cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

25.01.2014, 14:39

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Žene, što mislite kad bih mogla da radim betu? 10 dpo mi je.

Danas.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

25.01.2014, 14:43

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Verolina user posted image prašim i vučem vas jaaaaaaaaaaakouser posted image

clock-img

25.01.2014, 16:32

clock-img

madre

pencil-img

6600

juhuuu, ovde je bas veselouser posted image
harley, dobro nam doslauser posted image
ivo, kada planiras betu?
babby, znam o kom bolu u bradavici pricas, desilo mi se par puta u zivotu, ali nisam uspela sa bilo cim da povezem...
gago, je l stigla user posted image ili da pocnemo da navijamo?
ja sam juce radila vitamin d (koji je strasno nizakuser posted image ) i neke hormone koji pokazuju da sam jos u folikularnoj fazi, a danas mi je 21dc... jedino je LH povisen, odgovara nizim vrednostima kod ovulacije, ali je juce trakica bila negativna... bradavice su osetljive...
moram vam priznati da sam bas opustena, mozda i vise nego sto bi trebalo!
sve vasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

25.01.2014, 17:56

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: mika79

Verolina user posted image prašim i vučem vas jaaaaaaaaaaakouser posted image

Mene mora Daca da povuceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

25.01.2014, 17:57

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Madre, nema trudnoce sa niskim vitaminom D. Na suplemente, odmah.

clock-img

25.01.2014, 18:02

clock-img

madre

pencil-img

6600

znam!user posted image bio mi je pre nekih 3 meseca 20, pa sam vigantolom uspela da ga dignem na 28, a kako sam presla na elevit opet padne na 23... donja granica je 30! e sada ne znam da li da pored elevita pijem i vigantol ili da prestanem sa elevitom i pijem samo vigantol... jer na elevitu pise da se ne uzimaju dodaci vitamina d, ali to se verovatno odnosi na zene kod kojih je to u normali...
ne znamuser posted image

clock-img

25.01.2014, 18:19

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Samo vigantol i sto vise na dnevnu svetlost.

clock-img

25.01.2014, 18:29

clock-img

milica93

pencil-img

315

Madre vidi kolika je dnevna preporučena doza i onda vidi koliko ima u Elevit-u i u tom drugom, pa ako zajedno nema preko dozvoljenog možeš. Il najbolje pitaj ginekologa sledeći put il nekog drugog ko se razume. Bar ja mislim. Il traži koje namirnice najviše imaju D vitamina, pa krkaj.
Biće to sve dobro,ništa ne brini. user posted image

Ja sad evo nešto razmišljam i motam, ne znam ni kako dođe do toga... Nisam verovala da ovo pravljenje bebe može biti ovako komplikovano. A nekome, fala Bogu dok si reko keks ...
Ja evo sad pravila paradajiz čorbicu za večeru da naparim grlo. 2u1 user posted image

p.s. sad se setih da nisam popila folnu ... hvala user posted image

clock-img

25.01.2014, 18:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao ženice. Ne znam kad ću je raditi ali sve se nadam ima nešto. Za simptome prave ili umišljene je rano, jedino što je T juce pala, pa je danas opet porasla, ali sam i prehladila pa mozda i nema veze sa tim. I osjećam nekakvo vibriranje u jajnicima user posted image Maca mi je u drugom stanju, mogla bih da joj se pridružiti user posted image Cmok za sveeee!

clock-img

25.01.2014, 21:40

clock-img

milica93

pencil-img

315

Iva,navijam da bude nešto u stomačiću user posted image

Ja evo učim, al sve se nešto razvlačim. Nikako pošteno da se skoncentrišem. user posted image

clock-img

25.01.2014, 21:49

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Vidjećemo. user posted image A grešku smo napravili što smo planirali unaprijed i maštali, ali ne ide sve tako lako. Uvijek se nešto izjalovi. Bila sam opuštena u toku plodnih dana, sad kako mi je ostalo još 8 dana do sledeće user posted image niiiisam. Kako si ti Milice, je l' još nisi dobila?

clock-img

25.01.2014, 21:58

clock-img

milica93

pencil-img

315

Pa tako i treba user posted image ... opušteno i da uživamo ...

