Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...
Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

i ja ostale tamo citavih 6 dana,ma milina...
, dobijam neverovatne bolove i nagon u 6 i 05 zovem babiceee a ona meni iz njene sobe BABICINOOOO, i nepojavljuje naravno dok neispusi cigar ili sta vec radi. Kad je dosla i videla , pocela se derati na mene kako je nisam zvala kako je becina glava napolju i da ne guram dok se ona nespremi
pa zaboga miloga !!! Vrhunac svega je sto sam krvarila posle porodjaja da mi nije dosla jedna babica poznanica ja mislim da bi ostala tamo na stolu, ja sam zvala da me pogledaju dr. koja je bila u smeni inace nacelnica me nije ni pogledala rekla je super je to , ma tkivna sam na sveee,samo dobra veza i svoj doktor svakoj bi preporucila !!!! A o boravku u bolnici neznam sta bi rekla, od toaleta i tus kabine preko rdje i gliba piiiiiiiiii Naravno grejanja nije bilo u sobi tako da mi je dete posle otpusta odma prebaceno na NEO zbog upale pluca i bronhitisa... Neznam vise sta bi napisala a da se neiznerviram!!!
Sa drugom sam se porodila tacno 14 dana nakon termina nisu me mogli ubediti ninakakve indukcije kad je sa bebom ok do 14 dana tolerisu