cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Chicco emotivni meda Tedi

Emotivni meda Tedi prati faze dečjeg razvoja i pomaže im da otkriju i izraze osnovne emocije, radost, tugu, gađenje, ljutnju i strah. I sve to na najlepši način, kroz igru.

Chicco emotivni meda Tedi

 

I deca, kao i odrasli, osećaju snažne emocije. Međutim, najmlađima je ponekad teško da izraze svoje emocije čak i verbalno. Oni imaju tendenciju da se izražavaju momentalno i instinktivno. Ovo je razlog zbog kog roditelji moraju biti „prijemnici“ za emocije njihove dece, kako bi im pomogli da se bolje nose sa njima. Ne postoje emocije koje su same po sebi pozitivne ili negativne, emocije su resurs koji se koristi kako bi deca upoznala sebe i kako bi lakše komunicirala sa drugima. Prepoznavanje emocija u ranom detinjstvu veoma je važan instrument za poznavanje sebe i učenje o drugima u bilo kom smislu.

 

Dečija emocionalna pismenost je podeljenja u tri faze.

 

Prepoznavanje emocija - Ova faza počinje postepenom svesnošću o emocijama koje nastaju u odnosima koje uspostavljaju kao i situacijama iz njihove okoline. Čak je i odraslima komplikovano da emocije izraze rečima. Postoji pet osnovnih emocija koje se gotovo u svim kulturama iskazuju istim izrazom lica. Čak i najmlađi u prepoznaju i oponašaju ovu vrstu moćne neverbalne komunikacije. Ovo je razlog zašto su „smajlići“ toliko popularni u svakodnevnoj komunikaciji.

 

Povezivanje emocija - Povezivanje izraza i gestova sa nazivom za emociju predstavalja način za početak prepozavanja i verbalizaciju naših osećanja. Pored lica, čiji izrazi su i dalje najčešći izvor komuniciranja, gestovi i reči takođe prate naše emocije.

 

Otkrivanje emocija - Treća ključna faza se sastoji od prepoznavanja emocija koje su nam bliske. Priče predstavljaju kapiju koja nam ostvara svet. Pronalazeći se u priči deca indirektno doživljavaju različita iskustva. Ne treba zaboraviti da je slušanje uvek najbolji način za uspostavljanje odnosa sa drugima.

Kako je mališanima igra nešto što je blisko, stručnjaci brenda Chicco su napravili emotivnog medu Tedija koji na lep i zabavan način najmlađe uči izražavanju osnovnih emocija. Emotivni meda Tedi raste sa detetom i prati faze dečjeg razvoja. Od šestog meseca pomaže im u razvoju kongitivnih sposobnosti a od druge godine im pomaže da otkriju i iskažu osnovne emocije, radost, tugu, gađenje, ljutnju i strah. Tedi priča pet pričica koje su povezane sa osnovnim emocijama. A svaki put kad Tedi izražava neku emociju , njegovo srce promeni boju. I tu nije kraj. Tedi mališane uči prvim slovima i brojevima, pevuši više od 36 pesama, melodija, zvukova i priča. I sve to na dva jezika srpskom i engleskom.

A kada dođe vreme za spavanje, plišani meda Tedi mališanima će biti najbolji drugar uz koga će lakše utonuti u svet snova.  


Keprom u januaru mesecu nagrađuje tri učesnika sa 3 Chicco paket proizvoda.


Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.1. do 24.1.2019.


Komentari moraju biti isključivo autorski!

Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnim konkursima (konkursi na Ringeraja Facebook stranici i na Ringeraja forumu - konkurs/ ankete i konkurs ikone) i
 više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji u bilo kom nagradnom konkursu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 6 meseca. 


Članovi Ringeraje će nakon objave svih komentara, svojim glasovima izabrati pobednika na forumu! Glasanje traje od 25.1. do 31.1.2019. (zaključno sa 31.1.). Pravo glasanja imaju svi Ringerajini korisnici registrovani do i zaključno sa 31.12.2018.

 

U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!

 

 

Pobednik će svoju nagradu dobiti na kućnu adresu (u Srbiji), poštarina je o trošku sponzora.

 

 Reši anketu, napiši komentar i apliciraj za poklon >>>

 

Glasaj za najbolji komentar >>>

Promo objava

news-img

COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!

Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo bili zdravi. Ali šta radimo kako bismo poboljšali snagu i rad mozga?

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img