oberon -> RE: Kaali klinika (14.12.2012 12:05:09)
|
Pozdrav svima! Treba mi vasa pomoc oko procedure i samog postupka, pre svega zbog jezicke barijere koja moze predstavljati problem... Radi se o sledecem: bili smo prvi put na Klinici kod dr Zadorija, i kako smo planirali, IVF bi trebalo da bude sredinom marta. Zbog nasih godisnjih odmora pre svega, ali i zbog vremenskih uslova...da ne rizikujemo. Doktor nam je objasnjavao, medjutim, dao nam je i plan otkucan na racunaru, gde stoji i shema upotrebe Buserelina,Prednisolona zatim "r FSH v." i "HMG amp."...Medjutim, mi smo sada uzeli samo Lindynette i vitamine, riblje ulje i Femibion. Ono sto mi nije sasvim jasno i molim da mi pojasnite je kada treba poceti sa ovim vitaminima, a kada sa Lindinette? Dakle, sve je planirano za sredinu marta meseca. U odstampanom uputstvu na madjarskom jeziku stoji i da treba uraditi jos jednom analizu na drugi dan ciklusa, FSH, LH, TSH, prolaktin...Kada to treba da se uradi? Da li se misli na taj poslednji ciklus pred IVF? Mi smo mu sve one analize odneli koje ste i vi pominjali za prve konsultacije, izuzetno su ljubazni. Samo sto smo cekali dva sata od zakazanog vremena. Posle nas je zadesio veliki sneg na autoputu, bili smo zaglavljeni 17 casova kod Backe Topole. Hvala vam puno na korisnim informacijama, redovno vas citamo i saznali smo mnogo korisnih informacija.
|
|
|
|