cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin Deda Mraz 2017 u Novom Sadu

Malo je falilo da maleni Ringerajci u Novom Sadu u Rođendaonici Kreativni Klub ostanu bez svojih poklona! Srećom, tu je bio dragi vilenjak Kvaka te je sredio nevaljalu Vilu Zloćkicu, i Deda Mraz je podelio sve poklone! A poklona je bilo… po 2 za svakog mališana – jedan koji su mame i tate spremili, i jedan koji je bio iznenađenje od Ringerajinih divnih prijatelja iz Lina!

Ringerajin Deda Mraz 2017 u Novom Sadu

 

 

“Staro” dobro poznato mesto sa predivnim domaćinima – Rođendaonica Kreativni klub u Novom Sadu je sa nestrpljenjem ugostio sve male i velike Ringerajce!

Da se družimo posle godinu dana ponovo, da popijemo kafu, razmenimo po koju reč, da se mališani igraju i svi skupa ponovo radujemo Deda Mrazu.


 

 

 

 

Toplinu, gostoprimstvo i ljubaznost sjajnog tima Kreativnog kluba je suvišno pominjati – oni su prosto takvi, nasmejani i vedri, i učinili su da nam i ovaj, već tradicionalni doček Deda Mraza ostane u sjajnom sećanju.

 

Ceo ambijent, praznično uređen, pozivao je mališane na igru i smeh, kada se odjednom začuo smeh Kvake, veselog ali malo nevaljalog vilenjaka koji je rešio da sve poklone uzme za sebe…

 

 

 

 

A pokloni, nije da ih nije bilo – pored onih koji su za svakog mališana doneti, bilo je tu i nekih poklona iznenađenjaLino je iznenadio sve mame i sve tate, ali i seke i bate, i za sve male Ringerajce spremio i poslao prigodne paketiće da iznenadi i ulepša ove praznične dane!


Ima Kvaka šta da “mazne”… I svojom domišljatošću je postao Deda Mrazov pomoćnik, dragi Deda Mraz i mila Baba Mrazica ni posumnjali nisu, i taman da mu plan uspe, pojavila se Vila Zloćkica i rešila da sve pokvari i sve paketiće uzme za sebe! Međutim, vilenjak Kvaka, iako nekadašnji nevaljalko, svojim priznanjem i iskrenim izvinjenjem odleđuje i Deda Mraza i sebe, sređuje nevaljalu Vilu Zloćkicu i spašava paketiće, Deda Mraza i Novu godinu!

 

U dahu smo gledali, klinci su uživali i danima prepričavaju celu predstavu koju je za njih pripremila fenomenalna ekipa Kreativnog kluba.


A nakon toga … zna se – palo je tu đuskanje, šuškanje kesa, otvaranje Lino poklona, slikanje, smejanje, igranje i dogovori da se na sledeće druženje ne čeka do naredne godine!

 

Sve fotografije sa druženja pogledajte u galeriji na vrhu teksta!

news-img

Ko me je podržavao dok sam se borila za dete

Dok sam se borila za dete, muž mi je bio glavni oslonac, kako na početku tako i sad.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img