writing-img

RE: Popis stanovništva

clock-img

06.10.2011, 21:01

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel mogu da me popišu u bolnici?

Sutra me zvali da dođem ujutru u Front, mada ne verujem da će me zadržati, ali opet ponedeljak ili utorak mi ne ginu, odoh pod nož.

Joj, srecno user posted image

clock-img

06.10.2011, 21:02

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: degu

A ja sam baksuz koji će dobiti 10000 user posted image
plaćaju nas 80 din po popisnici i upitu za domaćinstvo, pa sve zavisi ko je koliko dobio, toliko će i parica biti.

Sve zavisi i koliko imas ljudi tu... Eh, nek vam je i vise.

clock-img

06.10.2011, 21:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel mogu da me popišu u bolnici?

Sutra me zvali da dođem ujutru u Front, mada ne verujem da će me zadržati, ali opet ponedeljak ili utorak mi ne ginu, odoh pod nož.

Joj, srecno user posted image

Hvala Vuki user posted image

clock-img

06.10.2011, 21:04

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ako ja mislim na isto na šta misli mina, onda na prvoj stranici teme user posted image

IZVORNA PORUKA: Snelle

MIna, pa gde sad da iskopam odgovor user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

06.10.2011, 21:06

clock-img

Zell

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mnogim ljudima su baš nezreli pojedinci mnoooogo više pomogli nego sva "zrela" vlast. I čovek je rekao da je pravoslavac. Kasnije dodao opasku "pravoslavni džedaj". I ja bih radije sedela sa njim na kafi nego sa svim "zrelim" ženetinama koje "zrelo" nazivaju druge ljude retardima.

I ti ljudi ne žele da promene svet, nego da sebi olakšaju boravak u njemu. Od promena su davno videli da nema vajde.

Slazem se!

Za ostalo sto sam procitala par stvari je smesno ali to zavisi od osobe koja popisuje, ne do pitanja - neko napisa da nisu znali sta da pisu detetu za maternji jezik jer jos nije propricalo mislim..... user posted image a sto se ostalog tice ja bi tu jos pitanja dosta stavila...
Popisase i nas juce... :) manje-vise proteklo ok user posted image

clock-img

06.10.2011, 21:14

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Mislim da zasigurno dobijaju 20000 to im se kao uhvati 20 po popisanom a imaju i naknadu za veci br. tako mi bar objasnio drug koji to radi.Kod mene je cura zavrsila za 5min bukvalno i nije bilo problema,mislim da oni najvise komplikuju stvari.Vezano za onaj link i izjasnjavanje doticnog ja tek sad odgledala mina slazem se sa tobom u potpunosti bar sto se njega tice

clock-img

08.10.2011, 00:13

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: degu

A ja sam baksuz koji će dobiti 10000 user posted image
plaćaju nas 80 din po popisnici i upitu za domaćinstvo, pa sve zavisi ko je koliko dobio, toliko će i parica biti.

Sve zavisi i koliko imas ljudi tu... Eh, nek vam je i vise.

Vuko ma sve sam ja to izračunala user posted image ja sam moj popis završila i znam koliko ću paričica imati user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.10.2011, 15:19

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Bila devojka, završili za 10 minuta.

clock-img

08.10.2011, 16:40

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Kod nas se zadrzala sat vremena doduse ima nas sedmoro pa mozda zbog toga.

clock-img

08.10.2011, 20:30

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nas su popisali pre dva,tri dana i danas nam opet dosla neka zena da nas popiseuser posted image
jedva je ubedih da smo popisani,napala zena kao ludauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.10.2011, 20:58

clock-img

viking

pencil-img

6644

Degu, da li postoji neki info centar ili telefon (konkretno za Čukaricu ili neki opšti broj) koji mogu da okrenem da nešto pitam? Komplikovano mi je da objašnjavam ovde koja je situacija, predugo je... Bila sam na sajtu, ali ništa pametno. Onaj broj 0800 koji tamo stoji kao da nije u funkciji. Hvala user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 9.10.2011 2:29:23 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

08.10.2011, 23:44

clock-img

degu

pencil-img

11332

Viking ne znam ni ja, baš htedoh da te uputim na sajt user posted image
Jesi li pokušala ovaj 011/2412-922 ili mi pošalji pp, možda znam da ti odgovorim user posted image
Možeš i da nazoveš vašu opštinu i tražiš popisnu komisiju.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

17.10.2011, 05:26

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Onaj Dzedaj izgleda pokrenuo neku lancanu reakciju

klikni

clock-img

17.10.2011, 12:46

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: viking RR

Degu, da li postoji neki info centar ili telefon (konkretno za Čukaricu ili neki opšti broj) koji mogu da okrenem da nešto pitam? Komplikovano mi je da objašnjavam ovde koja je situacija, predugo je... Bila sam na sajtu, ali ništa pametno. Onaj broj 0800 koji tamo stoji kao da nije u funkciji. Hvala user posted image

Mm radi u opstini Cukarica,a radio je i popis,pusti mi u pp sta te interesuje pa cu ga pitati kad dodje sa posla.

Nena+Danilo=Vuk :)