Kineska piletina sa povrćem

clock-img

19.11.2013

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • 300g belog pilećeg mesa
  • 2 kašike ulja
  • glavica crnog luka
  • 500g mešanog povrća
  • 200g pirinča
  • so
  • biber
  • soja sos


  1. Iseckati na kocke i ispržiti belo meso na ulju, pa izvaditi na tanjir.
  2. Na istom ulju ispržiti iseckan luk i mešano povrće.
  3. Vratiti meso i pržiti još 7-8 minuta.
  4. Posebno skuvati pirinač, procediti i dodati u tiganj.
  5. Promešati, posoliti, pobiberiti i začiniti soja sosom.


Kineska kuhinja je postala prilično popularna kod nas. Jednostavno je za spremiti, ukusno i sadrži sve potrebne zdrave namirnice; od mesa, preko povrća do začina. :)

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

Zašto nas nadutost sve češće muči i šta možemo učiniti?

Govori nam Prof. dr Dragana Mijač, specijalista interne medicine, subspecijalista gastroenterohepatolog, sa Klinike za gastroenterohepatologiju, UKC Srbije.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img