cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

20.10.2013, 22:24

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Shvatila sam ja da mislis na cvrstu hranu, nisam te bukvalno shvatila user posted image . Moje dete je pri uvodjenju cvrste hrane bilo naravno iznenadjeno, privikavalo se, sada ima 7 meseci, od samostalnosti pokazuje uzimanje kasike, cupanje serpice iz mojih ruku, ali da se intencionalno hrani, da sam sprovede uzimanje hrane i stavljanje u usta, mislim da je prerano ocekivati. Zato sam te pitala da li je tvoje dete to umelo sa recimo 6, 7 meseci user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

20.10.2013, 22:49

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Rosita pisala sam na nekim temama o tome, ne secam se, ali mislim da ima bas takva jedna o samostalnom hranjenju.
Svejedno jeste se sa 6 punih meseci otimao za nasu hranu i sam se hranio. Mi smo od starta uveli "baby led wheaning" jer smo se u tome pronasli. Odmah je rukama jeo povrce na pari, bananu, avokado u parcicima i jedino zumanac i dzigericu na kasicicu. Nikada e zagrcnuo nije, naucio je da mulja i vrati vece parcice.
Ne znam, mislim da su svi bebci drugaciji, cera recimo ima drugaricu koja je imala tako savrsenu finu motoriku da je sa 7-8 meseci izlazila iz vrece za spavanje i pelene user posted image Dodje to brze nego nam se cini, samo im treba pruziti priliku da se okusaju. Mada ne treba se obeshrabriti jer svi su posebni, svako ima svoja interesovanja, pa se neki vole hraniti sami, a drugi preferiraju kasiku. Mali, ali znaju sta im odgovara user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

20.10.2013, 23:49

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

moja beba se vec nekoliko puta sama izvukla iz dzaka za spavanje i ja sam u prilicnom soku, nisam uopste to ocekivala i, iskreno, nervira me, jer sam do sada, kad je stavim u dzak, bila spokojna da ce biti pokrivena...uopste mi nije jasno kako to uspe, dzak ima po dve kopce sa svake strane gore i zip sa strane...inace, ona bas nema motoriku razvijenu na zavidnom nivou...odoh u temu dzak za spavanje da vidim da li je neko imao ls. iskustvo i sta su radili po tom pitanju...

sve vas user posted image

clock-img

21.10.2013, 09:25

clock-img

viktori

pencil-img

998

Hola mamitas! Jao jeste to sve individualno, zato je smesno i uporedjivati malce. Evo ga ovaj moj od jutros vojnicki prepuza kucu uzduz i popreko! Ja mislim da treba pustiti dete i dozvoliti mu da sam nadje svoj ritam. Ja sam ratovala sa svekijevcima (mirnodopsko ratovanje da se razumemo) i na kraju ok stavljajte ga da seta, ja to kad smo sami uopste ne radim vec je malkice u dupku, igramo se, citamo, puzimo i on se ne buni uopste, cak uziva i trazi slikovnice i zove me na pod da se igramo zajedno! Hoce da zvace, al nece sam da uzima hranu, ne svidja mu se popara, hleb nikako. Sad cu da mu smuckam omlet cim odrema dremku svoju. Valjda ce hteti da proba...

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

21.10.2013, 09:45

clock-img

viktori

pencil-img

998

Sto nema vise one opcije uredi!?
Jancice nas je nesto ujelo prvo na levoj strani za obraz, teme i na celu. Onako tvrdo unutra kao cepic neki i malkic gnojavo. uzeh odmah sudocrem...al samo prolazi jos uvek i to su jos tvrde. Mislila sam komarac...Posle par dana pojavi se na drugom obrazu, temenu i na prsticu na toj strani. Isto izgleda. S tim sto je na prsticu bas malo vece. I sad mi mozgamo sta je. Garant je neki insekt jer je verovatno izujedao bucka samo sa jedne strane na spavanjcu. ja sma htela da ga vodim kod dr, al mi mm kaze ma ujelo ga nesto pusti. Sta vi mame mislite?

clock-img

21.10.2013, 10:04

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro mame. Evo nije me bilo za vikend jer je vikendom AKCIJA AKCIJA AKCIJA... Crkla sam iskreno. Jedva sam docekala ponedeljakuser posted image . U subotu smo bile same, ja imala dva casa privatna i bila sama sa Dunjom ceo dan, spremale radile i td, a juce kao da smo bile same jer je mm rusio dva osusena bagrema a nas dve radile sta je vec trebalo, isto sam imala cas, cak sam ocerupala i jednog petla (uzasan posao ali sam uspela da ga sredimuser posted image -jedan petao manje da kukurice ujutru).

