Krem čorba od paradajza i piletine
Ringerajin kuvar: 17 joka
 
                 
				

- 1 veća glavica crnog luka
- 1 veća šargarepa
- 1 paškanat,peršun
- 1 paprika zuta šilja
- 3 - 4 paradajza
- 2 pilećih fileta bez kožice
- so,biber

- prepeći luk na ringli,staviti u šerpu sa ostalim povrćem i mesom i kuvati,posoliti i pobiberiti po ukusu
- kada je kuvano ja procedim tečnost u Multipraktik dodam meso ,povrće i sve izmiksam da se dobije gusta kremasta čorbica
- Ukusno je....
 Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
|  | 
| Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept! | 
 
			 
 
						 
		
 
			 
		 
						





 
						 
						 
						 
						 
				




 
								 
									 
									

