IZVORNA PORUKA: ksena
on bi blendao hranu detetu do 5 godina
hahaha...
u pravu si to za provedeno vreme. Mislim ja njemu prebacujem sto eto gleda tv sa njom ali ga i razumem da je premoren. On jako rano ustaje da bi meni i njoj nalozio vatru pre nego sto krene, pa cak nekad i nocu ustane da ne bi temperatura pala drasticno i razumem da bi da provede vreme s njom ali je isto tako cinjenica da bas iz tih razloga jos uvek ne zna kako moze da se igra sa njom. Jer on cim ona krene da kenjka zove mene. Ja sve racunam da ce se opustiti al nikako da dodje taj dan. A opet pre neki dan joj je dao kreker da proba. Mislim njegova logika mi nije jasna.
Kaze mi najbolja drugarica da ja sve ko pravi fizicar izanaliziram do detalja pa onda delam. I tako je. Ma ja svaki svoj postupak i njegov analiziram do iznemoglosti. Pa i sve savete i lekara naravno da analiziram i radim onako kako ja mislim da treba i da je najlogicnije.
viktori dunji se pojavila neka bubuljica u kosi i licila je na to da ce biti onako bela i da ce proci, medjutim imali smo dvoriste puno dece jedan dan gde su je svi pipkali i mazili i ladno joj se inficirala bubuljica pa smo dobili neku antibiotsku mast da mazemo i da joj to ispiram hipermanganom. Eno prolazi je i ne boli je vise.
za to je bio u pravu mislim za tu bubuljicu ali recimo jednom se prilikom kupanja nagutala malo vode, pljeskala je rukama i koprcala se i udahnula vodu, on je u sekundi izvadio iz kade i poceo kao lud da je tapse po ledjima i pita mene jel dobro a ona mi se osmehnula i ja rekoh dobro je evo smeje se. A on kaze oblaci je idemo kod dezurnog da joj poslusa pluca

. I ja ajd dobro idemo sta cu s njim (inace i nasa snajka je vodila dete za svasta i racunam ima gomila roditelja koji panice bezveze pa jednom i nas da pogledaju kao idiote

) a ona zenska zaspala u kolima, kod lekara smo je jedva skinuli i kaze dr " Ne bi ona spavala ovako mirno da ima vode u plucima"

. Sto sam ja mm i rekla. Ja ne kazem da sam ja "opustencija" sto se tice nje, ali sigurno nisam toliko zategnuta. On se bojao da ja nju izvodim napolje jer na salasu zivimo i ima svakakvih bubica. Ma ne znam vise oko cega se on nije tripovao. Recimo ja sam naravno nju iznela napolje vec prve nedelje, bas mi tad i sveki bila tu. I ona i ja se dogovorimo da mu ne kazemo. I tako sam ja nju izvodila svaki dan napolje da bi vec u martu ona meni lalala napolju ihaj. I Konacno dodje jedan vikend i iznesem ja nju napolje kad ce on meni: Jao vec sat vremena je napolju, puno joj je to za prvi put

. Sta da kazem. Ono sto ne zna ne skodi mu hahaha...
Ali
ksena to sto ti kazes on sebi ipak prizna da je opterecen. Eto i tom izjavom da bi ga srcka strefila da ima dvoje male dece. Kaze on meni, drugo cemo praviti kad Dunja krene u skolu hahah...