Danas cemo nas dve polako trebala sam imati i jedan privatan cas ali je devojci preminula baka nocas user posted image . mislim da ce dan da nam bude sporiji nego juce. Ja dobila pa sam nervozna, ova moja kao da zna pa se nije budila nocasuser posted image , a prethodnu noc se budila 100 puta, nikla joj jedinica. Dobro je da je ona moj mali hrabrisa pa ne place samo se budila i htela u pola noci da se igra sa nama. Ja se salim da moja D nije kesa kao muski hehhe...Pala mi je ladno sa tricikla i to pored mene. Ja stajala pored i nisam je drzala kad se ona nesto okrenula i nagnula da dohvati frajla i bum. Ja se usrala ziva, gledam je skroz prekoplenju,noga joj zaglavljena i uzimam je (trudila sam se da budem smirena i da ne pravim frku) a ona ni suzu nije pustila, ma nista. I bas kazem mami ma bata Nole bi plakao da je tako pao a on ima 3 godineuser posted image . Hvala Bogu pa nijednom nije plakala kad se udarila. JA se salim da sam je dosta izudarala dok sam bila trudna jer sam stalno kacila stomak za stvari, cak sam sprzila stomak na sporetuser posted image i uvek sam mislila jadno ovo moje dete sa mnom u stomaku je vec svasta prezivela.

Mi vec usisale, pocistile stazu i pokazale komsinici neki zadatak iz matematike. Ruckala je i napravila mi dar mar standardno i eno je sad spava. Docice mi sveki dana taman da visimo napolju da ja pokupim lisce. Ja se jos petljam oko nase mace i izgleda da ce preziveti, davala sam joj panadol i mislim danas da joj ranu ocistim sa hidrogenom ali je ona to lepo olizala i zarasta. Pogledacu da li imam neki antibiotik da joj dam u slucaju infekcije.

sto se tice samostalnog hranjenja (ubice nas moderatorke jer ima ta tema) Dunja je rano izrazila zelju da ona sama sebe hrani. Taman kad smo prestali da budemo umuljani od hrane ona pozelala sama da se hrani pa smo i dalje non stop umuljani i musavi tokom jela. Sta da se radi. Kad joj ja pridjem kasikicom ona krene da place tako da ona bar u rukama mora nesto od hrane da drzi pa da zvacka a ja je hranim prstima i ubacujem kad otvori ustauser posted image , traje to nase hranjenje po sat vremena ali ne bunim se pojede ona prilicno. I sinoc je htela ona sama da pije iz case, ja sam je pustila, sva se naravno ispolivala ali mi nije bilo bitno uskoro je bilo kupanje a bilo je toplo bas u kuci pa sam je pustila da bude golisavko do kupanja, po krevetu je orcala od srece sto je gola ehehhe...Ja razmisljam ovako, neka se 100 puta ispoliva ali 101 put vec nece, neka joj dam jednom eto uvece na dan da ona sama drzi casu 100 dana to je 3 meseca i eto sa godinu dana ce vec znati sama (kakva racunica hehehe..) U svakom slucaju ako zele treba ih pustiti. Naravno mm se ne slaze sa mnom oko tih stvari ali nas dve smo solo kuci pa je ja pustam da jede sama i eto i da pije. Flasicu je prevazisla ehhehe...jer flasicu od 4tog meseca zna da drzi sama i to joj vise nije zanimljivo valjda. I recimo sto se tice oblacenja i skidanja, ja kad joj kazem ruke gore ona lepo digne ruke i jos kao fora ona vuce majicu da je ona svuce, tako da verujem i da ce to brzo savladati. Mm kaze da je previse forsiram ali je ja ne forsiram vec je pustam da radi ono sto zeli. Isto se igramo, ja je isto ne stavljam da hoda vec po malo u setalicu, citamo knjige, igramo se, slazemo, bacamo, pevam joj, igramo, djuska ona frajla i kad njen taja ukljuci motornu testeru ahahahh... Ma blesonja mali. Nama dvema je svaki dan zanimljiv. Pre nedelju dana kazem ja mm pogledaj kad joj diram prste na nogama vise ih ne savija grupno vec sad pomera jedan po jedan prst. On zacudjen sto sam ja to primetila. Kad joj pevam tasi tasi a ona uzme noge pa radi nogicama tasi tasi. Blesavo ovo moje dete. Svasta mi radimo i zabavljamo se ludo nas dve. najvise i volim kad smo same onda se i mazimo i pevamo i igramo. A cim je neko tu odmah se nekako imeni poremeti dan pa ne volim.

