Dok nisu stigla deca nismo imali razloga za svadju, razgovorom smo sve resavali, tj vise smo imali vremena za pricu pa nije bilo nedorecenih i nerazjasnjenih stvari.
Jedino sto me stvarno zivcira i to se koljemo do krvi kad nece da prizna da je nesto pogresio, nego uvek okrene situaciju u svoju korist pa ispadnem ja kriva. Za to je magistar, uvek nadje nacin.
Evo juce smo bili u parkicu, sin ide da se spusti niz tobogan ja drzim malu pored, tata ga ceka na kraju da ga prihvati. Vec se spustao sam i ja da ga ohrabrim kazem mu ajde sam, on se nesto kenjka, vidim plasi se, i zovem tata uhvati ga za ruke pomozi mu , on uporan objasnjava detetu od 2god sa razdaljine od 3m kako treba da ispruzi ruke pa tata ce da ga uhvati.....spusti se mali nekako, sav happy hoce jos, ide opet ista prica stom razlikom sto sada se drzi sa strane tobogana za drzace, dok ne sedne pomoc, ali on je mali i ne ume na vreme da se pusti, pretrnula sam kako je mogao obe ruke da polomi i da ih iscupa iz ramena. Ja opet kazem mm pridji pokazi mu kako da se pusti ne vredi pricati iz daljine. Zna on je veliki, ..mali se svozi ruke ga povuku nazad jer se nije na vreme pustio i tako raspali glavom po toboganu.
Ja naravno krenem da urlam na mm eto da ga je pridrzao ne bi se udario, kreci kuci nema vise tobogana a tresem se od straha i bola sto se udario
.
On na sve to pokopava moj autoritet i kaze nece kuci ima jos da se igraju
o milu ti majku!!!
Ocitala sam mu jedan oce nas na sred parkica, znam da sam seljanka al me izbacio iz ravnoteze.
Dosli kuci nece da progovori samnom, deca spavaju, mi krenemo da se objasnjavamo,
Ti mene omalovazavas, kako sam ja nikakav otac, stalno mi trazis mane greske...
Ja mu lepo kazem kako to nije tacno, ja sam 20h dnevno sa decom , znam sta mogu, znaju, umeju, samo pokusavam da mu pomognem u njihovom vaspitavanju, zelim da se izbegnu nezgode sto je vise moguce, nemamo vremena za pricu neke stvari oko vaspitavanja nismo ni definisali...
Da me poslusao i pridrzao ga za ruke mali ne bi udario glavom o tobogan, zbog toga sam se izdrala jer je to moglo da se spreci
Da ali ti si prva njemu rekla ajde sam
Da ali onda sam videla da ne ume da se pusti na vreme, ostaju mu ruke u tim drzacima mogao je obe da polomi
Da ali da nisi prva njemu rekla ajde sam ...
Eto na sta sam mislila kad sam rekla da sam uvek ja kriva. Nema sanse da prizna kako je pogresio.