Izgleda da je meni ono curkanje bilo user posted image , ko će ga znati. Po Maybe Baby-ju sad sam 3-4 dana pre O ... Ona paprasta struktura mi se pokazuje. Možda me zato i bole jajnici. Verovatno je tako .

clock-img

25.01.2014, 23:37

clock-img

madre

pencil-img

6600

drugari, imam jedno pitanjce...
imam zakazan kompletan ginekoloski pregled (sistematski) u ponedeljak (kolposkopija, uz, papa test i brisevi). mene ziga desni jajnik i sada sam radila trakicu i izgleda potpuno isto kao i uvek 1 dan pred pozitivnu. znaci sutra mogu da ocekujem pozitivnu. e sada mene zanima da li ima smisla da se seksam sutra, da li to menja rezultate briseva i da li kolposkopija i ostalo moze bilo kako da utice na spermatozoide koji su unutra... mozda je glupo pitanje, ali sta cuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.1.2014 23:49:37 >

clock-img

25.01.2014, 23:47

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ne znam madre, ali mislim da ne škodi ništa. Srećno! Ja sam radila briseve prije dva mjeseca, sve ok. Znači pravac u akciju! user posted image Meni je O poranila, a tebi će biti malo kasnije!?

clock-img

25.01.2014, 23:55

clock-img

madre

pencil-img

6600

i ja sam radila pre par meseci sve, ali ovo zbog nekog osiguranja koje radim, treba da zavrsim u ponedeljak. ivo, prosli mesec se desilo cudo kod mene pa sam ovulaciju imala 16dc, sto se nikada nije desilo, znaci kod mene je sada redovno stanje, jer moje O uglavnom nisu pre 35dc, rekla bih...
jao, sto se meni spavauser posted image
kakvo je stanje kod tebe?user posted image je l opet krenula ona neizvesnost da te drma?

clock-img

26.01.2014, 08:57

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja zaspah sinoć. Prehladila sam malo, a sem toga dobro, čim se umirim, kad legnem ili sjednem osjećam po malo bol u jajnicima, možda od prehlade... Za 8 dana ne treba da dobijem. user posted image

clock-img

26.01.2014, 09:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: madre

drugari, imam jedno pitanjce...
imam zakazan kompletan ginekoloski pregled (sistematski) u ponedeljak (kolposkopija, uz, papa test i brisevi). mene ziga desni jajnik i sada sam radila trakicu i izgleda potpuno isto kao i uvek 1 dan pred pozitivnu. znaci sutra mogu da ocekujem pozitivnu. e sada mene zanima da li ima smisla da se seksam sutra, da li to menja rezultate briseva i da li kolposkopija i ostalo moze bilo kako da utice na spermatozoide koji su unutra... mozda je glupo pitanje, ali sta cuuser posted image

nema seksanja vece pred kolposkopijuuser posted image

clock-img

26.01.2014, 10:07

clock-img

madre

pencil-img

6600

super, von, a kazi mi zasto? moze dve veceri pred kolposkopiju?user posted image
pa gde me nadje taj sistematski u ovulaciji basuser posted image a vec sam ga jednom pomerala...

clock-img

26.01.2014, 10:27

clock-img

Harleygirl

pencil-img

7

Jutro svima user posted image . Hvala na dobrodoslici user posted image . Iva, zelim ti da ne dobijes za 8 dana. user posted image . Ja se drzim, jos 5 dana do testa ili user posted image , mada mislim da nece upaliti, stomak mi je naduven user posted image . Zgaravica je stalno tu, time se tjesim user posted image

clock-img

26.01.2014, 10:47

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala ti. I ja tebi želim user posted image Naduvenost donjeg stomaka je prisutna i za pms i za trudnoću, makar meni je tako bilo. Srećno! user posted image

clock-img

26.01.2014, 10:48

clock-img

madre

pencil-img

6600

harley, naduven stomak ne mora nista da znaciuser posted image gorusicu inace nemas?

clock-img

26.01.2014, 10:59

clock-img

Harleygirl

pencil-img

7

Iva, znam user posted image , zato i tripujem user posted image . Madre, nemam gorusicu inace.. Poslednji put imala sam je prije 4 godine kad sam bila trudna po drugi put. REkla sam vam da su obje trudnoce bile neplanirane i sve je doslo i proslo nekako brzo user posted image . A sad nekako planiramo pa sam se valjda i opteretila mnogo user posted image . Mislila sam da jedina mjerim temp. pipkam grudi osluskujem, srecom pa sam vas nasla, inace bih siznula hahah

clock-img

26.01.2014, 11:04

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

user posted image Jako navijam za sve vas,da bude sto vise user posted image

Daco,Verka, vi znate da mi je srce uz vas i da verujem u vas uspeh i srecuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

26.01.2014, 11:45

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Madre, pomjeri pregled ako misliš da uhvatiš O. user posted image

clock-img

26.01.2014, 12:00

clock-img

madre

pencil-img

6600

ne mogu, vec sam jednom pomerilauser posted image a juce sam iskoristila poslednju trakicu... valjda ce naci mm sada da mi kupi, posto je nedelja.
ivo, ti kao si sigurna da ti je O bila 14dc, menstruaciju (ne) ocekuj nakosutra, a ne ono standardno 4og u mesecu... znaci prekosutra sa sigunoscu ce ti i test na trudnocu pokazati tacan rezultat! valjda si me razumela sta sam htela reciuser posted image