Inace pocela je tuga da je hvata kad joj tata ide na posao. Ranije smo ga pratile ali se nije nikad rastuzivala a jutros je bas bila tuzna i svesna da ce on valjda kasno doci. Bas mi bilo tuzno.

clock-img

21.10.2013, 10:11

clock-img

viktori

pencil-img

998

Polako, mozda je samo htela bas tad da se igra sa njim, a on ode... N su ruke non stop u mojoj majici. Makar samo da ih pipne ili povuce vidi sike i pusti user posted image i to radi gde god da smo...
Sve povezujem sa moji cescim odlaskom na nekoliko sati od kuce, jer je tada to i krenulo.
tatu redovno ispracamo na posao. Mm i ja se p[oljubimo kad ide, kad doalzi, kad idemo na spavanje, kad se probudimo...imamo te neke rituale, a on se smujulji i ceka da i njega ljubimo i mnogo je smesan.

clock-img

21.10.2013, 10:43

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

moja i dalje samo mene ljubi user posted image i to ujutru valjda joj preko noci nedostajem heheh...ali smesni su jako. Tatu jedva ceka da vidi a nece da ga ljubi, nijednom ga jos nije poljubila. Inace sad posto je skroz skapirala setalicu, otvara vratanca od radnog stola, fijoke, vijamo se ispod stola i cerekamo.

clock-img

21.10.2013, 11:53

clock-img

jole82

pencil-img

5141

D dan
Juce smo ceo dan zujali...moja divljakusa je htela da jede samo dok joj je ujka juce svirao gitaru user posted image Moracu da naucim nogama da sviram (a ne znam ni rukama) da bi mogli da jedemo...
Znaci kao skrivena kamera...kako ujka stane, ona ko zabac samo sklopi usta i spusti glavu...kad nastavi ona otvara usta sirom...More koji crni zubi...bas me izvodi iz takta..
Nadula joj se donja leva 4 al kako bre jede uz gitaru a ovako nece cak se par puta i nasmejala onako podmuklo..kao hm hm...i gleda me i kao da kaze e bas necu...o boze ludog li deteta...a klecace ona meni na kukuruzu, samo da nauci da kleci user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

21.10.2013, 12:07

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja sam mislila na jedenje kase kasikom, dete od 6 meseci ne moze da drzi toliko dugo ravnotezu pri sedenju, tako da me zanimalo kako je Bebilinino dete to moglo, kako je jelo kasikom. Sad kad je objasnila na kakvo hranjenje misli, jasno mi je. Naravno da je sve individualno, i da nije za poredjenje, ja sam ovo pitala sa razvojnog stanovista.
Sve vas pozdravljam, lep dan!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

21.10.2013, 12:26

clock-img

viktori

pencil-img

998

e pa mi to prosle pa se odmah prebacimo kao da su imali 6 meseci pre xx godina heheh sorry
moj malisa je sedeo u stolici pod malo vecim uglom, pa je uspevao da jede. Poceli smo sa 4 dana pre 5 meseca punog i to meni u krilu je bio na samom pocetku jer nismo bili jos uzeli stolicu...eto nije uspevao da se gega dok sedi jer je bio zavaljen unazad user posted image

clock-img

21.10.2013, 12:51

clock-img

Anoniman

jole, no worries, predstave koje moras da izvodis dok dete jede se menjaju periodicno. dakle, taman kad naucis da sviras nogama, njoj to vise nece biti zanimljivo user posted image mi trenutno nesto jedemo pred kompom, a rucka za stolom i to tako sto joj u jedan tanjir stavim nesto sto voli da jede, a u drugi povrce/meso...pa onda tu je i mobilni za muziku, cackalica koju ubacuje u onu ciniju za salvete, poklopci od slanika i taaaakooo....

