writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

11.06.2015, 21:51

clock-img

mila83

pencil-img

3821

joj Ivanka i ja je krkam vec par dana,plus paradajza i krastavaca uz to,nikad dosta ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

11.06.2015, 21:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Ništa me ne osveži po vrućini kao slanina, crni lukac i paradajz user posted image

clock-img

11.06.2015, 21:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Ja pijem sangriju, izvol'te ko je za user posted image

Crna Ivanka, kako možeš slaninu po ovom paklu? user posted image Svaka čast! Ja sam danima samo na povrću, siru i eventualno ribi. Mare i mm jedu i čorbice, supice, ja ne mogu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.06.2015, 22:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni vrućina nikad nije smetala da se najedem kao prase user posted image .Salata mi nikad nije mogla zamjenit pravi obrok,zasiti me ali na pola sata.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.06.2015, 22:02

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ana,meni po ovoj vrucini samo povrce i voce prija,od pre dva tri dana se malo sladim slaninomuser posted image ali i corbe i supe ne zaobilazimo porodicno,svaki dan ima na kasikuuser posted image to i jeste zdravo po vrucini .

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

11.06.2015, 22:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Ana, prija miiiii user posted image
A i sita sam do jutra user posted image

clock-img

11.06.2015, 22:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Ja u nedelju napravila šerpenju pileće čorbice, danas smo završili sa njom user posted image Bar je bilo da se kusne s kašiku kad su ovi moji bolesni, spremila sam im i preliv za špagete, to smo jeli juče, mm ih sad večerao onako ladne (voli nepodgrejano jelo), imali i leskovačku mućkalicu ovih dana, mm samo dodao pire i povrće uz nju, dans dinstao piletinu sa pomfritom i tako... organizirani smo po vrućini, ja naspremam za vikend pa samo podgrevamo preko nedelje. Za sutra paprikaš od soma i krompirići user posted image

clock-img

11.06.2015, 22:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Ja baš volim supe i čorbe, to gledam da uvek ima. Ali jela sam je jedan dan i nešto nisam mogla više, ova dvojica su sami smazali punu šerpu. A inače, ako uveče jedem ujutru umirem od gladi user posted image tako da posle 8 retko kada nešto gricnem.

Nego žene, molim vas za pomoć. Ivanka, ti si beše profesor engleskog? Može li neko da mi prevede "instalacija motornih razvoda", poludeću ne mogu da nađem ništa što je vezano za struju a ne mogu da napišem "installations of motor divorce" user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.6.2015 22:30:13 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.06.2015, 22:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Da nije instalations of motor junctions/ distributions?
To je verovatno razvodna kutija, junction box, distribution box/board, timing system...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 11.6.2015 22:49:12 >

clock-img

11.06.2015, 22:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Ivanka, nemam pojma, nisam upućena u taj deo engleskog jezika. A baš je bitno da bude ispravno. Junctions bi bilo nešto kao raskrsnica, je l?

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.6.2015 22:48:59 >

clock-img

11.06.2015, 22:50

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, nemam pojma, nisam upućena u taj deo engleskog jezika. A baš je bitno da bude ispravno. Junctions bi bilo nešto kao raskrsnica, je l?

Jeste, zato sam i pomislila da je nekakva razvodna kutija u pitanju, pogotovu ako je deo nekog regulatora, PLC-a i slično

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 11.6.2015 22:51:06 >

clock-img

11.06.2015, 22:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Pa zvuči logično.. nemam pojma, nešto ću svakako morati da napišem.

clock-img

11.06.2015, 22:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

A da nije switchboard? (razvodna ploča)

clock-img

11.06.2015, 22:56

clock-img

World

pencil-img

4234

to ti je motor distribution, u smislu razvodnik

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

11.06.2015, 22:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Ma to je deo iz propratnog pisma mog ćaleta, ali mi je to ostalo nedovršeno jer nisam imala pravu reč.

clock-img

11.06.2015, 23:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Joj nemam pojma user posted image šta sad da stavim?

clock-img

11.06.2015, 23:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Stavi motor distribution, imas 2 glasa za to user posted image

clock-img

12.06.2015, 00:21

clock-img

mati

pencil-img

6676

Evo zenskaci jedna tortica za Matijin rodjendan. Sad je mm najteze, nas prvenac a prvi put nismo na okupu. Vec 5god, covek.

user posted image

< Poruku je uredio mati -- 12.6.2015 0:24:09 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

12.06.2015, 07:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Mati spajdermen super izgleda user posted image

clock-img

12.06.2015, 08:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro,bacam se na sredjivanje stana pa na posao,danas radim na oba mjesta.user posted image
Mani spajdermen je pravi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.06.2015, 08:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Stavi motor distribution, imas 2 glasa za to user posted image

Okeeeej user posted image

Mati, srećan vam rođendanko user posted image user posted image gde ti je muž, nisam u toku?

clock-img

12.06.2015, 09:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro! user posted image
user posted image

Mati srećan vam rođendan user posted image i lepo se provedite danas!!! user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 12.6.2015 9:42:18 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.06.2015, 10:30

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene !
Mati,spajdi je super,i mene to ceka za mesec dana ! ajd napisi u temi rodj.torte kako si radilsuser posted image Neka je srecan rodjendan malom coveku ! user posted image

clock-img

12.06.2015, 10:41

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mati srecan rodjendankovic.

Mod moze i meni jedna tak'a kafica?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.06.2015, 10:51

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Srećan rodjenadan Mati!user posted image