little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (29.11.2013 15:19:41)
|
Pozdrav zenice! Hahahaha, Poc, bas si me nasmijala sad, mi mame bas o svemu mislimo, i oko svega brinemo...a kad ja rekoh Joletu da ne narusava privatnost svojoj curi, tako me je moj momak cuo i jutros ga je dr jeeeeeeeeeeedva premjerio....sestra mu je ostavila igraonicu u naslijedstvo i sad momak ima prostora da pobjegne gdje hoce...kako dr krene da mu premjeri nogicu, tako on pobjegne....sou zivi, i tako dr se sve mrsti dok ga pokusava uloviti na uz, i govori odavno me nije ovako neka beba nasetala [sm=smiley36.gif] a ja mislim kako se moj dragi vec vrti ispred vrata i pita se zasto ga toliko dugo ne zovu da udje unutra i zasto se nista i ne cuje [sm=smiley36.gif] i stvarno se zamislio zbog toga...a dr je sigurno preko 15 minuta pokusavao da ga premjeri...[sm=smiley36.gif] zna dijete vec sad da se sakrije kad mu smetamo [sm=smiley36.gif] Uglavnom sve je u redu, stanje od ponedjeljka nepormijenjeno sto se tice grlica, beban izuzetno zivahan i pokretljiv, mjere odgovaraju starosti trudnoce i to je to...[sm=bravo.gif] Cece super sto se sve zavrsilo konacno, sad jedna briga manje...javi nam rezultate AC mada vec sad znam da ce biti uredan nalaz, ali ces saznati i pol. Dani jos malo! Jovana, dr bas znaju da zakazu nekad, pogotovo kad se radi o necemu sto nije njihovo polje djelovanja...nazalost...al bice to sve ok, vjerujem! Samo pozitivno razmisljaj! Vik, javljaj nam sto prije kako je proslo....joj pa ti si krenula u skolicu, meni je to bilo pravo uzivanje dok sam isla, ovaj put necu ali je super iskustvo pa preporucujem svima da se upisu barem na teorijski dio.... Uh al se ja raspisah...ljubim vas debelice moje!
|
|
|
|