clock-img

21.10.2013, 14:01

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Dobro jutro, dobar dan!
Evo nas iz skitnje, toliko smo toga obavili da imam osecaj da je 4 popodne user posted image Bili smo i na druzenju sa drugarima i sinovi nam se bas lepo izigrali.
Rosita kasiku smo mi u startu malo koristili, i to tako sto bih ja drzala, a on prilazio i uzimao sam ustima. I otad tako: ja ga nikad ne jurim kasikom, napunim, on uzme, kasnije je grabio celu kasiku i sam stavljao u usta, pa od 10-11 je sam i puni i sta ostane na njoj stavi u usta, sta ne sakupi rukama, da se ne baci user posted image Nema tv-a, kompjutera, technologije, zamajavanja, jede dok je gladan i zdravo djaci. I zato verovatno i voli da jede, nikad prestajao nije, tako da su obroci pesma. Ako za jedan obrok manje pojede za sledeca dva nadoknadi, sisa, ne bira, samo daj! A od starta je u stolici jer je sa 6m sedeo samostalno.
Sto se pica tice pije iz soljice za kafu user posted image Dam mu i veliku casu i ponekad cevcicu, ponekad bez, ali soljica nam je omiljena za ucenje. Vani flasica sa pipkom obicno, zaboravili smo decije skroz.
Odoh dalje! Sad ce mm na rucak, pa cu da nosim prijateljici neke stvari za klinca sto smo prerasli. Vec prerastamo ono do 2god, sad pola nosi 2-3. Ne stignem da mu kupim sta mu treba, ici ce ko siroce sa okracalim rukavima i nogavicama user posted image Juce mm-a pitali u crkvi dal je napunio 2god, a on me pita jel stvarno toliko velik za svoj uzrast. Ne znam rekoh, vidi etiketu, to ti je valjda neko merilo. user posted image

clock-img

21.10.2013, 20:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

evo frajla zaspala a mama odmah za kompjuteruser posted image . sveki gleda seriju, mm jos nije dosao kuci, pa se sad ona i ja zanimamo. Sutra cemo sveki Dunja i ja u skitnju do grada. Idemo Dunjici da kupimo cipelice dok je lepo vreme. Jedva je stavim da sedi samo hoce da stoji jako joj je zanimljivo i ja svima govorim da je rano za cipele jer nece ona jos prohodati a svi me napadaju treba pa treba pa treba tako da iskoristimo lep dan pa idemo u skitnju.

Danas smo se provele superiska sa babom pa su dosli i moji roditelji i tako bilo je zanimljivo. sutra ujutru imam cas jedan. Po kuci nemam sta da radim ali u dvoristu imam haos stvari mislila sam i da posejem luk dok mi je sveki tu al videcemo.

Ksena u pravu si kod njih sve periodicno. Sto mi je nekako i normalno otkrivaju svet pa im je uvek nesto novo zanimljivo. I ja ne pribegavam metodama zamlacivanja tokom jelauser posted image . ali iskreno pribegavam metodama zamlacivanja tokom secenja noktiju na nogama hihihi... vrti te njene noge ne staje i onda moram necim da je hipnotisem. user posted image

clock-img

22.10.2013, 09:15

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Dobar jutar radni narode user posted image
Spremam ceri rucak od svezeg hleba i ispracam nju i tatu u skolu, a malac i ja cemo na drugu stranu. Imamo rendez-vous sa drustvom, pa ce njega da preuzme prijateljica na par sati, a ja imam sastanak poslovnog karaktera user posted image Popodne nema baleta jer je raspust poceo, pa cemo da idemo malo u skitnju kroz sume da istrazujemo za skolski domaci. Sinoc smo nas troje slikali liscem, veceras cemo neku novu jesenju aktivnost da smislimo user posted image
Divan dan zelim!

clock-img

22.10.2013, 09:44

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Dobar jutaruser posted image

Odvela ćeru u vrtić,sinek i ja malo prošnjucali po gradu.Evo sad pijuckam kaficu.
Imam zilion obaveza .Veša za slaganje/pranje/peglanje.
Moram u kupovinu i valja ručak spremati.

