cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

19.10.2013, 07:27

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro evo ja se probudila ,Iva jos uvek spava a ja smisljam sta cemo danas da radimo...tata nam ceo dan radi...ali dobro brzo ce proci...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

19.10.2013, 07:29

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Evo i ja da se upišem u klub ranoranioca. Spava mi se još user posted image

Ne znam ni ko me je probudio, da li mm ili Ana.

I flunked anger management! }:->

clock-img

19.10.2013, 07:33

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mene je mm probudio pre nego sto.krene on me poljubi...ali ne jednom nego dok se ne probudim

clock-img

19.10.2013, 09:10

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Jutro mame! Moja cera i ja smo uvijek ranoranioci, a tajo bi mogao dugo ujutro da spava...mi smo vec oko pola 8 ujutro u dvoristu da malo smrznemo nosice user posted image

Danas tajo radi, al srecom subotnje smjene nisu duge pa ce doci prije rucka, jedemo i kidamo napolje...dan je prelijep pa je steta provesti ga u kuci. Mi smo doruckovali ustipke sa sirom, mama sa slanim sirom koji je upravo jutros stigao a ona sa abc sirom...bas je prijalo...

Lijep dan vam svima zelim!

clock-img

19.10.2013, 09:24

clock-img

Tiziana

pencil-img

2685

Mame ja cu da se nadovezem na pricu oko jela.
Deca imaju faze kad super jedu i kad ocajno jedu.Bez razlike da li spadaju u onu jesnu ili u onu mrljavu decu.Ja ih imam iz obe kategorije.ON je od pocetka mrljav,i dan danas za svaki zalogaj moras da ga molis,nekad nece da jede,nekad ga mrzi,a nekad se zableji u nesto,dakle 'Lazare uzmi jedi' mi je najcesca recenica svaki dan. A imam i Dunju koja udje i kaze' mami hocu da juckam!'jede sve,bez razlike.ali eto i ona ima faze kad nece nista,nista.Ono sto je do juce volela vise ne voli itd!Dakle to su sve neke faze,koje se javljaju pitaj boga zbog cega,dodju i prodju.

ALi potpuno razumem Jole kad pise da bez obzira sto je T bucka,sto uvek fino i sve lepo jede,ona se sve jedno nervira! To se isto meni desava i sa iskustvom od dvoje,ja se i dalje nerviram kad neko od njih nece da jede i ponekad pomislim da sam opsednuta hranom. Kad krenem kuci sa posla vec razmisljam sta cu da im pravim za veceru,sta su jeli juce,prekjuce,a sta su imali u obdanistu,itd itd user posted image . Keve,uvek nadju razlog da o necemu brinu..

clock-img

19.10.2013, 10:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ja sad pogledala datum na kompjuteru i vidim 19. nama mali rodjendan, devet meseci ehehhe... Srce moje veliko. Mi otpale napolju jedno sat vremena mozda i duze, ona je doruckovala opet sat vremenauser posted image , dosao moj tata pa smo ga u stopu pratile. Nasle smo cicu jos je ziva jadna al se muci, kad se Dunja probudi nagovaracu tatu da nas vozi do veterinarauser posted image . Rasirile smo ves, izvadile sargarepu i tako svasta nesto po malo. Moj tata nam je lozio vatru da ne moram ja. evo sredila sam nered, imam jos pod da oribam i skuvam mojoj dusi i ja gotova za danas. Uzivancija. Malo cemo peglati ona i ja (OPET) ali mi to shvatamo kao da idemo da se igramo jer je ta prostorija ogromna i ona ima mesta da svrlja a prakticno nema niceg u prostoriji.

