cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

04.04.2011, 11:41

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Mislim da je greška u onom što ja hoću sad odmah da se nešto uradi, a on-"ima vremena"user posted image

To je i kod nas problem
Npr. za garnislu je trebalo 6 meseci da se "smisli" da bi je postavio .
A imala sam ko da mi postavi odmah ali kao eto on ce to bolje.

Ukapirala sam da on smatra da su te majstorije po kuci njegov posao pa sam ga pustila da tako i misliuser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

04.04.2011, 11:50

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hmmm,da.Upravo oko takvih stvari ,ja bih oko većine stvari odmah nešto preduzela ,a on laganica. On je definitivno rob navika i ''mirnica'' , a mene ne drži mesto i sigurno ne bih kao on 11 godina radila na jednom radnom mestu bez osiguranja ili kad već kaže da mu je nekada muka od svih tu ,na istom mestu..posebno sada ,još i neredovne plate.Pa,preduzmi nešto ,čoveče!
Verovatno sam trebala u drugu temu user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

04.04.2011, 11:54

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Meni kad kaže 'opusti se...sjedi,niko ti ništa ne traži da uradiš'....meni se kosa diže na glavi...pa ko će ako neću ja,i kad ćemo ako nećemo sada...sve se nešto kamari...user posted image user posted image

jutros majstor treba doći po tv(crko)...ja se spremam u DZ djetetu nalaz krvi da uradim(kontrola) a on se već narogušio što mora ostat čekat majstora...vidim da bi i to na mene prebacio.....e malo morgen...neću...čekajuser posted image

i kad sam se vratila vidim nema tv a ni njegauser posted image user posted image

sve ja trebam....i još na to 'sjedi,opusti se.....'user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

04.04.2011, 11:56

clock-img

Anoniman

Oko sexa, ja bi nocu, a on bi zornjak...E pa meni se ujutro spava..Cvrcuser posted image

clock-img

04.04.2011, 11:57

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Bebać user posted image
Verolino user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

04.04.2011, 11:59

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: verolino

Oko sexa, ja bi nocu, a on bi zornjak...E pa meni se ujutro spava..Cvrcuser posted image

Verolino hoćeš da se mijenjamouser posted image user posted image user posted image

svi sretni i zadovoljniuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

04.04.2011, 12:00

clock-img

Anoniman

Pa ozbiljno..Zahrche k'o kokosh u deset. Ja ga cackam, mazim, budim, a on ce ti meni-bebo, ja bih da otpocinem, umoran sam...Ma kad ga ja otpocinem videce on...A onda mi u sest ujutro, kad sav normalan svet spava, gricka uvce. Grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image Sto mu gromova i pecenih kolachicauser posted image

clock-img

04.04.2011, 12:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebać

Verolino hoćeš da se mijenjamouser posted image user posted image user posted image

svi sretni i zadovoljniuser posted image user posted image

Ma mozzuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 12:02

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Pa ozbiljno..Zahrche k''o kokosh u deset_. Ja ga cackam, mazim, budim, a on ce ti meni-bebo, ja bih da otpocinem, umoran sam...Ma kad ga ja otpocinem videce on...A onda mi u sest ujutro, kad sav normalan svet spava, gricka uvce. Grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image Sto mu gromova i pecenih kolachicauser posted image

Verolino daj mi tvog mužaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 12:03

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 12:04

clock-img

bebać

pencil-img

2235

user posted image user posted image

a ti pravi orgije sa ovim mojim naveče...vidim da ste kao kec na desetkuuser posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 12:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebać

user posted image user posted image

a ti pravi orgije sa ovim mojim naveče...vidim da ste kao kec na desetkuuser posted image user posted image

Dil je paouser posted image

clock-img

04.04.2011, 12:12

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Uh oko svega ...nervira me sto je spor i sto ga uvek cekamo,nervira me sto se dere na nas kako jos nismo spremni a on  u gacama,sto uvek nesto zaboravi ili kljuceve ili pare,zaboravan je jako,sto mu je orman stolica,sto mu je uvek neko drugi kriv user posted image user posted image user posted image ...trebala sam u temi nervira me da pisem user posted image ...sad malo o meni svadjamo se jer isprskam celo kupatilo kad se kupam,sto napravim haos kad spremam rucak(bolje da me vodi u restoran),sto sam ceo dan na kompu user posted image a on ne moze da stigne i tako ali se volimo user posted image

clock-img

04.04.2011, 12:25

clock-img

Anoniman

Oko njegove "drage" mame i kako je ona eto UVEK (user posted image ) u pravu, ako nije po njenom joguni se kao malo dete, a sin je podrzava u tome - ma super su!!!!
Ali na to sam oguglala- kazu pametniji popusta user posted image
Zameram mu sto nista ne cuje, pa cak i kad se njega tice, sto sve cekam 100 godina da bude uradjeno (npr. slomljena roletna od septembra i dalje je slomljena, serviser za klimu trebao je biti pozvan u januaru itd), a najteze mi padaju rasprave oko lecenja naseg klinca kad je bolestan. Ja u klin, on u plocu i nikako da se dogovorimo, a Misko boluje....
Oko ostalog ni ne znam da li se raspravljamo, jer drugom ne pridajem toliki znacaj, pa mi je svejedno, da li smo na istim talasnim duzinama user posted image

