cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

31.01.2014, 12:20

clock-img

Harleygirl

pencil-img

7

Sanjceze, meni to mirise na user posted image user posted image . Ivo, samo strpljenja... Ja sam mislila da necu biti ovoliko opterecena oko treceg puta, i jutros sam rekla MM da mi ne kupuje testove vise dok mi ne kasni bar 3 dana user posted image . 14og putujemo za Pariz, taman cemo uhvatiti nesto plodnih dana. Ako se tamo ne opustim nikad necu user posted image . Strpljenje koji dan pa muckanje ponovo. Ovog puta bez tabela i kalkulatora raznih vrsta. Pa kud puklo! user posted image

clock-img

31.01.2014, 13:13

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

user posted image jako za vasuser posted image

Verkicuser posted image blizi se , ja znam da nema dileme o uspehu to je sigurno, naoruzaj se samo progesteronom i da se radujemouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

31.01.2014, 13:22

clock-img

madre

pencil-img

6600

cao, drugariuser posted image kod mene pocelo ziganje, a i muckanjeuser posted image ocekujem O sutra!
ivo, kada ces raditi test?
harley, da bude sledeci mesecuser posted image
navijam za sve nasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

31.01.2014, 13:24

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Žene, ponovila sam sinoc test, dve crte iz aviona vidljive, znaci to je to, definitivno user posted image

Sad cu sacekati 10-tak dana, pa pravac kod dr-a. Ako odem odmah, vec vidim da ce mi reci dodji za 7 dana, pa da se postedim hodanja i iscekivanja. Vucem vas sve jaaaaaako user posted image user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

31.01.2014, 13:31

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Super maleno, svaki se trud isplatio! user posted image Ne vjerujem da ću ga raditi, sve mi se čini da će M brzo. Tačno mi je danas 16 dpo, a ne 15, gledala sam u kalendaru jutros šta sam sve upisivala. Bravo, bravo madre. user posted image

clock-img

31.01.2014, 13:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Malenouser posted image user posted image

Madre, da uspe ovaj mesecuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

31.01.2014, 13:49

clock-img

mika79

pencil-img

1743

user posted image user posted image Maleno želim ti laku i lepu user posted image , pridrži nam se u I tromesečju.

clock-img

31.01.2014, 16:48

clock-img

mica0

pencil-img

518

I ja se nadam da ce test pokazati user posted image Zakazala sam za ponedeljak, za 13h uz. Da vidim ima li cega.

clock-img

31.01.2014, 22:02

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Žene, je li vam svima ovulacija? user posted image Nema nikog. Ja još nisam dobila, još malo će 17 dpo.

clock-img

31.01.2014, 22:08

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Ivo i ja cekam mojuuser posted image pocela sam da joj se radujem dok nekrene postupak pa da je posle posaljem na godisnji odmor

clock-img

31.01.2014, 22:14

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E srećno, pa da dođe bebica uskoro! Mene stomak boli kao u svakom pms-u, ali očekivala da će doći prethodna dva dana. Nešto se sve nerviram u poslednje vrijeme, ufff...

clock-img

01.02.2014, 00:27

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

DA,na tebe mislimuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

01.02.2014, 00:36

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Maleno,tako ti zavidim ...u pozitivnom smislu ,hocu i ja!!Vuci nas jakoo!Drago mi je da je potvrdjenauser posted image ,biceuser posted image JUUPII!
Majo zasto si plakala,poredjenje ti je kao moje,ja tako sebe opisujem kad placem,a to se retko desava?Nemoj da si toliko tuznauser posted image ,sad si i mene rastuzila,neka ti je na savesti...aj od sada budi jaka,vazi?
sve vasuser posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.2.2014 10:18:27 >

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

01.02.2014, 10:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Februar KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!