writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

22.01.2014, 09:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

zavrsice ga,opasna je,ali kratko se zabavljala sa muzem,nekako mi bilo brzo..a nece joj biti lako..
tj,ja gledam moju krestolinu..do 5og meseca je dan-noc plakala...do skoro nisam htela drugouser posted image

clock-img

22.01.2014, 09:39

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Ahoj, mah mah od mene!

I odoh da šnjuram po forumu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

22.01.2014, 12:11

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ne foliram se, ovaj moj žmu me navata nespremnu tamo negde oko nove godine, tj sažaljivu pošto je imao T, i sad cvrc kasni već 7-8 dana ( mada to kod mene nije baš merodavno), ali... ono veliko ali, osećam se kanda nekad u trudnoći sa L.

Elem, ako niš' ne bude do petka obećavam da ću u subotu da radim betu.

ajoooj ,ja tek sad vidim Lasice draga, ja sam sigurna da ce Lenka dobiti batu ili seku user posted image user posted image
svim srcem to zelim

Ana, desice se kad se najmanje nadasuser posted image

Torbice, veliki grlisa za tebe

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

22.01.2014, 12:30

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Neka joj je srecna i laka trudnoca user posted image , bice vremena i za fax, i ja sam 91 ( novembar) pa evo cekam drugo detence user posted image sa faxom iskreno nzm jos uvek sta da radim, ocistila sam prve 2 god.sad nzm kako ce bas ici sa dvoje dece... ali ne mislim da sam nesto puno propustila...zavisi kome sta spada u uzivanje user posted image , ja uzivam gledajuci svoju curu kako raste, igra se, smeje, prica, uz to i kako tiba opet raste... mozda sam luda nzm ali meni je stvarno lepo u ulozi majke i zene takodje user posted image i nama se "desilo" ali su se nekako sve kockice lepo slozile..user posted image

Zelim vam svima da sto pre ugledate user posted image user posted image srecnoooouser posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

sta sam sinoc sve propustila!user posted image
lesice,divno sto si ovde,i da ides u prvouser posted image
anci,bice nego sta,nesto na brzaka user posted image
amelia,mlada si nego sta..moja mladja sestra je 91.godiste..nisam bas srecna sto je trudna,desilo joj se...trebala je jos malo da uziva,nije jos ni fax zavrsila!

clock-img

22.01.2014, 12:43

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ne znam..ja sam zavrsila fax,zaposlila se i rodila cerkicu...
ne znam kako se zivi danas kad samo jedan roditelj radi,i mm i ja radimo i jedva izdrzavamo..a imamo fax oboje..nemamo ni od koga nikakvu pomoc,ni stan..sve sami... i to je veliki problem,nije odlucujuci,ali ne moze se zanemariti!

clock-img

22.01.2014, 12:51

clock-img

madre

pencil-img

6600

je l ti to rodjena sestra, von?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.01.2014, 12:52

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Von, blago vama, ja neradim, zivimo kao postanari jer smo prodali mali stančić zbog VTO te pare su davno otisle, nemogu reci da nam je lako jer nije,ali ni fda lose zivimo

da nismo u ovoj zbrci oko VTO ziveli bi taman onako kako treba ovako ,me svaki dan boli glava razmisljajuci, do sada bi i faks zavrsila, a nisam ni visu upisala sve iz straha veliki sam tremaros eto sve je tako bzv.ali se nekajem ni zbog koje odluke u zivotu cak sam i ponosna na nas i svu snagu koju imamo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

22.01.2014, 12:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mamice91, srećno! user posted image

clock-img

22.01.2014, 12:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

rodjena mladja sestra! a imam i sestru bliznakinju!
ne kazem da se treba cekati idealan trenutak,nece ga nikad ni biti! samo mislim da je pozurila! user posted image
mozda ce i bolje proci od mene u zivotu!user posted image

clock-img

22.01.2014, 12:59

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

MM radi ( nema fax) cak sta vise ima trogodisnju skolu, ali je i vise nego vredan, snalazljiv i stvarno dobro zaradjuje ( elem, drzi plesni klub, bavio se plesom od je krenuo u osnovnu, posle polagao te drzavne ispite itd.,a skola ga nikad nije zanimala previse ( dok je moja svekrva profesor)) bili smo podstanari skoro 2 god. sad smo napravili kucicu na zemlji od njegove bake ( i to je jedina materijalna pomoc koju smo dobili od svojih, komad zemlje, koji doduse i njie na nama, ali hvala u skavom slucaju)...znam da nije tema da ovo ovde pisem, ali samo htedoh reci ako se njih dvoje slazu i ako su vredni msm da ce se izboriti za svoju bebanu i pruziti joj sve potrebno...zelim im svu srecu ! user posted image

