Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

. Mleko cuvam u zamrzivacu,za ne daj Boze. Ja nisam uspela da dojim starije cerke pa me sve strah da opet ne ostanem bez mleka pa zato skupljam i cuvam svaku kap.
. Ajde mame da vas cujem,jel mogu posle da "prolice"?
. Pedijatrica mi kaze da bebe sigurno ne sisaju a ja sam sigurna da nije u pravu. One lepo piske,kake zlatno zuto,bude se na 2,5-3,5 sata... Sisaju od 10-20 minuta,kako-kad. Nocas su pocele da mi se bude na 2 sata i mislim da je to skok u razvoju. U ponedeljak idemo opet da se merimo... Ima li neko neki savet? Da li beba obavezno mora da dobije na kilazi u drugoj nedelji zivota? Kod mene sigurno ima mleka,ja posle podoja izmlazam od 80-120 ml. Vidim da vuku i cujem kako gutaju... Malo sam zbunjena... Tako su mi i sa starijim cerkama rekli,pa smo poceli sa dohranom i tu je bio kraj nasem dojenju. A je bila stara 6 nedelja a V 2 nedelje kad se to desilo. To mi se sad uklapa u one skokove o kojima sam citala. Ne bih volela da zbog neke gluposti opet prestanem da dojim. Imate li iskustva sa ovim? A da admini ne zamere kopiram post i u teme o dojenju i skokovi u razvoju.