cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin Deda Mraz 2018. u Novom Sadu

Maleni Ringerajci u Novom Sadu u Rođendaonici Kreativni Klub su već tradicionalno dočekali Deda Mraza! Bilo je tu i igre, i smeha, i razgovora! Ali i poklona… ooo, još koliko poklona! I ove godine su najmlađe Ringerajce obradovali naši divni prijatelji iz Lina, i iznenadili dečicu slatkim poklonima!

Ringerajin Deda Mraz 2018. u Novom Sadu

Naši divni domaćini – Rođendaonica Kreativni klub u Novom Sadu su i ovog puta, kao godinama do sada sa radošću i nestrpljenjem ugostli sve male i velike Ringerajce!

I zaista, nakon godinu dana, ponovo skupili smo se da nastavimo započete razgovore, sumiramo utiske iz odlazeće nam godine, a mališani da se igraju, i svi skupa ponovo da dočekamo voljenog nam Deda Mraza.

Ljubaznost i gostoprimstvo sjajnog tima Kreativnog kluba moramo ponovo da naglasimo – nasmejani, vedri, srdačni, ponovo su učinili da nam i ovaj doček Deda Mraza ostane u sjajnom sećanju.


 

 

Mališani , kao mališani… Uživali su igrajući, pevajući. Pali su tu i neki prvi pogledi, upoznavanja. Dobro poznati drugar iz Patrolnih šapa, Čejs je stigao u Kreativni klub i podstakao i male i velike da se isprobaju u đuskanju, limbo densu, ali i kvizu znanja.

 

I taman kada je krenuo da hitno završi neki važan posao, začuli su se zvončići. Poznati zvončići, poznatog dragog dede. Deda Mraz je stigao!



I da, da, svi su u glas potvrdili da su bili dobri tokom cele godine. Da li ste sumnjali u to? Naravno da ne, ipak su naši mališani divna dečica!

 


Što se poklona tiče, pored onih koji su za svakog mališana doneti, bilo je tu i poklona iznenađenjaLino je iznenadio sve mame i sve tate, ali i seke i bate, i za sve male Ringerajce spremio i poslao Lino poklone, da ulepšaju ove praznične dane!

 

A nakon toga … zna se – palo je tu ponovo đuskanje, ovog puta sa Deda Mrazom, igre bez granica, ali i šuškanje kesa, otvaranje Lino poklona, slikanje, smejanje, igranje i dogovor da se druženje ponovi a da se ne čeka do sledećeg dočeka deda Mraza!


Sve fotografije sa druženja pogledajte u galeriji na vrhu teksta!

 

news-img

BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASPUSTA

Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u stonoteniskom centru Kocić&SDPS.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img