cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Piletina sa lažnog roštilja

Ringerajin kuvar: lelaigor

Piletina sa lažnog roštilja

  • šnicle pilećeg belog mesa
  • vegeta
  • senf sa začinskim biljem
  • majonez
  • jako malo ulja


  1. Belo meso iseći na šnicle, količina je po želji, koliko kome treba.
  2. Pomešati istu količinu senfa i majoneza, po ukusu može manje senfa - više majoneza.
  3. Svaku šniclu sa jedne strane začiniti vegetom, a sa druge premazati napravljenim premazom i ređati na tanjir da odstoji, ali tako da svaka šnicla sa začinjene strane "legne" na prethodnu šniclu na namazanu stranu sa premazom. Ostaviti da odstoji 10tak minuta.
  4. Teflonski tiganj samo malo premazati sa uljem, sa jedva 5-6 kapi, čisto da šnicle klize po teflonu, i zagrejati.
  5. Šnicle peći sa obe strane, dok ne dobiju onako bronzanu boju pečenog mesa na roštilju.


U nedostatku roštilja u kući, belo pileće meso pečem na sledeći način, a ukus ima baš kao sa roštilja.Kao prilog uz šnicle ide bilo šta: krompir, povrće, pirinač,...

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!

Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img