IZVORNA PORUKA: Ana RR
Ljišo
volim te tako iskrenu
Niste više na salašu? Pa što bre?
Joj nismo skoro vec godinu dana. Ja nekako u dubini duse jos patim, ali smo kao porodica ok, da ne kazem s jedne strane nam je bolje sto nismo tamo. Sa tatom sam se sporeckala i otisla jedan dan odjednom

. Naravno zvao me tata da se vratim, propada mu salas, imao je kvarova i kvarova koji se ne bi desili da je neko bio tamo i td. Ali sad smo u muzevoj kuci, renovirali smo, doduse imamo jos kupatilo i kuhinju da renoviramo ali smo se sredili manje vise, blize nam je sve, za D je ovde urbanije pa je s jedne strane bolje a s druge losije. Ne provodimo toliko vremena napolju i jako patim zbog toga, ali idemo na salas svakog vikenda i do mojih pa onda nadoknadjujemo.
No da ne idem dalje u off.
Iskrena sam, i strasno mi je sve ali sve sto sam gore napisala, ali ja to stvarno tako mislim i osecam. I jako se sad bojim iako znam da cu se ja organizovati.
A jos da ne pricam da mi strasnije kad je troje dece jedno drugom do uveta

. Kako li ti roditelji tek funckionisu??

Zato i kazem divim se ljudima. Ko zeli hoce i moze i ima i zivaca i finansija samo napred. Lepo je to. U inostranstvu ljudi konkretno u Belgiji, Francuskoj i Irskoj imaju obicno po cetvoro dece. Njima je br 4 standard.