daj boze lako ces odluciti da neces vise inseminaciju... Obavestavaj nas sta se desava sa folikulima i endometrijumom...imamo za sve posebne temice... Ljubac i drzim ti fige...
Ja sam III ciklus na Klomifenu...upravo ga pijem, prosliciklus smo pravili pauzu zbog HSG-a...i videcemo... Sve ostalo je za sada ok, jedino sto mi je nefunkcionalan levi jajovod...pa ne znam koliko tu Klomifen moze da pomogne.... Hvala ti Mejvis za komentar