clock-img

04.04.2011, 13:58

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

Oko gluposti,bukvalno,juce riljamo,on kaze ne rilja se sa te strane(meni to sve jedno)ja ne razumem zasto on tako misli,i eto cas svadja.user posted image Pa od besa izriljasmo bastu za 3 sata.Mi smo idealni spoj,on je komplikator koji sve mnogooo promislja,ja sam prakticna i odmah prelazim na delo,u hodu smisljam sta dalje.Uglavnom se nadjemo na sredini,sto je odlicno,ali nekad eto oko gluposti puknemo.U pocetku oko njegovih,mnogo smo se raspravljali,tj ja sam pucala i plakala on se nervirao sto placem,trudna sam ne treba da se nerviram i u stvari mi smo se svadjali sto ja placem user posted image

clock-img

08.04.2011, 15:25

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Kad mu se obracam a on me uopste ne gleda dok pricam,jos mi kaze,ma cujem ja tebe sve............a ja kao zidovima da pricam.Kad ga pitam da ponovi sta sam rekla,on me pogleda i muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

08.04.2011, 16:04

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ahahahaaha moj stari post umrecu od smehauser posted image

IZVORNA PORUKA: afrodita

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I da, posvadjamo se kada se bas "slucajno" okrene meni ledjima u krevetu, kad mora da prdne!  Kaze da ne moze drugacije da se nakrivi ako je okrenut ka meni!  Sinoc je skoro ugusio i mene a i deteuser posted image   Onda smo se sporeckali, ja sam se demonstraciono okrenula od njega.....skuupiiila svu snag i odlomila jedan mali prd.  Nis' posebno ali samo da mu vratim!

jao Verus user posted image user posted image user posted image user posted image ubicu se user posted image user posted image user posted image user posted image
e nisam se ovako nasmejala davno
sigurno te i zabolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 16:05

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

I da, posvadjamo se kada se bas "slucajno" okrene meni ledjima u krevetu, kad mora da prdne!  Kaze da ne moze drugacije da se nakrivi ako je okrenut ka meni!  Sinoc je skoro ugusio i mene a i deteuser posted image   Onda smo se sporeckali, ja sam se demonstraciono okrenula od njega.....skuupiiila svu snag i odlomila jedan mali prd.  Nis' posebno ali samo da mu vratim!

jao Verus user posted image user posted image user posted image user posted image ubicu se user posted image user posted image user posted image user posted image
sigurno te i zabolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

e neka si mu vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 17:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelenadunja

e neka si mu vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 17:51

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 14:40

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Oko mojih i njegovih, user posted image sve zeli sam

clock-img

09.04.2011, 17:25

clock-img

dacica

pencil-img

634

oko njegovog tate-koga izdrzavamo::))uzasuser posted image user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

clock-img

09.04.2011, 23:18

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Oko njegovog posla pa oko svega sto ima veze sa tim-sto radi po ceo dan,sto opet nema dovoljno para itd.

clock-img

12.04.2011, 14:38

clock-img

eni26

pencil-img

3380

I tako je pocela svadja...

1) Pitao sam svoju zenu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 kn.
Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 65.
Rekao sam joj da bi joj gajba piva vise pomogla da se osjeca lijepom.

2) Prije par dana sam pitao zenu gdje bi voljela da idemo za godisnjicu braka.
Rekla je: "Negdje gdje davno nisam bila."
Predlozio sam joj kuhinju.

3) Dok sam gledao omiljenu emisiju, zena je sjela kraj mene i pitala: "Sto ima na TV-u?"
"Prasine...", rekao sam joj.

4) Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon.
Rekla je da zeli "nesto crveno, sto od 0 do 100 dostize za 3 sekunde."
Kupio sam joj vagu.

5) Moja zena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim sto vidi:
"Osjecam se uzasno, stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!"
Rekao sam joj da joj oci jos uvijek savrseno funkcioniraju.

6) Bio sam sa zenom na godisnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao redati casu za casom.
Pitao sam zenu da li ga poznaje.
"Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno i kad smo se razisli, poceo je piti i od tada nije prestao."
Rekao sam: "Tko bi rekao da ce toliko dugo slaviti..."

clock-img

13.04.2011, 10:49

clock-img

MaDi

pencil-img

116

svaka svadja je vazana oko njegovog drustva tj par drugova koje ja ne podnosim a ni oni mene jer od kad je on samnom oni ga nemaju toliko..tj navikli su da za sve na njega racunaju a sad ne moze...i kad god bi ga neko od tih par nazvao ili tako nesto mi imamo svadju... iz gluposti al bude jaka i zesca svadja...sto se njegovih roditelja tice sve je extra...i on je ..ali ti neki njegovi da nazovem drugovui se mesaju i ono kao E PAPUCARU JEDAN... i onda se mi svadjamo... strasno... a da i ja volim sex nocu i tada ga napadam,dok on vise voli zornjak...ali nadjemo tu kompromis...heheh

Kad nekog voliš...