writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

23.01.2014, 22:11

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

23.01.2014, 22:20

clock-img

madre

pencil-img

6600

verka, kako se osecas povodom inseminacije? gde radis? da li si ushicena? da li si ikada ranije radila? koliko pitanjauser posted image
von, to bi stvarno bilo lepouser posted image je l definitivno pauzirate ovaj mesec? da li ti je prosla O?
ja bas imam neke opomene iz donjeg stomaka, kao neka sevanja, nista strasno, bolno... imate li pojma o cemu govorim?
evo srkucem moju ocajnicu, ovo je treci mesec kako je pijem...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

23.01.2014, 22:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

definitivno pauziramo,mislim da je O prosla,bila u utorak,valjda...juce i danas mi je temp.36,7..a graf mi nije obelezio je nisam merila u nedelju..ali prosla je,a akrivni smo bili samo jednom,pre 17.oguser posted image ..
mada sam egg imala u petak,za vikenduser posted image
od sledeceg meseca,ako prodje sve ok operacija,bacamo se na posao,jer ce bas operacija biti kad su mi plodni dani..ako ne tada,onda je mart nasuser posted image user posted image

clock-img

24.01.2014, 00:39

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Amelia,pa oko tebe sve same trudnice....Von o kakvoj je operaciji recuser posted image ,izvini nisam u toku,ja evo cekam da ne dobijem...Milice,ti?Sta napravi?user posted image user posted image ,NADAM SE user posted image user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

24.01.2014, 07:39

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: madre

verka, kako se osecas povodom inseminacije? gde radis? da li si ushicena? da li si ikada ranije radila? koliko pitanjauser posted image

Ha ha ha ha...Dobro jutro. Nisam do sad radila,jesam ushicena, ali me je nekako i strah, ne znam zasto.
Devojke, odoh na posao, ljubim vas pa se cujemo veceras.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

24.01.2014, 08:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jutro!
verka,navijam jakouser posted image user posted image
gaga,operise treci krajnik..user posted image ,nije strasno,ali moram da idem sa njom u bolnicu!
madre,navijam da O dodje sto pre!
milice,jos te nema!

clock-img

24.01.2014, 09:11

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Von i meni je prošla O, mada mi je danas temperatura spala sa 37 na 36, 2 tako da se baš razočarah nešto jutros.

clock-img

24.01.2014, 09:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image mozda se gnezdiuser posted image

clock-img

24.01.2014, 09:27

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

A baš je spala T. No dobro, još uvijek ima made za ovaj mjesec. Prošlog petka mi je bila O. Kad se sjetim prve trudnoće kako sam bila opuštena, sad kad vidim šta sve radim... user posted image

clock-img

24.01.2014, 09:34

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

to je dobar znak...posle 7 dana...cekaj,strpljivouser posted image

clock-img

24.01.2014, 09:52

clock-img

milica93

pencil-img

315

Evo me, tek sad saznala i ja. Nista ovaj mesec, vrednosti manje od 1. user posted image Idemo dalje. Pisem vam cim dodjem do kompjutera, vidim da ste svasta nesto pisale. user posted image Ljubim vas

clock-img

24.01.2014, 10:18

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Milice user posted image baš mi je žao, biće sledeći mesec.

clock-img

24.01.2014, 10:21

clock-img

madre

pencil-img

6600

ivo, da, da sada tek shvatam koliko je ta opustenost vazna! znaci, cekamo jos nekih 7 danauser posted image je l te bole grudi kao u proslom ciklusu?
milice, eto ti ga saduser posted image kada planiras kod ginekologa?
sto se mene tice, imam neke znake u donjem stomaku, ali ne bih znala sta znaceuser posted image imala sam juce i braonkasto na papiru kada sam se obrisala... nemam pojma... nismo nesto vredni, opustenija sam, cini mi se, ovaj mesec. doci ce ono kada bude htelouser posted image
sve vasuser posted image

clock-img

24.01.2014, 10:34

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ne bole me uopšte, samo me od sinoć po malo bole jajnici. I imam žuti kremasti iscjedak user posted image , pa stavih dnevni uložak, još se o rimuje. Madre, možda ti je i bila O, pa je nisi osjetila, mozda se zakačilo nešto! user posted image

clock-img

24.01.2014, 10:40

clock-img

madre

pencil-img

6600

aha, ni mene ne bole, a secam se da smo proslog meseca sve bile bolnih sisauser posted image upravo te zbog grudi i pitam, jer ako te ne bole posle o, onda je i meni mozda prosla... videcemouser posted image taj kremesti iscedak sam imala samo jedan dan, pre mozda 5-6 dana...

clock-img

24.01.2014, 10:45

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Zdravo dRRugari user posted image

