Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

cim nam zaskripi i moja smizla krene da mrljavi po hrani,ja op pa jogurt ubacim i odmah bolje. obicno joj za dorucak dam jorurt sa hlebom, ili pravvim vocne sama; u jogurt ubacim koju vocnu kasicu dodam malo plazme i sve puca kako se jede
On mi ima nizak hemoglobin i kontam, ne bi trebalo da dajem mlecne proizvode uz meso i zumance, tako da za rucak ne bi trebalo da dajem pavlaku. Dorucak nam je vocni, nekad uz pahuljice ili pirincano brasno. Znaci, ni tu ne mogu da ubacim pavlaku. Jedino bih mogla slatku pavlaku ili jogurt sa vocem. Jedino sto mi preostaje je vecera. Imate li ideju, sa cim osim sa palentom bih mogla? Isto se odnosi i na kiselo mleko. Gluten nismo uveli.
...nego mnogo sporo ide to uvodjenje namirnica ,mislila sam sad bananu da mu uvedem posto jede samo jabuku ali sam zaboravila na kukuruz pa moram prvo to,pa onda dalje voce,pa bih mogla i curetinu .......Pandina ja sam bila na nekom predavanju o ishrani bebe i dr nam je rekla slobodno da u obrok stavljamo kasicicu maslinovog ulja,mislim da je to bolje od maslaca..