Ukusni prokelj

Ringerajin kuvar: minnica

Ukusni prokelj

  • 300-500g prokelja
  • 2-3 čena belog luka
  • 2 kašike susama
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • so
  • ostali začini po želji


  1. Očistiti i oprati prokelj, a ako je krupniji, iseći ga na polovine. Kuvati prokelj u slanoj vodi dok ne omekša, pa ga ocediti. Susam propeći na suvom tiganju.Na maslinovom ulju propržiti iseckan beli luk, pa dodati prokelj. Uz mešanje krčkati još 5 minuta i onda dodati susam.


Može se služiti kao prilog, a može i kao samostalno jelo. Vrlo je ukusno.


 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

Zašto nas nadutost sve češće muči i šta možemo učiniti?

Govori nam Prof. dr Dragana Mijač, specijalista interne medicine, subspecijalista gastroenterohepatolog, sa Klinike za gastroenterohepatologiju, UKC Srbije.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img