writing-img

RE: Sonoma dijeta

clock-img

13.01.2014, 17:45

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Midzeri neznam zašto ne sme nes, ali nesme. I nema na čemu, zato smo tu, što reče adulence. Piše isključivo turska kafa. Mleko sme od prve faze ali dve čaše dnevno, tako da ja "rezervišem"jednu čašu za moje kafe, a jednu popijem za večeru. Inače, piše da mogu samo dve šoljice kafe dnevno ali ja to baš i ne poštujem, ipak, kg su išli u minus.
Zemunka, videla sam tvoje slike i moram ti reći da mislim da tebi ne treba dijeta. Izbgledaš, po mom mišljenju fenomenalno. Ja lepšu ženu, nisam skorije videla. Iskreno i bez preterivanja.

clock-img

15.01.2014, 13:11

clock-img

midzeri

pencil-img

11

Imam jedno pitanjce ,da li na sonomi može da se priprema slatkiš u prvoj fazi:
u mleko se ukuva integralni pirinač sa šipkom vanile.to je bez šećera ,slatko je od vanile ,a dozvoljene su namirnice.user posted image

clock-img

15.01.2014, 14:15

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Pretpostavljam da može.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

15.01.2014, 15:43

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Drage mame, ja samo želim da vas obavestim da ću od ponedeljka da se preselim na temu UN dijeta. Bebac raste, još malo pa 14 meseci i polako prestajemo sa dojenjem. Pre sam držala UN dijetu i dosta skinula, sad moram skinuti barem 20 kilograma a sa UN dijetom kg idu u minus baš brzo. Nadam se da će biti isto kao posle prve trudnoće. Sonomu volim i vratiću se na taj režim ishrane. Prestala sam da je držim jer mi se metabolizam skroz usporio. Za mesec i po sam skinula 7 kg i onda je stalo, ali to nije do dijete, već do mene, ja jako sporo mršavim, a brzo se gojim. Eto, imala sam potrebu da vam se javim.Svraćaću i ovde da vidim kako vam ide...ne odustajte jer je ovo najzdravija dijeta za koju znam. Jedan veliki user posted image user posted image za vas!

clock-img

16.01.2014, 15:18

clock-img

minnica

pencil-img

2295

user posted image za tebe što si mi skrenula pažnju na sonomu. Ja se i dalje držim osnovnih principa, ali tu i tamo zabrljam.user posted image Piši kako napreduješ.

No need to run and hide

clock-img

22.01.2014, 13:47

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Mame kako ide? Ja samo da vas posetimuser posted image

clock-img

23.01.2014, 11:25

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja sam tu. user posted image Meriću se za par dana, pa javljam. Inače, sad sam postpraznično 2. dan prvog kruga.

No need to run and hide

clock-img

03.02.2014, 09:03

clock-img

djdb

pencil-img

149

drage mame,evo i mene na forumu posle 13 meseci,i odmah na dijetu,ima li koga da se druzimo?bebana ima 13 i po meseci i jos uvek sisa,a ja sam sve veca i veca, valjda zbog hormona jer mi hrane fali, smanjila sam na minimum,a fizicke aktivnosti ima na pretek sa dvoje dece

clock-img

03.02.2014, 09:33

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Evo mene ! user posted image

Dan 1 ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

03.02.2014, 10:20

clock-img

minnica

pencil-img

2295

I ja sam tu. Samo ne pišem. U 2014. još nisam uspela da vežem 10 dana na sonomi. Izdržim 5-6, pa ubrljam. Elem, tu sam nadomak cilja. Do proleća ću uspeti.

No need to run and hide

clock-img

04.02.2014, 21:22

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Dan 2 gotov!

Uzasno sam prehladjena pa mi se nista I ne jede . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

05.02.2014, 00:56

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Draga samo da te pozdravim,kuckali smo zajedno u tromesecjima...

IZVORNA PORUKA: djdb

drage mame,evo i mene na forumu posle 13 meseci,i odmah na dijetu,ima li koga da se druzimo?bebana ima 13 i po meseci i jos uvek sisa,a ja sam sve veca i veca, valjda zbog hormona jer mi hrane fali, smanjila sam na minimum,a fizicke aktivnosti ima na pretek sa dvoje dece

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

26.02.2014, 10:22

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Drage moje evo i mene posle svega i svačega isprobanog, obaveštavam vas da se od sutra vraćam na sonomu, najbolje se pokazala. Ako nekog ima da je na ovoj dijeti neka se javi da se družimo.

clock-img

04.03.2014, 07:13

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Ja sam od juče na sonomi, znači danas je drugi dan prve faze. Ima li koga ovde još uvek?

clock-img

04.03.2014, 07:47

clock-img

minnica

pencil-img

2295

I ja juče počela. Pratimo se. user posted image

No need to run and hide

clock-img

04.03.2014, 07:49

clock-img

mama micki

pencil-img

910

E ajde, da ne budem sama. Probala sve živo, ništa nije kao sonoma. Meni su hormoni očigledno još u haosu, pre dve nedelje sam prestala da dojim, nadam se da će sada ići brže ovo mršavljenje, izobličila sam se, ne ličim na sebe.

clock-img

04.03.2014, 07:58

clock-img

superm

pencil-img

3244

Ja sam smrsala onda kada sam izbacila slatkise i testo. Posebno treba da se povede racuna o vecernjem obroku. Lagan mesni obrok sa sirom ili kiselim mlekom ili salatom. Bez hleba, naravno.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

04.03.2014, 08:15

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Superm ja već dugo ne jedem slatkiše, testo izbegavam, možda jednom u dve nedelje ako spremim neku testeninu, hleb jedem parče po obroku i to crni ili integralni, uz to i vežbam kad god imam vremena i ništa...vodu pijem kao kamila...
Ovo mi je pomoglo jednom, nadam se da će opet.

clock-img

04.03.2014, 08:24

clock-img

superm

pencil-img

3244

Sada sam bas citala o toj dijeti. Zvuci ok. Probacu i ja.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

04.03.2014, 09:21

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Veruj odlična je. Teško je prvih deset dana, posle i nemaš osećaj da si na dijeti.

clock-img

04.03.2014, 09:29

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja ne jedem hleb uz ručak i večeru. Za ručak povremeno bude integralni pirinač ili testenina.

No need to run and hide

clock-img

05.03.2014, 22:17

clock-img

minnica

pencil-img

2295

mama micki, kako ide? Kod mene nije loše. Nemam neke velike krize, ali se trudim da se ne dovodim u iskušenja, pa ni ne pravim ništa jako primamljivo.

No need to run and hide

clock-img

05.03.2014, 22:24

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Minnice istouser posted image Moji traže kiflice, a ja nikako da napravim...sve se bojim da ću probati.
Evo, danas treći dan, nemam krize, sve je ok,samo me brine što vaga ne pokazuje ništa manje. Znam da je rano, ali čini mi se da je prošlog puta bilo bolje, ali biću strpljiva.
Nadam se da neću odustati zbog toga što sporo mršavim...

clock-img

05.03.2014, 22:33

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja ću se meriti za koji dan, pa javljam. user posted image

No need to run and hide

clock-img

05.03.2014, 22:42

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Kako da u toku cijeloga dana ne pojedem nista slatko??? I tako prvih deset??? Ako sam dobro procitalla.Dijeta mi super zvuci ali bez slatkisa ne mogu...
Mama micki meni ti je super i dala si mi ideje za narednih par dana, eto jedino mi je problem slatko.

Moj maji bubicicak 08.10.2010