writing-img

RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo

clock-img

24.02.2012, 22:55

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Identicno sam i ja razmisljala! Mi smo vec uveliko jeli jagnjetinu. Hvala gae!

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

25.02.2012, 12:54

clock-img

Mizzy

pencil-img

245

Ja sam 2-3 dana posle belog mesa, dala batak. I onda redom....

clock-img

25.02.2012, 14:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Mare je danas posle voćne kašice (jabuka i banana) kukao dok mu nisam dala mleko i popio 150ml user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.02.2012, 14:40

clock-img

Anoniman

A koju teglicu si mu dala (malu ili veliku) i za koji obrok?

clock-img

25.02.2012, 14:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Ja sam pravila, jedna veća jabuka i skoro cela banana. Pio je mleko u 8 i 20 pa je voće jeo u pola 11.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

25.02.2012, 14:47

clock-img

Anoniman

Vreme je da se uvodi doručak ja bih rekla!

clock-img

25.02.2012, 14:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Pa još koji dan pa ćemo uvesti kačamak i palentu.user posted image

clock-img

25.02.2012, 14:54

clock-img

Anoniman

mislim da možete već sad, mi smo krenuli onaj dan kad smo napunili 6 meseci.

clock-img

25.02.2012, 16:13

clock-img

Anoniman

mi smo uveli palentu! jutros sam joj dala za dorucak palentu sa kruskom. a pahuljice cemo pomeriti za veceru. jedino moramo uvesti jos neku vocku, za sad imamo samo jabuku i krusku. sljivu cemo najverovatnije. imam puno dunja u zamrzivacu, od kada smem to da joj dajem?
mada moje dete jako slabo jede poslednja 2,3 dana.. a slabi i sisa. izgleda da je zubi bac muce. user posted image

clock-img

25.02.2012, 16:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja već neko vreme dajem sve... Da, pravi domaći pilići bez koncentrata su potpuno drugačiji, i po boji i po mirisu, a i jaja im se mnogo razlikuju. Mi imamo nekog dedu koji nam donosi jaja i od njega kupujemo i piliće. Kad se desi da mi ponestane jaja pa kupim u radnji, kolači mi smrde na koncentrat... Stvar navike...

Razlika je drastična i neprocjenjivauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

25.02.2012, 16:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma.

Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice.

Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura.

clock-img

25.02.2012, 16:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma.

Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice.

Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura.

Palenta i kačamak su savršeni za srolicu. Belo kukuruzno brašno kad praviš nemoj mešati varjačom ni kašikom nego žicom i to dok dodaješ obavezno, jednom rukom sipaj a drugom mešaj i neće biti grudvica.

clock-img

25.02.2012, 16:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Tako pravim i jedno i drugo ali mi ovo nikad ne ispadne kako treba. Ali probaću, možda sa manjom količinom bude bolje. 

clock-img

25.02.2012, 16:57

clock-img

Anoniman

Probaj i da skineš šerpu sa vatre dok sipaš, moja baka kaže da njoj pomaže, ja nisam primetila razliku, ispadne mi glatko i kad ne skidam sa vatre... Sve je u zglobuuser posted image

clock-img

25.02.2012, 17:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Hahaha user posted image

clock-img

25.02.2012, 22:11

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom.

clock-img

25.02.2012, 22:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34440

Dok je voda još hladna, je l'? Probaću. Baš dugo nisam spremala, i meni se jede.

clock-img

25.02.2012, 22:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zzzoka

Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom.

Isto važi i za griz. user posted image

clock-img

25.02.2012, 22:30

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Tako je. Mada ja u poslednje vreme kasice spremam sa cesmusom pa sipam onako vrucu vodu i odmah u nju dodam.

clock-img

25.02.2012, 22:32

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Tako je. Ja tako uvek pravim. U poslednje vreme koristim cesmusu pa nju odmah stavim malo topliju, mrzi me da cekam i mesam dok ne provri.

clock-img

25.02.2012, 22:33

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

haha, mislila sam da sam greskom obrisala

Tash, tako je. Mi uvek isto razmisljamo i radimouser posted image

< Poruku je uredio zzzoka -- 25.2.2012 22:34:09 >

clock-img

25.02.2012, 22:43

clock-img

Anoniman

Nisi valjda kuvala kašice u kupovnoj vodi? user posted image user posted image

clock-img

25.02.2012, 22:44

clock-img

Anoniman

Ma nema tu šta da se razmišlja, lepo piše na kutiji griza kod uputstva za pripremu. user posted image

clock-img

25.02.2012, 23:24

clock-img

zzzoka

pencil-img

512

Jesam prvi dan u kupovnoj i tada sam shvatila da cu bespotrebno bankrotiratiuser posted image

clock-img

25.02.2012, 23:25

clock-img

Anoniman

user posted image