cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin Deda Mraz 2017. u Beogradu

Koliko je Ringerajin Deda Mraz postao tradicionalno druženje u fenomenalnoj igraonici Kamičak, pokazuje broj okupljenih Ringerajaca sa mamama i tatama! Iz godine u godinu nas je sve više! A i poklona je svake godine sve više – i ovo lepo druženje u eogradu je Lino upriličio te iznenadio i obradovao mališane poklonima iznenađenja!

Ringerajin Deda Mraz 2017. u Beogradu

 

“Poznato” mesto, dobro poznati ljubazni domaćini igraonice Kamičak u Sava centru, i ove godine su nas srdačno dočekali i ulepšali nam naše već tradicionalno druženje i dočekivanje Deda Mraza u Beogradu!

Poznata lica, neki mali-veliki “stari” Ringerajci koji su za godinu dana porasli, neki novi drugari sa mamama i tatama… U mimohodu smo razmenjivali pozdrave i iskustva, razmenili po koju reč kroz veselu graju dečice jureći za najmlađim neuhvatljivim zvrkovima.


Spremni pokloni čekaju sakriveni na dolazak dragog nam Deda Mraza, i nije da ih nije bilo – pored onih koji su za svakog mališana doneti, bilo je tu i nekih poklona iznenađenjaLino je i u Beogradu iznenadio sve mame i sve tate, ali i seke i bate, i za sve male Ringerajce spremio i poslao prigodne paketiće da iznenadi i ulepša ove praznične dane!

 


Čuje se pesma, ushićenje raste, dečica se komešaju... jer znate, Deda Mraz u tom trenutku ulazi! Počinje pesma, započinje priča, maleni drugari pričaju sa Deda Mrazom, i na njegovu molbu svi ustaju i u glas obećavaju mamama i tatama da će i u buduće biti dobri i poslušni kao i do tada!

Red slikanja, malo i plakanja a i bežanja od strane najmlađih, a onda... kreće šuškanje i otvaranje poklona, radovanje i smejanje, najmlađi su se iskreno radovali nakon otvaranja Lino poklona iznenađenja, i Lino mede su svima u sekundi postale omiljene!

I kroz smeh i igru poželesmo dobrodošlicu ovoj nam novoj 2017. godini!

 

Sve fotografije sa druženja pogledajte u galeriji na vrhu teksta!

news-img

BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASPUSTA

Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u stonoteniskom centru Kocić&SDPS.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img