cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin Deda Mraz 2020. u Beogradu

Posle tradicionalnog druženja u Novom Sadu, Ringeraja je nastavila novogodišnje druženje u Beogradu, gde nas je dočekalo ljubazno osoblje igraonice Hajdi.

Ringerajin Deda Mraz 2020. u Beogradu

Jedan za drugim, stizali su Ringerajci mali i veliki, draga lica dragih ljudi a posebno nas raduje što su nam se pridružila mnoga nova nasmejana lica.

 

Mališani su uživali u igrarijama uz animatorke igraonice Hajdi, a mlađa deca su se igrala pod budnim okom njihovih mama. Niko nije bio pospan i svi su bili orni za igru, i oni mali ali i oni malo veći. Trčanja, radosti, zagrljaja i vriske bilo je na sve strane.

 1

2

Naravno, iščekivao se čuveni deda u crvenom i dodela paketića.

Deda Mraz je najavio svoj dolazak u igraonicu Hajdi njegovim već poznatim pozdravom „ho ho ho!“, pa mali Ringerajci ostavljaju igre i okupljaju se oko njega. A on ne bi bio Deda Mraz da ne priča lepe bajke deci. Hrabra deca su svima prisutnima recitovala i pevala pesmice, a male ručice onih manje hrabrih vešto su aplaudirale.

3

4

 

Za kraj, Deda Mraz je svima koji su bili dobri, podelio kese pune poklona.


 5

Do sledeceg druženja uživajte u slikama i pozdravljamo Vas u želji da se sledeće godine opet družimo u što većem broju.


Promo objava

news-img

5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!

Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu obroka.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img