Pasulj- čorbast

Ringerajin kuvar: Maraj

Pasulj- čorbast

  • 500 gr pasulja
  • crni luk
  • šargarepa
  • lovorov list
  • slanina
  • beli luk
  • brašno
  • aleva paprika
  • so
  • vegeta
  • svinjska mast ili ulje
  • peršun


  1. U odgovarajucoj šerpi, staviti pasulj, naliti vodom i kuvati 10-15 minuta. Nakon toga, prosuti vodu, doliti drugu, i tako kuvati sa povrćem oko sat ipo do dva . Kada je pasulj kuvan, napraviti zapršku tako što na masnoći upržimo kašiku brašna, dodamo kašičicu aleve paprike, i time prelijemo pasulj. Dodati beli luk i peršun, kuvati još 5 minuta.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

Šta sve treba da sadrži dečja putna apoteka?

Nije svejedno koji probiotski praparat izabrati za putovanje. Probiotici se razlikuju pre svega prema vrsti soja koji se u njima nalazi, a svaki soj ima specifično dejstvo.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img