Lijep dan danas pa ćemo popodne u veliku šetnjicu

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

22.10.2013, 11:33

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cao zenice! Ja sam u akciji, pravim keksice deci, pa onda pohujem karfiol, u rerni, naravno. Imam roditeljski u jaslicama popodne. E, jako se radujem, primile su mi se jagode mesecarke, i u basti i u saksijama, teraju nove listice user posted image Jedna tura vesa se susi a sinocna tura me tuzno gledi, uh! Veceras.... A za vikend imam neke casove sminkanja user posted image , kupila sam preko kupi me sajta kupon, petak vece i subota dan, bas se radujem. Sutra klasika, cerino slikanje i moj hor. Bolje spavam ovih dana pa me prosao onaj talas umora, uh sto me to nervira, retko imam taj problem. Sad cu da napakujem kosu, da se malko nahrani pa pranje. Pozdrav svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

22.10.2013, 11:33

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobar dan mi juce ceo dan bili napolju ,sa kumovima i kumicom od 14meseci...a kako stvari stoje i danas cemo da cunjamo...idemo do crkve da zakazemo krstenje,pa cemo i do restorancica da vodimo i to da rezervisemo...svima zelim lep dan

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

22.10.2013, 15:00

clock-img

bea83

pencil-img

5169

IZVORNA PORUKA: viktori

Sto nema vise one opcije uredi!?
Jancice nas je nesto ujelo prvo na levoj strani za obraz, teme i na celu. Onako tvrdo unutra kao cepic neki i malkic gnojavo. uzeh odmah sudocrem...al samo prolazi jos uvek i to su jos tvrde. Mislila sam komarac...Posle par dana pojavi se na drugom obrazu, temenu i na prsticu na toj strani. Isto izgleda. S tim sto je na prsticu bas malo vece. I sad mi mozgamo sta je. Garant je neki insekt jer je verovatno izujedao bucka samo sa jedne strane na spavanjcu. ja sma htela da ga vodim kod dr, al mi mm kaze ma ujelo ga nesto pusti. Sta vi mame mislite?

imamo iste takve ujede, nepoznatog porekla user posted image  bogami potraje i 10 dana dok se skroz povuku, periodično je jave, pojma nemam od čega su, mažem sinopen al ne vidim baš neku razliku, prodju sami od sebe

clock-img

22.10.2013, 21:36

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Vece mamice user posted image
Adulence ne vidim ti ticker, al pretpostavljam da vam se blizi rodjendan. Jel cete tada krstenje?
Evo mene da provirim iz kuhinje. U 1 smo dosli i otad se ja zanimam kuvanjem i punim zamrzivac user posted image Posle skole smo deca i ja bili u biblioteci, pa u setnji da skupljamo jesenje darove iz prirode, kuda nego kroz ovu nasu urbanu sumu, tj teren za golf user posted image Nisam htela dalje da ih vodim jer mi se svasta krckalo u kuhinji.
Mm-u ne prilazim veceras, kaze grlo ga grebe i ima glavobolju. Pojeo je sad kilo klementina, bice do sutra ko nov user posted image
Mi cemo izjutra u jednu crkvu na decije druzenje, a za rucak u drugu na koncert. Posle skole nam dolazi cerina drugarica na veceru, pa plivanje. Bas ispunjen dan, sad cu samo bolognese sos da stavim jer su to cure trazile, pa da je sve spremno. Kolace imaju, sad sam to sve zavrsila. Osecam se organizovano, ali i spremnom za tus user posted image
Cmokic!!!

clock-img

22.10.2013, 21:48

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Dobro vece..
Mi zujale i danas...rucala kod moje mame, posto mm radio do kasno...tako da opet nista nisam kuvalauser posted image , sem za T...
Sutra auto dan...idemo da kupimo i promenimo gume na kolima, da svratim do elektricara..zeza mi zvucnik u vratima, do alarm servisa da zamenim daljinski, pa na komplet auto pranje iako T obozava kad idemo na cetke(a uvek me pitaju hocete da izadjete iz kola...pa zbog bebe da se ne uplasiuser posted image a ona...vristi od srece i smeje se) i da popijem kafu, a T moze voduuser posted image
I uzecu joj sutra neku no spill casu...tripujem da je smara da pije vise vodu na flasicu....moram jos da razmislim koju..imate neki predlog?...za i protiv....user posted image
Jos malo pa odoh i ja u horizontalu...

