IZVORNA PORUKA: gae_gr
I meni je tako bilo dok nisam počela da vodim evidenciju šta voli, sad pravim mali Žabin kuvar. Sve što napravim i svodi joj se ja zapišem. Kad ne znam šta ću ja pogledam tamo. Dobra je osnova i za pravljenje novih kombinacija...
Jao, i ja cu morati od sutra da pisme kada sam sta dala, ne zbog toga da bih evidentirala st avoli, jer moja alica sve voli! vec da ne zaboravim kada je koje meso jeo, kada ove namirnice sto kao redje treba da jede.
Nama danas bio drugi dan zecetine, mozda vec pisah. Sve dobro prolazi. Ima malo nekog osipica pored laze na obrazima, sumnjam na krusku koju jede vec neko vreme... Nju cemo staviti na stranu par dana i pratiti to crvenilo. Za sledecu namirnicu se dvoumim, zapravo troumim

dal' keleraba, dal' bundeva ( koju cu davati i kao vocku i kao povrcku ) dal' mlada boranija?
Posto nikoga nema sa asvetom za cveklu, odlucila sam sama da mu je dajem 2-3 puta nedeljno. Nigde ni na netu ne nadjoh da ne sme cesto ad se jede, samo sam nasla da treba da se kuva u otvorenom sudu, sto je vec ucinjeno.