Poslednji tekstovi

Kako dve godine dojenja mogu uticati na vaše telo
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je u...
Dojenje i dohrana

Jedan blizanac rođen prirodno, drugi carskim rezom
Retko iskustvo porođaja jedne majke postalo je viralno nakon što je otkrila da je jednog blizanca...
Porođaj

, a sad razmišljam kao Tiziana, tako me uhvatila želja za trećim, ali strpljivo čekam da me prođe
(još smo mi trenutno podstanari, ne, nema šanse).
,jedva cekam da vam se pridruzim kao novopecena mama i da pisem kako je porodjaj divno iskustvo
a da bih do toga dosla moram da se porodim.Meni su se sve sestre i drugarice poradjale u frontu, naslusala sam se svega, ali isto tako znam cije misljenje uvazavam, a cije ne. Sad sam vise u tripu kad me zaboli stomak- aha, da nije krenulo, a ja ne bih bar jos dve nedelje zbog bebe, jer mi je sitnija, a li to je vec za neku drugu temu
Shvatite porođaj kao posao koji ćete obaviti za jedan dan, i gotovo.
bea jesi li imala epi?
kažu da taj nagli pad pritiska i kolaps može biti i da je od epidurala al da biram opet bih ga uzela bez razmišljanja. Sve vreme sam bila pribrana, saradjivala ma stvarno super stvar. Bolovi pre epija mi nisu bili strašni, kao jaki menstualni al baš kad je krenulo da bude ozbiljno dobila sam epi i ostatak porodjaja provela u blaženstvu
Sve je to teško ali proćiće tamo negde kad se udaju/ožene
Ima li sta novo?