Enyoj the silence!

clock-img

22.10.2013, 21:58

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

mi kupili ovu pre nekih mesec dana, zao mi sto nismo ranije, nisam ni znala da ovako nesto postoji, beba je oduuusevljena...

http://shop.aksa.rs/nuby-no-spill-casa-sa-ruckama-i-silslamcicom-240ml-12m.html

clock-img

22.10.2013, 23:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Da,da blizi nam se jos mesec i po dana,danas rezervisali restoran,sutra cemo verovatno da zakazemo i krstenje,a onda idemo u potragu za stvarcicama...hihihi bas se radujem organizovanju...

clock-img

23.10.2013, 05:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro

ja vec popila kafu. svetski sam se iznervirala. Dunji izlazi jedinica gornja (jedna je izasla a druga je bas muci) i budila se nocas vec od ponoci. I ja je oko pola 4 konacno stavim u krevetac i odem u wc kad se ona probudila i uzme je mm i krene da se igra s njom, ja stizem iz toaleta kad se ona valja od smeha. Ja odlepila. Rekla sam mm e sad je vala ti uspavljuj pa ne igra se s detetom u pola noci (rekla sam mu hiljadu puta to) bolje da je plakala u kreveticu dok sam ja bila u toaletu nego sto se igrala sa njim. Lakse bih je uspavala. I onda smo se jos i posvadjali, ju...user posted image odlepitis. U svakom slucaju sam je uspavala za nekih pola sata ajd nije strasno ali moj san je zdravo dovidjenja.

Juce sam imala cas, pa smo posle mog casa sveki, Dunja, moja ucenica i ja otisle za grad. Povela sam i macu kod veterinara. Ja odlucila ma koliko kosta neg kosta samo da joj bude bolje i da je operisu kad sam stigla tamo i pregledali je kaze mi veterinar da joj nema pomoci i da ce se samo muciti. I ja sta cu platila sam eutanaziju.user posted image Jao Boze kako je sve to meni bilo strasno. A maca je bas borac. Izliza ranu na nozi ali sam ja pomislila da joj je vagina ispala napolje i tako sam i objasnila veterinaru preko telefona i on je rekao da to nije problem da ce je operisati i da ce biti dobro medjutim kad je pregledao kaze nije vagina vec mokracna besika joj izasla napolje kroz vaginu od pritiska kako su je kola udarila i da joj nema pomoci. A ona se nije cak ni osamila, bila stalno sa nama, jela, ma prela. Ja se isplakala kod veterinara kao beba. Ju ju ju....Ma sad bih opet plakala. Jako sam bila potresena. Mazila sam je i kad su joj dali inekciju. strasno jedno iskustvo ne dao Bog nikome.user posted image

I onda sam se malo smirila pa smo isle sveki i ja sa Dunjicom da joj kupimo cipelice.Kupili smo neke cipele Pavle. cula sam da ih hvale. Jos Dunja ima visok ris tj buckastu nogicu pa bas i nisam nesto mogla da biram preterano. Bele smo uzeli. Preslatke su. E onda sam potrosila novce koje sam mislila da dam za operaciju mace. Kupila sam joj predivnu somot haljinu i majicu da nosi uz nju. Onda smo se setale i ona se igrala na nekim cudesima koja se ljuljaju sve je vriskala od srece. Sve je prodavacice pohvalile kako je dobrica (a ja se mislim u sebi kakva vama deca dolazeuser posted image kad toliko hvale moju frajlu). Mada tek tako kad odem negde shvatim kako stvarno imam dobro dete. Onda smo jos bile i u univeru i na kraju kuci. Umorila se moja dusa pa je pajkila i rano je zaspala sinoc. Nije bas odusevljena cipelicama mislim u smislu da se buni malo kad joj ih obuvam ali kad ih obujem bude sve ok. Valjda ce se navici uskoro.

I tako. Boli me stomak, bas onako posteno i bas imam obilnu menstruaciju. Uzas jedan. Plus raspolozenje mi je katastrofalno tako da mi je bas drago da je sveki tu da mi pomogne, mada se cesto desi da mi odmaze. Nekkao mi najbolje kad smo Dunja i ja solo valjda zato sto smo tako navikle. Ali neka se i ona malo navikava na druge, jako je vezana za mene.

I sad eto ne znam sta cu sa sobom oni sad svi spavaju a meni oci na vrh glaveuser posted image . Sad cu da citam novine pa da cunjam malo po rr. Pozdrav mame

clock-img

23.10.2013, 10:02

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobar dan evo iva zaspala svoju prvu dremku,a ja cu na kupanje pranje kose itd...pa idemo napoljeee...a posle kod mog tate na rucak...
Nego beogradjanke sto se ne prijavljujete za deda mraza?/?