Čorba od mirođije

clock-img

26.11.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • 5 glavica crnog luka
  • manji celer
  • veza mirođije
  • kiselo mleko
  • 1 žumance
  • sirće
  • so


  1. Crni luk iseći na rebarca, naliti vodom i kuvati dok ne omekša.
  2. Zatim izgnječiti, propasirati tako da se dobije gusta masa (gusta tečnost).
  3. Dodati još vode, celer, mirođiju i kuvati dok celer ne omekša. Začiniti žumancetom i kiselim mlekom.
  4. Sirće dodati po ukusu.


Kada zahladi čorbe i supe služe da nas pošteno zagreju. Eksperimentišite sa sastojcima, nećete požaliti.

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i zašto nikako?

Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite druge mame.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img