cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

14.03.2010, 21:05

clock-img

Anoniman

Pcelice,ima gastritis, i na najmanju nervozu i promenu vremena ga boli zeludac.
Zato mi je i vazno da jede redovno, a on kad je nervozan ne moze ni da jede,pa se onda i ja nerviram...pa izmisljam kojekakva jela, i ceo dan provodim u kuhinji, samo da bi jeo nesto. Al kad ga uhvati, kad se provali, jede kao mecavauser posted image Nesa je definitivno alavac na mamuuser posted image

clock-img

14.03.2010, 21:08

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Jao kako mu ti ugadjas! Bas si me raznezila sada...user posted image

clock-img

14.03.2010, 21:16

clock-img

Anoniman

Ma, da imam 4 ruke i dan od 36 sati ne bi mi bilo dovoljno da mu ucinim sve sto bih zelelauser posted image

clock-img

15.03.2010, 14:03

clock-img

Nana*

pencil-img

405

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ću malo u off,ali moram da kažem Nana MNOGO mi se dopada tvoj potpis user posted image

Jel da user posted image , xe xe ali trosim samo Bianko user posted image , jos kad bi i Dzordz pokuco na vrata sa jednim kartonom user posted image

" No Martini, No Party" :))))

clock-img

16.03.2010, 23:38

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja i mm smo se danas posvadjali oko autosedista.
Mm dao nekom decku pare da nam donese autosediste iz NS.Ja sam rekla koje.I taj decko pogresio i doneo onu nosiljku koju je David preraso,jedva je stao u nju.
I mm je bio siguran da sam ja rekla da bas to donese.A ja mu lepo pkazem katalog da vidi sta sam narucila.
Odmah smo se pomirili.Samo me on malo iznervirao sto misli da sam ja pogresila i da smo dzabe bacili pare.

clock-img

17.04.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

Uglavnom oko gluposti. Ja hocu da bude po mom, a on po svom, i ne mozemo da se slozimo i tako nastane svadja...

clock-img

25.04.2010, 12:37

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Dok nisu stigla deca nismo imali razloga za svadju, razgovorom smo sve resavali, tj vise smo imali vremena za pricu pa nije bilo nedorecenih i nerazjasnjenih stvari.
Jedino sto me stvarno zivcira i to se koljemo do krvi kad nece da prizna da je nesto pogresio, nego uvek okrene situaciju u svoju korist pa ispadnem ja kriva. Za to je magistar, uvek nadje nacin.
Evo juce smo bili u parkicu, sin ide da se spusti niz tobogan ja drzim malu pored, tata ga ceka na kraju da ga prihvati. Vec se spustao sam i ja da ga ohrabrim kazem mu ajde sam, on se nesto kenjka, vidim plasi se, i zovem tata uhvati ga za ruke pomozi mu , on uporan objasnjava detetu od 2god sa razdaljine od 3m kako treba da ispruzi ruke pa tata ce da ga uhvati.....spusti se mali nekako, sav happy hoce jos, ide opet ista prica stom razlikom sto sada se drzi sa strane tobogana za drzace, dok ne sedne pomoc, ali on je mali i ne ume na vreme da se pusti, pretrnula sam kako je mogao obe ruke da polomi i da ih iscupa iz ramena. Ja opet kazem mm pridji pokazi mu kako da se pusti ne vredi pricati iz daljine. Zna on je veliki, ..mali se svozi ruke ga povuku nazad jer se nije na vreme pustio i tako raspali glavom po toboganu.
Ja naravno krenem da urlam na mm eto da ga je pridrzao ne bi se udario, kreci kuci nema vise tobogana a tresem se od straha i bola sto se udariouser posted image user posted image user posted image .
On na sve to pokopava moj autoritet i kaze nece kuci ima jos da se igrajuuser posted image user posted image user posted image o milu ti majku!!!
Ocitala sam mu jedan oce nas na sred parkica, znam da sam seljanka al me izbacio iz ravnoteze.
Dosli kuci nece da progovori samnom, deca spavaju, mi krenemo da se objasnjavamo,

Ti mene omalovazavas, kako sam ja nikakav otac, stalno mi trazis mane greske...