Uzivajte u suncu.

ps:jako volim kad se mojoj dusi smrznu obrascici eheheh...ona kad udjemo unutra samo je smacem po obrazimauser posted image

clock-img

19.10.2013, 10:37

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

'bar dan drugari veliki i mali.
Muz mi ozdravio(jeeeeeeeeeeeee),izvukao se iz kuce i otisao da radi(ceo dan). S spava,J se igra na dvoristu ja se kanem da malo posklanjam po kuci.
sve vas user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

19.10.2013, 10:39

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Dobar dan..
I nama taja otisao da radi al doci ce do rucka...
Ja sam skoro ustala, a njih dvoje su se druzili celo jutro, hranili, presvlacili i sve po redu, dok sam, ja odmarala koske user posted image a i brate mili ja volim da spaaavam...
Tiziana user posted image nadam se da ce danas biti bolji dan sto se tice hrane...
Lep dan vam svima zelim user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

19.10.2013, 11:24

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Cao lepe, vidim o hrani pricate, sto kaze Tizi i ja uhvatim sebe da su mi centralne teme sta ce i kada D da jede, to su mi reperi tokom dana, ali trudim se da to menjam, nikako ne valja da dete ukapira tu zaokupljenost hranom, tu se otvara prostor za manipulaciju.
Inace, poceli smo da se kupamo sedeci :))) Sad ne moramo kosu da peremo svako vece. Jos cemo lepo da stavimo patkice i ostale zanimacije.
D se nocas budio bas puno, pa sam mrtva. On se tolikö otkriva i vrti, a plus je bio mokar, hm. Mm radi vikendom, a bolestan je pa mi juce nije nista pomagao. Joj zene, vi koje imate dvoje male dece, ja se vama divim, kapu skidam, dubok naklon i sve po redu :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

19.10.2013, 11:44

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mamike, mi bile juce na kontroli. Sve je ok, jos danas i sutra antibiotik. Nego, moja bebana ima malo cudne skocne zglobove i pitam ja dr kaze da jesu malo kao povuceni nazad ali je to mozda od polozaja u stomaku ili je nasledno user posted image , ima tu svih koscica na dodir kojih treba da ima... u ponedeljak idemo na uz kukova pa cemo pitati ortopeda.

Inace i moja Joka ne jede kasicu ovih dana, sve mi nesto mrljavi i ljuti se.

Danas idemo u skitnju malo, nas tata ne radi user posted image a i da iskoristimo lep dan.

Veliki user posted image

clock-img

19.10.2013, 14:34

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Sta nam je sa decom? user posted image S nije lepo doruckovao.samo 3 zalogaja.Rucak je koliko toliko pojeo... Ovo je neka zavera sigurno user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

19.10.2013, 16:59

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ma zavera kazem ja...il su svuioludeli na pun mesec, koji je bio sinoc...
Al moja T od kad se rodila 48 sati oko punog meseca, dakle pre i posle je stvarno malo fiju-fiju...doduse i ja sam ...pa povuklo dete na majku ludacuuser posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 19.10.2013 17:00:09 >

Enyoj the silence!

clock-img

19.10.2013, 20:31

clock-img

adulence

pencil-img

7314

zene probajte sa kajmakm....moja ga je slistila za veceru,eno je vec spajki,najelo se prasence...mm radi,a ja klasika,sad cu da prozujim po kompu i na spavanjac...

clock-img

20.10.2013, 03:26

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja opet sama u gluvo doba user posted image
Dosla sa predstave, pa sam onda do malopre seckala materijal za nedeljnu skolu sutra. Drzim cas grupi od 5-8god i spremila sam im sa cerom predstavu, onda zajednicku aktivnost sa sudijom i udovicom i na kraju ukrasavanje narukvica. I kolacice smo ispekle cera i ja za sve klince, nadam se bice ih u punom broju sutra.
Popodne sam zaspala na kaucu dok su se deca igrala pored mene. Mm se vratio sa meca, spremio veceru, a ja nisam nista cula. Eto, cuvala se deca sama dok on nije stigao user posted image
Laku noc!

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

20.10.2013, 03:34

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

E da, htela sma samo da kazem da slobodno pustiti i podsticete decu da se sama hrane sto ranije. Moj sin od prvog dana sam jede, kasikom smo ga mi retko hranili, Ali zato sada sam i kasikom i viljuskom jako lepo barata. Pocela sam da ga ucim i da se sam sobuce pred kupanje, zna da skine obucu i carape i pizamicu ili trenerice da svuce nanize i onda otvori pelenu (nase su visekratne). Gore i dukseve otkopcava i skida,tj pusta ih da padnu. Tako da je sve moguce za svaki uzrast, samo ih treba podstaci. A pocela sam jer je poceo da mi pokazuje i trazi da mu skinem pelenu kad se ukaki i upiski. Jos da nauci da na nosi iostane kad jednom sedne i mogu da razmisljam sta dalje sa pelenama. Bas sam zadovoljna obzirom da kazu da kod decaka dolazi kasnije nego kod devojcica. Polako, neka on zna da mu je neprijatno, pa cemo dalje postepeno user posted image

