Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
 
						

- 5 glavica crnog luka
- manji celer
- veza mirođije
- kiselo mleko
- 1 žumance
- sirće
- so

- Crni luk iseći na rebarca, naliti vodom i kuvati dok ne omekša.
- Zatim izgnječiti, propasirati tako da se dobije gusta masa (gusta tečnost).
- Dodati još vode, celer, mirođiju i kuvati dok celer ne omekša. Začiniti žumancetom i kiselim mlekom.
- Sirće dodati po ukusu.
 Kada zahladi čorbe i supe služe da nas pošteno zagreju. Eksperimentišite sa sastojcima, nećete požaliti.
Kada zahladi čorbe i supe služe da nas pošteno zagreju. Eksperimentišite sa sastojcima, nećete požaliti.
 
		
 
			 
		 
						





 
						 
						 
						 
						 
				






 
								 
									 
									