Moje vještice ni danas nema.. user posted image
Ali sve se nesto tripujem da cu dobiti, kupila sam juce test, ali ga nisam radila, cuvam ga za nedelju, ako do tada ne dobijem.
Kao da mi simptomi slabe, samo se povecava ziganje u jajnicima, i to onako jako presjece, kao da mi neko zavrne jajnik. Sve mi mirise na neku jaku upalu jajnika, samo me cudi sto nemam iscjedak, ako je to u pitanju user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

24.01.2014, 10:50

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Opa! user posted image Koliko to kasni? Biće nešto dobro, biće! user posted image

clock-img

24.01.2014, 10:55

clock-img

degu

pencil-img

11332

Crtice vučem vas za nosiće user posted image

user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

24.01.2014, 11:34

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Iva, trebala sam dobiti 22.01. to je bas na 28-dan, pa joj dajem fore do 25.-0g, mada su meni ciklusi uvijek na 28 dana. Vidjecemo sta ce biti. Sa prvom bebom trudili smo se par mjeseci, a sad sa drugom trudnocom godinu i par mjeseci, mozda mi povratak na rr donese srecu. user posted image
Zaboravila sam kako je lijepo biti dio ovog drustva user posted image user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

24.01.2014, 12:09

clock-img

milica93

pencil-img

315

Evo sad čitam ... Hvala vam svima, divne ste user posted image

Zvala sam sinoć, pa se nisu javljali i jutros tek su se javili i rekli, vrednost manja od 1, tako da nisam ni išla da pokupim nalaz, neće mi trebati, a džaba da mlatim 15km.

Joko, svi zajedno ćemo da se molimo i ima da uspe ovaj put. Držim fige ko za sebe. user posted image

Madre,nemam pojma, sad kad mi prođu ispiti, pa na miru da sve mogu da obavim, imam dva dosta teška ispita neuropsihologiju i jedan lakši. A ovih dana , koncentracija mi je bila nikakva, sad moram da zapnem pošteno. Nemam puno vremena.

Kupila sam maybe baby danas da proverim O i FemisanA kapi, koje sam već pila. Piću ih neko vreme. Dobre su i ne mogu mi škoditi.
Danas sam shvatila ono što sam odavno znala. Sve ovo se ovoliko odužilo jer ja sebe opterećujem i toliko mislim o tome. Neću više. Bataljujem sve gluposti. Ovaj put zaista moram da se potrudim. Imam vremena, 21. mi je tek. Imam ono moje najvažnije, mog dragog, a bebica će doći kad bude htela. Mi ćemo je prigrliti sa ljubavlju kad god odluči. Ili odluče. user posted image

clock-img

24.01.2014, 12:31

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Milice jesi Femisan pila zbog neredovnih ciklusa_

clock-img

24.01.2014, 12:38

clock-img

milica93

pencil-img

315

Da, nakon spontanog pobačaja, da bi mi se izregulisao ciklus. I pomogao mi je. Odmah skoro, prvi mesec koliko se sećam. Al dobar je i za plodnost i za dosta drugih stvari. Nisam htela da pijem neke jače lekove koje sam dobila i uzela sam ovo na svoju ruku.

clock-img

24.01.2014, 12:45

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Milice zao mije user posted image ali kao sto kazes netreba se previse opterecivati stime sve smo jako napete cekamo ono ovo kao da mi to same kontrolisemo treba dase sve opustimo navalimo na muzice muckamo bebica user posted image ce doci kad tad narocito vazi za sve nas koje smo mlade zdrave nemamo nikakvih problema...ma koliko puta sebe ubedzujem ovako i opet nista user posted image meni je izgleda danas O imam iscedak egg jos mi cistitis falio na sve ovo user posted image o muckanju nemogu ni da pomislim.Ovaj mesec katastrofa nista od user posted image ....ima li neko neki savet sta pomaze najbolje protiv cistitisa?user posted image

clock-img

24.01.2014, 12:51

clock-img

milica93

pencil-img

315

Nadam se da je tako draga user posted image ...
Ja sam za cistitis uzimala Josif Pančić Čaj za decu i trudnice i pomogao mi je za par dana, al odmah čim mi je krenuo cistitis sam počela da ga pijem. E sad ne znam da li ga tamo možeš naći il da ti neko pošalje. Dat mi je bio Bactimol, al ga nisam pila, prošlo mi je i sa ovim.
Znam da je dobar čaj od brusnice, peršuna, i kukuruzna svila ja mislim za urinarne puteve.
Otiđi u apoteku pa pitaj il da ti oni preporuče nešto.

clock-img

24.01.2014, 12:51

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Meni je najveći problem što sam svaki mjesec ubijeđena da sam trudna. Haha! user posted image