cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

12.06.2015, 11:02

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: wivern

Mati srecan rodjendankovic.

Mod moze i meni jedna tak'a kafica?

može moež. samo se ti doteturaj do Niša user posted image Dobiješ i burek, al sa sirom user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.06.2015, 12:27

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Moze i sas sirac..al' ceo plek da i ja omastim brke user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.06.2015, 14:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I ja bih malo bureka user posted image
Ja radila,sad se gnjavim sa Dorom,napravim večeru pa opet na posao user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.06.2015, 14:33

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja gladna. čekam 15h pa da bežim kući.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.06.2015, 15:12

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Gde ste zene.....mene nije bilo par dana,gadno sam se prehladila,danas mi boljeuser posted image sad cu da popijem kafu,caja mi vec preko glave....kako ste vi? Sta ima novo?mogla bi i ja jedan burek,ovih dana sam bas slabo jela......:-)

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

12.06.2015, 15:21

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moze burek,u svako doba user posted image
Joj Kato,i ja kasljem,i to neki suv kasalj,izludjuje me...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

12.06.2015, 15:41

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mame pozdrav, nikako da se javim, vratili se iz Sokobanje, al moj lap top jos na popravci, smrc,
a komp mm nikako ne mogu ugrabiti od njega.
nedostaje mi caskanje ovde i citanje novih vesti,
Kato, Mila aj da brzo sredite to kasljanje, jest grozno vreme toplo- hladno, vetric pa se lako prehladimo.
nadam se da cu vam se javljati ovoh dana cesce,
sin kao legao da spava poslepodnevnu dremku, legao jos oko 2 i jos se vrti po krevetu, ne sme da ustane, zna da mora da odmara popodne
cmokic od mene, javnem se kad ugrabim opet komp user posted image

clock-img

12.06.2015, 16:03

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Ja ne kasljem,vec mi curi nos.....a muz mi par dana kaslje,i preslo mi od njega virususer posted image i sad posebno spavamouser posted image

clock-img

12.06.2015, 21:28

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Došla sa posla,istuširala se i sad oplela po eurobloku user posted image Šta vi radite?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

13.06.2015, 06:58

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Spavala sam samo 3 sata, bice veselo.

clock-img

13.06.2015, 07:16

clock-img

wivern

pencil-img

8800

MM bices zombi danas ili takozvani "walking dead"

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

13.06.2015, 09:34

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro,mišu jel to stigao mužić user posted image
Wiv kad putujete?

clock-img

13.06.2015, 09:52

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Jutrouser posted image ja odvalila muziku do daske,da napunim baterijeuser posted image

clock-img

13.06.2015, 10:14

clock-img

nata11

pencil-img

9235

IZVORNA PORUKA: wivern

MM bices zombi danas ili takozvani "walking dead"

Wiv jel to idete na odmor? Kada krecete, gde ste smesteni? Ja bas propustam informacije user posted image
Ja danas bas zakasnila sa kafom. Ocu i ja burek user posted image

clock-img

13.06.2015, 10:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene ! Joj Nato i ja nesto jurtos otezem sa svim....Kafu jos nisam popila, dorucak nesto zbrzala,treba rucak,imam goste popodne, moram malo i kucu srediti..a po ovoj vrucini bas nista mi se ne da raditi...Teodora i dalje zeki sa jelom, i kenjka malo, gore dobila dva zubica, ali sad krecu i donje trojke izgleda, ne vadi prste iz usta.

Kato, to sa muzikom uvek pomogne, i ja cu sada ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

13.06.2015, 10:37

clock-img

wivern

pencil-img

8800

U utorak krecemo, idemo na Krf. Pravimo vecu pauzu u Vranju, mm ima druga iz vojske tu i svaki put svratimo. Ja obozavam Vranje, divan grad.

Honey, I'm Home

clock-img

13.06.2015, 21:04

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Upis u kafanu. user posted image Stavila sam kafu, da vam mahnem i odoh da pokupim veš. E. spava, konačno je počela sama da se diže u krevecu. Mm na poslu, dolazi oko 22h, pa ide na drugi. Tako da sam večeras sama. Sutra imamo 2. rođus kod drugarice Lenke. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

13.06.2015, 21:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Dobro veče, izvolte na sangriju user posted image

user posted image

ja kuliram, mm i Mare se igraju i rekla sam da neću da zvocam da krenu na kupanje, čisto da vidim dokle će da izdrže. Kad ja sređujem dete on je u 9 već u krevetu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.6.2015 21:21:10 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.06.2015, 21:14

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Mmm... Sangrija. user posted image user posted image Može.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

13.06.2015, 21:18

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Vece...ja se spremila pred tv,gledam zvezde granda.....ovo dvoje spavajuuser posted image wiw,lepo se provedite....ponekad pomisli na nas malouser posted image

clock-img

13.06.2015, 21:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

vece u kafanu!
deca spavaju, muz jos radi a ja pijem omiljeni sok od zove sa hladnom poluizlapelom kiselom vodom i gledam ove zvezde.... teba malo da ih posalju na casove pevanja kod zvezdica...

clock-img

13.06.2015, 21:42

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

i zvezdice su dobre.....meni su jednaki nekako

clock-img

13.06.2015, 21:50

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ma mislim na pinkove zvezdice,klinci su savrseni, ovi veliki nemaju pojma

clock-img

13.06.2015, 21:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi smo šetali dugo dugo,večeras opet nisam radila.Ne zncm zašto ne zatvori onaj restoran.
Sad gledamo filmić i uživamo.

clock-img

14.06.2015, 06:30

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Nisam bila zombi, a mislila sam da cu biti, nekako sam izdrzala, do 21h, a onda sam samo otisla da spavam. Tu je mm, pa nek se on malo zanima sa uspavljivanjem deteta user posted image