Poslednji tekstovi

Zašto su deca zapravo srećnija sa manje igračaka?
Nedavno istraživanje otkrilo je da su deca srećnija kada imaju manje igračaka. Saznajte zašto!
Odgoj i razvoj

Kad su bolesna, deca bi trebala da jedu ovih 5 stvari
Ovo doba godine je vreme kada deca donose kući sve i svašta iz vrtića i škole.
Zdravlje i bezbednost

Trčanje, skakanje i sve slično ne dolazi u obzir. Sportski brus sam probala i nakon jednog minuta htela sam da se onesvestim kolko su me zabolele grudi. Tako da sam rešila da dam sebi fore sve dok ne prestanem da dojim. Radim ono što mogu i koliko mogu. Radim i sa klincima po malo. I mnogo mi znači. Prvo što tri puta nedeljno po sat vremena posvetim samo sebi, a drugo što me manje bole ledja i uspela sam da za dva meseca skinem skoro 6 kg. Možda nije mnogo al za mene jeste! Ušla sam u farmerice i suknju od pre trudnoće
.Nema pojma sta smem i kako cu a znojim se kao luda sada kada je toplo...........Baš sam nezadovoljna
i ja mislim da nema ništa dok ne prestanu da sisaju.Mislila sam dsa pocenem makar bicikli da vozim po malo.Hleb sam vec izbacila i te stvari od belog brasna,udarila po svezim salatama više,slatkise nesto ne jedem ali sada cu ih totalno izbaciti.Hvala ti na podršci.U stvari i sa Nađom sam smrsala tj dovela liniju u red,kada vise nije sisala a to je sa godinu dana.
Ali nekada mi je to sto ti kazes bas tesko,sva se razocaram,ali dobro sta je tu je,,,,bice bolje glavno da njih dvoje sikirike
Da napomenem da sam tad bila skroz van kondicije, ni 5min nisam uspela prvi dan da vozim, srce hteLo da mi iskochi
Znam ja da je to sve i na nervnoj bazi ali i zbog toga da bi imala mleka. Znam i ja da ne moram da zderem sve zivo ako dojim, al dzabe...Bas mi j tesko. Nemam pojma ni kako da se hranim ni kako da vezbam...