Ja mu lepo kazem kako to nije tacno, ja sam 20h dnevno sa decom , znam sta mogu, znaju, umeju, samo pokusavam da mu pomognem u njihovom vaspitavanju, zelim da se izbegnu nezgode sto je vise moguce, nemamo vremena za pricu neke stvari oko vaspitavanja nismo ni definisali...
Da me poslusao i pridrzao ga za ruke mali ne bi udario glavom o tobogan, zbog toga sam se izdrala jer je to moglo da se spreci
Da ali ti si prva njemu rekla ajde sam
Da ali onda sam videla da ne ume da se pusti na vreme, ostaju mu ruke u tim drzacima mogao je obe da polomi
Da ali da nisi prva njemu rekla ajde sam ...

Eto na sta sam mislila kad sam rekla da sam uvek ja kriva. Nema sanse da prizna kako je pogresio.

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

25.04.2010, 12:42

clock-img

Anoniman

user posted image

Poznata priča.

Ja od nedavno više ne pričam kada je mm tu. Rekla sam "Pošto ja sve radim krivo, evo, kada si ti tu, rešavaj kako znaš!", naravno, objašnjeno mi je DA SADA VEĆ ne može da se reši jer sam ja dete vaspitala kako jesam. Pa gde si ti bio do sada!?

UF, ne volim ovakve stvari da pišem, jer se realno ne posvađamo oko toga, ali da, izbaci me iz takta. Samo sam ja tip da ćutim, pa se ne posvađamo.

clock-img

25.04.2010, 12:51

clock-img

Anoniman

Joj, Neno, i meni je poznato. Juce mi je mm rekao "Ti si kriva, vidi kako si ga razmazila"user posted image
A moje dete, nije razmazeno, dobrica je, nego je zeljan tate, i kad mm dodje sa posla, Nesa hoce sve da mu pokaze odjednom, pa se jadan spetlja, i zbuni, pa pocne da place. Al ja sam kriva, sto sam ga razmazila.
Nit sam ja kriva sto provodim po ceo dan s njim, i nema ko da mi pomogne, a najmanje je dete krivo sto je osudjeno na mene po ceo dan. A mm to ne moze da shvati, i oko takvih stvari se najvise svadjamo.

clock-img

25.04.2010, 13:19

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Ma ja nisam ona koja ce da ti precuti, ima da pricam 100/min dok ne istresem svoje buve.

ja znam da je njemu zao sto ne provodi vise vremna sa decom, al takav je posao, i ne moze za jednu dobru stvar koju mali uradi da dobije sve sto pozeli. Ne kazem da ne treba, prepametan je i poslusan,ma dobrica, sta ce onda napraviti od njega tolikim nagradjivanjem, a onda za jednu banalnu stvar koju ne uspi da uradi ajde sta se mazis pa ti si veliki decak a ovaj tek onda udari u plac onaj najtuzniji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2010, 13:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34390

Mi se ne svađamo, postoje neke rasprave, sukobi mišljenja ali uglavnom je to to.
Dođe mi dan kada mi se ne priča, nema razloga, prosto mi treba malo samoće, onda sam u stanju da ga kuliram ceeeeeo dan, mm to izluđuje pa se smori.. ali uveče kada legnemo, sve se reši user posted image

Često mi kaže kako imam savršenu sposobnost da stvari preokrenem u svoju korist, ja toga zaista nisam svesna user posted image i uvek se naljutim kada mi to kaže.

Ali..

Situacija na poslu: moj direktor je pio milion espreso kafa i koka kola dnevno, posle nekih razgovora ja ga ubedim da to nije zdravo, i evo on već mesecima pije samo čaj. I pre par dana, stoji on pored mog stola, vidi moju šolju u kojoj je kafa sa mlekom i zaprepašteno mi kaže "You drink coffee??????!!!!!!!"

