IZVORNA PORUKA: jovicaa
ti ne mozes da znas kakav je moj otac
I zaista me ne zanima,ali sama si potegla pricu o njemu i napunila je kontradiktornostima. Ne znam sta hoces? I ja nisam napala Indi, samo sam dala svoje misljenje. Podnesi to. Ako ne mozes, skloni se, sta drugo da ti kazem
I da se vratim na temicu, covek vredi onoliko koliko ceni sebe. Ono sto ti zoves borbom, ja zovem "ciganisanjem". Ako moze sporazumno, moze, ako ne, daleko mu lepa kuca.
Ja sam aprila prosle godine odbila stan muzevljeve tetke, a nemam reseno stambeno pitanje. I dan danas mu stoji neresen status jer se ostatak rodbine kolje. Mene ne zanima nista sto je na silu uradjeno, a ona je namerno to uradila da se "osveti" bratu i sestrama.
I ako ti nesto znaci, ja postujem cin tvoje majke i cinjenicu da nije zelela uzeti ono sto neko nije zeleo da joj da.Svaka joj cast

Ziva si , zdrava i nikome nista ne dugujes. Zar ti nije zbog toga lepo u sopstvenoj kozi??Meni bi bilo. I Bogu hvala sto nismo svi isti
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.