IVA hvala user posted image

< Poruku je uredio mamica 91 -- 22.1.2014 13:00:20 >

clock-img

22.01.2014, 12:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Daće Bog draga i tebi, daće Bog user posted image

IZVORNA PORUKA: zece

Taa e taa sestra mi e pomlada od mene3godini no za zal ona ima, ednodete I ceka drugo a jas nemam nitu edno boli dusata od taa pusta nplodnost

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.01.2014, 13:02

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mame da li test za trudnocu moze biti lazno negativan? Znam da moze biti lazno pozitivan. Meni sad vec dosta kasni,radila sam tri testa i sva tri negativna. Bojim se da su mi se hormoni poremetili i insulin (praznici uzimaju danak).

clock-img

22.01.2014, 13:09

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

LJiM ja koliko sam pricala sa dr.test moze biti SAMO lazno negativan a NE lazno pozitivan jer se na testicu ppokazuje prisustvo beta HCG hormona a on se luci SAMO kada je trudnoca u pitanju, moze samo da bude mala koncentracija hormona u organizmu pa da test pokaze negativno, a da je trudnoca u pitanju, ali NIKAKO ne moze da pokaze pozitivno a da nisi trudna ( bilo da je biohemijska ili normalna trudnoca) ( jedino da je test neispravan ali je kaze da je to minimalana sansa da test bude kako ne treba pa pobrka) tako meni doca rece prvi put kad sam ostala trudna...

< Poruku je uredio mamica 91 -- 22.1.2014 13:13:05 >

clock-img

22.01.2014, 13:09

clock-img

madre

pencil-img

6600

misho, moze biti lazno negativan, ali tesko i lazno pozitivan!user posted image da li ti se ikada desavalo da ti toliko kasni? odnosno, koliko ti kasni?
von i ja imam mnooogo mladju sestru. 95 godisteuser posted image kako se vas dve, bliznakinje, slazete sa njom?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.01.2014, 13:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

pazi,razlika je 7 godina,a nas dve smo jako bliske i vezane,pa je bila trece smetaloouser posted image ..ali to samo kad smo bile mladje,sad se super slazemo! pogotovo kad smo se poudaleuser posted image

clock-img

22.01.2014, 13:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

MiLJ, moguce da je hormonski poremecaj...beta ti je najsigurnija!

clock-img

22.01.2014, 13:19

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nisam imala menstruaciju pola godine jednom ni ovulacije jako dugó. Ja citala bas obrnuto da beta hcg moze biti povisen zbog nekih vrsta kancera i odredjenih bolesti pa daje test lazno pozitivan rezultat. Cak je test za trudnocu upravo i test za te bolesti. A nivo hcg-a bi kod mene sad vec trebao da bude visok(proslo je 20 dana od nezasticenog odnosa,pa cak i da su spermatozoidi ostali zivi par dana do sad bi test trebao da pokaze trudnocu,zar ne?)

clock-img

22.01.2014, 13:21

clock-img

Didy

pencil-img

7282

MiLj, meni je u prvoj trudnoći test pokazao negativno, a bila sam trudna. Čak ga nisam ni rano radila, kasnila mi je menstruacija bar 5 dana, ne sećam se sad tačno. Ali ako si već 3 radila i sva 3 bila negativna, verovatno je u pitanju nešto drugo. Uradi betu ili idi kod ginekologa.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

22.01.2014, 13:23

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Testic bi trebao sad da pokaze da su user posted image posto je proslo 20d od odnosa

otiđi dr. i vidi sta je sredi pa u akciju

clock-img

22.01.2014, 13:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Bas mi je sad nezgodno da idem kod ginekologa. Uzas. Moram to odraditi. Da uradim jos 1 test(jesam li luda ako opet radim test?)

clock-img

22.01.2014, 13:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

uradi sutra ujutru!

clock-img

22.01.2014, 13:51

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

sto bi bila luda, zeno to je sasvim normalno, kako bude bez nerviranja,pa ako nista drugo moras kod dr. da odradis hormone,OGTT itd.

clock-img

22.01.2014, 14:25

clock-img

milica93

pencil-img

315

Odradila betu jutros. user posted image Čekamo.
Ju kako sam se uplašila bila, ko da mi je prvi put.user posted image
Još posle mene došla neka trudnica. user posted image

clock-img

22.01.2014, 14:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Milice, user posted image kad su rezultati?

clock-img

22.01.2014, 14:47

clock-img

milica93

pencil-img

315

Sutra uveče tek user posted image user posted image ...
Zaboravila da napišem od silnog uzbuđenja. user posted image
Rekla sam kao poslednji datum menstruacije 18.12., nisam računala ono curkanje sad skoro. To je ok, ne?