Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

Veruj mi da je to samo stil života.
   Veruj mi da je to samo stil života.  

verovatno je od neke hrane, je l jela nešto zeleno?
   verovatno je od neke hrane, je l jela nešto zeleno? 
											 zene  jos nesto,jel vasa deca trljaju usi,moja beba se mnogo znoji,a serum iz usiju joj bas curi,pa pretpostavljam da je svrbi,nije placljiva ,nema t,da bih povezala da je boli uvo.
 zene  jos nesto,jel vasa deca trljaju usi,moja beba se mnogo znoji,a serum iz usiju joj bas curi,pa pretpostavljam da je svrbi,nije placljiva ,nema t,da bih povezala da je boli uvo. 
											 i Tara krece u septembru u vrtic
   i Tara krece u septembru u vrtic  . Jako je tesko, za organizaciju, treba svaki dan pripremiti, tesko je kad razmisljam sta ako uzme npr smoki na proslavi nekog rodjendana u vrticu ( ali se nadam da vaspitacice strogo vode racuna ) i tesko mi je kad me pita za nesto sto bi pojela mama, jel smem ja ovo a ja joj kazem ne smes zato sto si alergicna
  . Jako je tesko, za organizaciju, treba svaki dan pripremiti, tesko je kad razmisljam sta ako uzme npr smoki na proslavi nekog rodjendana u vrticu ( ali se nadam da vaspitacice strogo vode racuna ) i tesko mi je kad me pita za nesto sto bi pojela mama, jel smem ja ovo a ja joj kazem ne smes zato sto si alergicna