cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin Deda Mraz 2020. u Novom Sadu

Ringerajci u Novom Sadu u Rođendaonici Kreativni Klub su već tradicionalno dočekali Deda Mraza! Bilo je tu razgovora, smeha i igre najmlađih ali i poklona… ooo, još koliko poklona!

Ringerajin Deda Mraz 2020. u Novom Sadu

Naši divni domaćini – Rođendaonica Kreativni klub u Novom Sadu su i ovog puta, kao godinama do sada sa radošću i nestrpljenjem ugostli sve male i velike Ringerajce!

I zaista, nakon godinu dana, ponovo skupili smo se da nastavimo započete razgovore, sumiramo utiske iz odlazeće nam godine, a mališani da se igraju, i svi skupa ponovo da dočekamo voljenog nam Deda Mraza.

Ljubaznost i gostoprimstvo sjajnog tima Kreativnog kluba moramo ponovo da naglasimo – nasmejani, vedri, srdačni, ponovo su učinili da nam i ovaj doček Deda Mraza ostane u sjajnom sećanju.

 

1


Mališani , kao mališani… Uživali su igrajući, pevajući.

 

2

 

Začuli su se i zvončići. Poznati zvončići, poznatog dragog dede. Deda Mraz je stigao!

 

3


I da, da, svi su u glas potvrdili da su bili dobri tokom cele godine. Da li ste sumnjali u to? Naravno da ne, ipak su naši mališani divna dečica!

 

4

 

Do sledeće godine uživajte u fotografijama na vrhu u galeriji.

 


 

news-img

Lepe vesti iz najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji!

U najsavremenijem privatnom porodilištu u našoj zemlji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana na svet je došla i šesthiljadita beba. Za samo godinu dana, u ovoj ustanovi rođeno je čak hiljadu beba, a ove impresivne brojke potvrda su da je ovo porodilište prvi izbor mama za dolazak bebe na svet, koji im garantuje vrhunsku udobnost i sigurnost.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img