clock-img

20.10.2013, 07:49

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Dobro jutro vredna Trcosava user posted image user posted image Samo si tu... user posted image
Ja ustala ranije,vodim J kod dezurnog da vidim da l su boginje ili nisu...Javljam kad se vrnemo.

clock-img

20.10.2013, 08:48

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ehhhh dobro jutro a moje dete poranilo jutros...sve smo vec obavile i sad ona pajki a ja cu da doruckujem...hihihi...pa mozda malo legnem pored nje...

clock-img

20.10.2013, 08:53

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Dobro jutro mamike . user posted image

Ja skoro ustala , M spava a tata nam radi do podne .

Divno jutro user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

20.10.2013, 10:07

clock-img

Anoniman

dobro jutro, mame! mi smo sinoc izasli i lepo se proveli. a ocigledno se i M lepo provodila sa mariom jer nije htela na spavanje do ponoci tj. tek kad je maria otisla :) i kad smo dosli kuci, uopste nam nije pridavala paznju. tako da je ovo zeleno svetlo da mozemo da ponovimo celu operaciju.

clock-img

20.10.2013, 11:26

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Caos amigas! Nama je danas mali rodjendan :). A mene tako boli grlo :(. Celu noc me bolelo. Nadam se da ce proci. Kad dojis dete, nemas pravo ni da se razbolis.
Bebilina, kako to od prvog dana da dete jede samo? Je l na kashe mislis?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

20.10.2013, 11:43

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ola drugarke! Nije nas bilo sto godina, ne stize seuser posted image
Sta ima novo?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

20.10.2013, 12:48

clock-img

Anoniman

eve user posted image kako si, draga?

clock-img

20.10.2013, 13:06

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Mi bili kod doktora i kaze misli da nisu boginje... user posted image da sacekam koji dan da vidim je l izbija jos.Sumnja na ujede insekta...Ali majku mu i po licu,iza uveta,na ruci,nozi..I svuda(sem na nozi) iam nekoliko... Taj insekt se bas prosetao da je iscapka...user posted image

clock-img

20.10.2013, 21:33

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Uhhhh konacno.krevet...mmmmm....ceo dan neka akcija...ali dobro tata nam je slobodan naredna dva dana pa uzivancija...bebac malo kasnije zaspala valjda ce se kasnije i probuditi da svi fino napunimo baterije...kiss

clock-img

20.10.2013, 21:39

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Vece mame!

IZVORNA PORUKA: Rosita
Bebilina, kako to od prvog dana da dete jede samo? Je l na kashe mislis?

Jao da rosita, na cvrstu hranu sam mislila. Trebalo je da se izjasnim, ispasce da se cim se rodio uhvatio za noz i viljusku user posted image Mada kad uzmem u obzir da je do hrane iskljucivo dojen i flasicu nije video onda se mozda i racuna da se sam hranio user posted image

Nas danas uhvatila kisa dok smo posecivali vrtove palate, pa smo cera i ja pokisle do kola. Da nismo zurili na plivanje ostali bi u kafeu, a ovako u zadnji cas jurnjava. Site smo se usput ismejale user posted image
Jutros cas super prosao, imala sam 13 devojcica i jednog decaka. Odradili smo i predstavu i pricu, kreativni deo i otisli su kuci sa po nekoliko narukvica sa molitvama za najblize. Jako mi je tuzno bilo kad je devojcica trazila novu da napravi za tatu koji je na stakama. Pozelela je da opet moze da bez njih hoda... A znam joj roditelje, komsije su nam, samo nisam znala da ima problem. Iz svega pretpostavljam da ima gout.
Idem da sredjujem ves. Mm mi sortirao i sredio sta je oprano, ja cu sad jos novih masina da punim.

< Poruku je uredio Bebilina -- 20.10.2013 21:40:06 >