Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

jer ih žene stvarno puno dobiju i ovo moje nije ništa i kad su se pojavile na butinama sa unutrašnje strane manje više me za to bolelo d... ali kad sam videla da je počelo po kukovima da se šire i sa spoljašnje strane butina došlo mi da plačem... kaže mi muž da nisam normalna i znam da on to i ne primećuje (nevidi bre ni seksi veš odmah ga skine pa tako da ga za strije zabole jer znam da me voli baš ovakvu (nije da se tešim) on tome ne pridaje značaja) ALI JA IH VIDIM I MRZIM IH JER ZNAM DA MI NEMA NAZAD SEM LASERA KOJI JE PRESKUP!
Ne posmatram to toliko tragično. Sve mi volimo da budemo lepe i zgodne sa divnom kožom,al kad sam 4 godine plakala nad negativnim testovima i betama,nije mi bilo bitno da l sam zgodna već da li ću ikada da budem majka.
) A ja se nikad nisam osećala privlačnijom nego sad sa sve ovim stomakom... pa se zagledam ,pa se mackam, pa se šminkam,pa sredim kosu,lakiram nokte, obučem usku tuniku da se stomak vidi...pa se šepurim po kraju....(inače dugo sam čekala na ovu trudnoću pa sam jako ponosna) oduvek sam se divila trudnicama koje vode brigu o sebi više nego običnoj ženi (inače sam vaga pa brate sve vidim - šta da radim takva sam