Poslednji tekstovi

Prvi meseci sa bebom i partnerski odnos
Prvi dani sa bebom često nisu onakvi kakvim smo ih zamišljali. Ima ljubavi, da — ali ima i zbunje...
Promo objava
Porodični odnosi

Zgrade DVA BEOGRADSKA VRTIĆA su u OPASNOSTI
Zgrada vrtića „Naša bajka“ na Zvezdari, zadužbina gazda Cvetka, planirana je za rušenje zbog zida...
Vesti

......meni je danas 8 dc, od sinoc smo aktivni na svaki drugi dan a svaki dan pred ovulaciju , na dan ovulacije i dan posle...Prosli mesec kad mi je bila ovulacija nismo ni spavali
.. toliko su me boleli jajnici .... Mozda zbog toga nista nije bilo prosli mesec..Ja jedem ananas svaki dan..muuuuka mi je od njega. Meni moja doktorka nikad nije govorila o endometrju, samo sam u decembru isla u narodni front na folikulometriju i rekao mi je da mi je end 13 dc 6m.... mozda je tanak zato sto su mi na histeroskopiji u avgustu radili kiretazu...da osveze matericu.. posle toga sam imala obilno krvarenje..paa se mozda tu istanjio end...pojma nemam
... sokirala sam se. Vise to sebi necu da radim. Uradim test pa jesam ..nisam....
za ovaj post.
....
... pokusaj da se opustis...uradi test 10 dana posle ovulacije..jer to vreme kada mi oslukujemo simptome je veoma stresno za nas organizam...ne treba nam to nikako. Meris li bazalnu temperaturu? e..da... ako je toliko bitan endometrij kako se onda desavaju vanmatericne trudnoce gde se embrion veze za kanal..
..i jedva cekamo,a svadba nam je 1.5..i po svemu sudeci bas tada cu imati,a bas mi to i ne treba..razmisljala sam da uzmem jedan mesec pilule,yasmin,jer sam ih vec pila,na preporuku dr...a sada mi je mozda potreban i klomifen,taman da brze
dobila sam