writing-img

Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

01.01.2014, 09:44

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Dragi forumaši,

Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, vas molimo da ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

Ako ta pravila budu kršena, "chat" teme ćemo zatvarati.

Čekamo vesti od decembarskih trudilica:

user posted image

user posted image

user posted image

Selimo se u februar:

user posted image

user posted image

user posted image

Za buduće mamike navijamo:

user posted image Spisak RR trudnica
user posted image Spisak RR mama

Prijavite se na spisak, pa da čekamo i navijamo zajedno!!!

Molimo trudilice da prijave svoje datume (ne)očekivane menstruacije tako što će moderatorima Ana RR ili viking RR poslati PP! Ukoliko to ne učine, može se desiti da ne budu na spisku. Hvala!!

user posted image [/b

clock-img

01.01.2014, 09:55

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Drage moje, neka vam ova godina donese mnooogo rdosti i ispunjenje najvećih želja!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

01.01.2014, 10:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da se zapljunem!user posted image user posted image

clock-img

01.01.2014, 10:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

pocele su grudi da me bole..i bogami,napipala sam kvrgu..a to mi je isto tako bilo kad sam dojila..neki kanal..morala bi na uz!user posted image

clock-img

01.01.2014, 10:39

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Crtice drage, zelim vam svima da ova tema bude prazna jer ste sve presle u tromesecja! Za svaku po jedno bebce ( a moze i nekima koje vise ) sto pre da vam dodje!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

01.01.2014, 10:43

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Von, odradi UZ da budes mirna. Mada se to moze stvarati zbog hormona tokom ciklusa. Probaj tople obloge tu da stavis.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

01.01.2014, 11:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

i ja mislim da je od hormona,jer treba da dobijem..ali svakako treba da zakazem uz,cekala sam da prodje neko vreme od prestanka dojenja..ali ove godine moram!

clock-img

01.01.2014, 12:20

clock-img

Sanjchezze

pencil-img

228

Ponovila sam test jutros i negativan je user posted image
Meni je user posted image zakasnila samo jednom, u maju 2012, kasnila je 6 dana a u junu sam zatrudnela i prvi test sam uradila posle 7 dana kasnjenja i videla user posted image .

Sada ne znam sta da radim.. user posted image

clock-img

01.01.2014, 12:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: vonavoj

pocele su grudi da me bole..i bogami,napipala sam kvrgu..a to mi je isto tako bilo kad sam dojila..neki kanal..morala bi na uz!user posted image

jaooo, von, ne znas koliko mi je lakse!!! sinoc dok sam se tusirala sam i ja napipala nesto u levoj sisi, prepala sam se ziva, jedva sam zaspala od brige! i sada kada vidim da je i tebi, pao mi je kamen sa srcauser posted image ali svakako kada se vratim sa odmora otici cu na uz.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

01.01.2014, 12:27

clock-img

madre

pencil-img

6600

sanjce, ne znam ni ja sta da ti kazemuser posted image je l znas kada ti je bila O?
drugarice moje, srecna vam svima nova godinicauser posted image

clock-img

01.01.2014, 12:38

clock-img

degu

pencil-img

11332

Drugarice srećna vam Nova godina, da sve ugledate svoje crtke što pre user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

01.01.2014, 12:44

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Sanjchezze

Ponovila sam test jutros i negativan je user posted image
Meni je user posted image zakasnila samo jednom, u maju 2012, kasnila je 6 dana a u junu sam zatrudnela i prvi test sam uradila posle 7 dana kasnjenja i videla user posted image .

Sada ne znam sta da radim.. user posted image

Koliko ti kasni?

SRECNA NOVA GODINA CRTICE user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

01.01.2014, 12:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

madre,i ja sam se odsekla sinoc! napipala sam pre nego sta smo krenuli na docek,uh,nije mi bilo svejedno!
sanj..test ne bi trebalo da laze...

clock-img

01.01.2014, 13:14

clock-img

Sanjchezze

pencil-img

228

Nemam pojma kad mi je bila O, tek smo sad poceli da radimo na bebi pa jos nisam pratila. Poslednja M je bila 30.11, dobijam na 29-30 dana tako da mi kasni 3-4 dana... znam ja da test ne laze nego ne znam sta sad da radim. Sutra idem na UZ dojke jer kao sto sam vec pisala i ja sam napipala nesto... da li samo da cekam da dobijem pa da krenemo u drugi krug ..

clock-img

01.01.2014, 13:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

super sto si uspela da zakazes uz..sta je ovo sve smo nesto napipale!!
stpljenja,sta da ti kazem,i ciklus moze da seta!

clock-img

01.01.2014, 13:19

clock-img

Sanjchezze

pencil-img

228

Na uz idem privatno, zato sam i uspela da zakazem... znam da moze da seta ali nije mi se nikad to desavalo pa san zabrinuta malo..

clock-img

01.01.2014, 13:22

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sve se poremeti kad se radi na bebi,hormoni polude,da li od zelje,prirode organizma,stresa...
javi za uz!

clock-img

01.01.2014, 13:29

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

hej cure moje evo i mene sva sam nesto umorna malaksala i nervozna.Bas mi je zao sto je negativam.

clock-img

01.01.2014, 13:43

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao drage moje :*

clock-img

01.01.2014, 13:51

clock-img

madre

pencil-img

6600

brzo ce nam sve biti jasno sta je u pitanju... i zasto su testovi negativni i da li ce nasi biti pozitivni, za par dana!
nego, kako ste se provele sinoc, gde ste bile?user posted image

clock-img

01.01.2014, 13:58

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mi kući, jeli, pili, mućkali. user posted image Danas me stomak boli kao da ću svakog časa da dobijem, krsta me bole, grudi opadoše, sve liči na M, baš sam bzv, od 1. Decembra smo aktivni svaki Božji dan i izgleda ništa...A vi madre?

clock-img

01.01.2014, 14:10

clock-img

madre

pencil-img

6600

mi, iskrena da budem, nisamo muckali od 24 decembra! svaka cast za vasuser posted image sve to sto si navela ne mora nista da znaci, moze komotno biti i trudnoca, ne obaracaj paznju na te simptome...
mi smo isto jeli, pili, gledali vatromet sa terase, ovde je bila muzika na trgu, petarde, ma pravo novogodisnje raspolozenjeuser posted image slicno kao i vi, samo bez muckanjauser posted image nekako bas ne mogu!

clock-img

01.01.2014, 14:22

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Moj je bio poslovno u Americi, pa sad moramo da nadoknadimo, jedino zato... A ja sam nešto bila ubijeđena, a jutros mi jajnici pulsiraju, baš je jak bol, isto kao u pms-u, a 4-og je dan D user posted image Jao u ovdje, petarde me nerviraju! Imaš li ti kakve simptome?

clock-img

01.01.2014, 14:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mi smo jos gori madre,posle 19.og nista...haha

Mm me juri,a ja bez volje i snage!

clock-img

01.01.2014, 16:07

clock-img

madre

pencil-img

6600

ivo, simptoma i ima i nema... ne bakcem se njima uopste! inace, danas mi je jos malo curnulo smedjkasto, ali ni time se opterecujem. kako god bude!
ma, von, samo koliko smo morali da pokrijemo O i to je touser posted image mada je nismo ni pokrili najsjajnije...