cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

POBEDNICI: "Moja priča: Prvi put sa bebom na letovanju"

Tokom prethodna 2 meseca poslali ste nam pregršt divnih, emotivnih, sunčanih i nežnih priča o vašem prvom letovanju sa bebom, i hvala svim učesnicima na tako lepom odzivu!

POBEDNICI: "Moja priča: Prvi put sa bebom na letovanju"

Dani nakon dobijanja bebe su prava mešavina osećanja. Prožeti su ponosom, fizičkim promenama i brigom o bebi, odgovornošću, često i iznenadnim suzama. Pored svega toga u danima nakon porođaja privikavamo se na život sa bebom, i brojne izazove koji nam sa novim članom porodice dolaze. Hoću li biti dobra majka/dobar otac? Da li radim sve kako treba? Nakon porođaja učimo šta to znači biti roditelj. A roditeljstvo je najlepši i najteži posao, u isto vreme.


I prvo letovanje sa bebom, donosi mnogo uzbuđenja i nezaboravnih lepih trenutaka, ali je istovremeno i veliki izazov, naročito za osetljivu bebinu kožu. Kažu da roditelji zapravo nikada ne idu na odmor. Oni samo brinu o svojoj deci, na drugom mestu...

Zaštita beba i male dece je posao sa punim radnim vremenom i svaki roditelj zna koliko je važno da to uradimo kako treba. Sa prvim zracima sunca svi mi roditelji krećemo da razmišljamo i o zaštiti od sunca.


I potpuno smo sigurni da uz tako brižne roditelje, vaši mališani uživaju u brčkanju, pesku, kanticama i lopaticama, u golicanju, maženju i osmesima, na vašem prvom, i svakom narednom letovanju!


Zato smo vas početkom juna pozvali da nam ispričate vašu priču na temu "Prvi put sa bebom na letovanju" i niste štedeli na emocijama! Divno ste nam dočarali trenutke sa tog prvog i vama posebno dragog letovanja, a 10 dobitnika osvojilo je po jedan vredan Sebamed paket, koji će biti poslat na adresu dobitnika o trošku sponzora. Došao je trenutak da vam predstavimo autore priča koje su na nas ostavile najveći utisak, te su zbog toga i izabrane za pobedničke.

 

 

DOBITNICI GLAVNIH NAGRADA SU:


1. Jovana Milić Vukomanović - Prvi put sa bebom na letovanju

2. Ladislav Lončarević Prvi put sa bebom na letovanju

3. Jelena Štrbac - Sara, tata i mama


 

   DOBITNICI DODATNIH NAGRADA SU:


1. Marina Jeminović - Vruć pesak i tvoja stopalca

2. Marijana Stamenković - Čarobnih deset dana

3. Jelena Horvat - Očekuj najgore, nadaj se najboljem

4. Tijana Milošević - Prvi put s mamom i tatom na letovanju

5. Jelena Nedeljković - Nije lako, ali je vredno...svakog kamenčića u peleni

6. Slobodanka Radojičić - Letnji san

7. Mama Relje Milićevića - Reljina priča 

 

 

                                   ČESTITAMO!


 

GLAVNA NAGRADA je SEBAMED SUN PAKET koji sadrži:

  • Sebamed Sun Baby krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed umirujući balzam posle sunčanja, 150ml
  • Peškir za plažu
  • Šešir

 

Sebamed konkurs

 

DODATNA NAGRADA je SEBAMED SUN PAKET koji sadrži:

  • Sebamed Sun Baby krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed Sun krema za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml
  • Sebamed umirujući balzam posle sunčanja, 150ml

 

Sebamed konkurs

 

Korišćenjem medicinske SEBAMED SUN kozmetike za zaštitu od sunca pomažete da vaša koža, kao i koža vaše dece ostane zdrava i smanjujete mogućnost stvaranja promena na koži na minimum.


Promo objava

news-img

Lepe vesti iz najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji!

U najsavremenijem privatnom porodilištu u našoj zemlji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana na svet je došla i šesthiljadita beba. Za samo godinu dana, u ovoj ustanovi rođeno je čak hiljadu beba, a ove impresivne brojke potvrda su da je ovo porodilište prvi izbor mama za dolazak bebe na svet, koji im garantuje vrhunsku udobnost i sigurnost.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img