Naravno da je mislio da ne pijem kafu kada sam ga onako ubedila da to nije zdravo user posted image

Ja kažem: "Pa ja pijem samo sa mlekom, jer čisto mleko  ne volim pa mi je ovo jedini način da ga unesem u organizam, a mleko je zdravo i treba ga piti!"

Čovek me pogleda, nasmeje se i kaže (ovog puta na srpskom) "Kako ti umeš da situaciju okreneš u svoju korist!"

user posted image user posted image user posted image

Izgleda da je mm ipak u pravu user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.4.2010 13:56:49 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.04.2010, 13:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34390

IZVORNA PORUKA: Nana*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ću malo u off,ali moram da kažem Nana MNOGO mi se dopada tvoj potpis user posted image

Jel da user posted image , xe xe ali trosim samo Bianko user posted image , jos kad bi i Dzordz pokuco na vrata sa jednim kartonom user posted image

Ma neka on samo pokuca, uhhhhhhhh user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.04.2010, 15:02

clock-img

Anoniman

Nemam pojma jesam li potrefila temu al* aj da opišem totalno bezveznu situaciju od pre neki dan ... naime mm ima kolegu sa posla koji s eveć neko vreme dopisuje sa nekom ribom iz Nemačke.. nema pojma kako ona izgleda itd., njegova stvar ... Ta žena (evo samo podatak-ima dete , bila je udata , starija je bar 10 godina od njega) planira da doše početkom maja i kolega je zamolio mm-a da li može da ga odveze do Bg-a na aerodrom kako bi je polupili .. znači, treba mu taksista... kažem ovo jer nisu neki bliski prijatelji a za mene je taj čovek od ranije neozbiljan ... ( neću da te detaljišem ali ako ja vam kažem da je neozbiljan onda znajte da jeste user posted image i on je bio oženjen, dete je kod bivše, bla, bla.. kažem opet njegova stvar bole me ...)
Poenta -  ja sam poludeal što ovaj hoće da ide snjim u Bg!  user posted image user posted image user posted image

Koji moj ćeš ti tamo, ko zna ko je to, ludo je vreme , možda je mafija u pitanju ......... user posted image user posted image -        -         -  naravno to sma mu rekla ... user posted image

e , sad jesam li budala? user posted image

clock-img

25.04.2010, 19:42

clock-img

Anoniman

Nisi. user posted image

clock-img

25.04.2010, 20:27

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Da mu je to blizak prijatelj onda mislim da ne bi imala pravo da mu nesto prigovoris. Ali kolko kontam iz price to je neki lik idi mi dodji mi.
Prema tome ti lepo pozoves taxi servis, pitas kolko majstore tura do Bg/aerodrom, ako treba i nazad i lepo kazes tm moze da ide ako ce doticni prijatelj da iskesira toliko novca za gorivo.
Molim lepo cist racun vasa ljubav na miru user posted image user posted image user posted image
Sta je on tu potrcko po potrebi, idi begaj bre.

Ovaj moj je danas celi dan na cile mile, uvek je tako skapira da je pogresio al nece da prizna pa se umiljava ko macak oko mace user posted image

clock-img

25.04.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nena81

Da mu je to blizak prijatelj onda mislim da ne bi imala pravo da mu nesto prigovoris. Ali kolko kontam iz price to je neki lik idi mi dodji mi.
Prema tome ti lepo pozoves taxi servis, pitas kolko majstore tura do Bg/aerodrom, ako treba i nazad i lepo kazes tm moze da ide ako ce doticni prijatelj da iskesira toliko novca za gorivo.
Molim lepo cist racun vasa ljubav na miru user posted image user posted image user posted image
Sta je on tu potrcko po potrebi, idi begaj bre.

Ovaj moj je danas celi dan na cile mile, uvek je tako skapira da je pogresio al nece da prizna pa se umiljava ko macak oko mace user posted image

Bilo mi je krivo jer sam ga prekinula u pola rečenice jer me je iznervirao u samom startu.Verovatno da je neko drugi u pitanju , neko bliži šta ja znam - spustila bih loptu .. mada - i tada bih ostala pri tome da su luda vremena , ne znaš ko je šta je ... itd.
Ma *ebeš gorivo... možda bi ta platila u naturi ...user posted image
e, prsla sam ...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 26.4.2010 9:53:49 >

clock-img

26.04.2010, 09:50

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Uglavnom sto je on u fazonu a lako cemo

Ova nedelja mu je uzasno pretrpana ... radi danju u firmi a nocu do 3-4 h ujutru kuci u radioni ..

Juce ga zove neki prijatelj da mu lijepi keramiku u kupatilu (zna da mu mm to nece naplatiti )
i ovaj moj mu kaze vidjecemo za vikend

Uffffff ... a sto sam ja isplanirala da odemo nekud za prvi maj , a sto je u cetvratak slava i sto u nedelju moram jos precistiti kucu, svekrva je stalno u njivi,sezona sjetve ... ne moze stici nista ...

Uffff ... eto tako user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.04.2010, 11:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sto ostavlja svoje stvari po kuci a jasamo idem za njim i sto on kaze trazim mu greske user posted image  

Spremim citav stan i on dodje s posla i ostavi majcu ovde,   pantalone tamo...papire po stolu.... grrrrrrrrrrrr

I kaze kako samo viicem na njega user posted image a ja se bas trudim  da  ovaj svoj 9 mesec pun nervoze ne prenosim na druge ljude.... 

clock-img

29.04.2010, 16:47

clock-img

minimax

pencil-img

3

Jao mi se svadjamo uglavnom oko nekih glupostiuser posted image

clock-img

29.04.2010, 17:06

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Civek nikako da shvati da sam najpametnija i da sam uvek u pravu. Oko toga se svadjamo.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.04.2010, 17:08

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Uf, otkada sam se porodila, pogotovo zadnju nedelju..ne svadjamo se ali smo otvoreno jedno drugom rekli da "idemo na zivce"....mm je sinoc davao bebi flasicu i kaze joj "Jel znas, mene tvoja mama jako nervira"...

Priznajem, sta god da uradi nalazim zamerku i NON STOP nesto kenjkam!  Upomoc!  Ne mogu da prestanem...hormoni??user posted image

clock-img

29.04.2010, 17:11

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Veruskice moja, kad osetis potrebu da mu zvocas, ugrizi se za jezik i cuti. Ako nesto uradi pogresno, ispravi kasnije sama, bez komentara. Sad ste u najosetljvijem periodu, cuvajte jedno drugo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.04.2010, 17:12

clock-img

Anoniman

Verus, mislim da je to i vise nego uobicajeno. Ti ne spavas, stalno si oko bebe. Tm takodje ne spava, radi, i pomaze. A i ti zelis malo vremena sa njim, i on sa tobom. A to je neizvodljivo, jer ima puno posla da se uradi, i oko bebe, i u stanu, i jos posao. Pa se nervoza gomila. Pa te iznervira neka sitnica, a ti nemas vremena da je raspravis u momentu, pa se te najmanje sitnice nagomilaju. I onda ti smeta i ono sto ti inace ne bi smetalo.
Sve, sta god da se desi u tih prvih par meseci, kad se upustis u nesto sasvim novo....sve je manje-vise uobicajeno. Znam da ti nije neka uteha, ali zaista ce proci, kad se jos malo uhodate i kad mali misic ojaca.

clock-img

29.04.2010, 17:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mina, nedjo hvala vam drugarice...gledacu da ipak povedem racuna, da se skoncentrisem i ne budem totalna bitch...

clock-img

29.04.2010, 17:46

clock-img

Anoniman

Pričajte. user posted image
Za početak, mislim da nikada detetu, pa ni bebi od par nedelja, ne sme da se kaže "Nervira me tvoja mama / tata". Ja imam trip da oni sve to razumeju i pamte (ne baš sa par nedelja, ali...).