writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

01.06.2015, 13:54

clock-img

amdn

pencil-img

1598

drage samo da se javim na terasici, mnogo je lepo, malo prosetah po forumu,procitat, cestitah... lepo je i toplo
praznik pa nema pranja i ciscenja po kuci,
imam jos mesec dana da zavrsim pripremu oko izlozbe,
nadam se da cu upoznati mame koje su u BG-u i one koje slucajno nalete 1. jula u ULUS-ovoj Galeriji
jos vas obavetim idem da stampam grafiku, ljubim vas pa se javnem jos u toku dana,
Veselice bas prija taj ledeni caj.user posted image

clock-img

01.06.2015, 13:56

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: bubulence
o zene, ja perem vec u masini i kada je crveno slovo... pitala sam jednom nasu popadiju i koliko se secam rekla je da moze...

I ja isto. Sestra i zet mm su jako pobozni i ni oni to ne praktikuju. Komsinica mi je studirala svojevremeno bogosloviju i ona nam je rekla da crvena slova i ne postoje za crkvu, to je preuzet neki paganski obicaj. Ako se dobro secam sta je rekla, bilo je davno user posted image

Meni se pije djus, ubila bih za jednu hladnu casu

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

01.06.2015, 15:04

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja bas malopre pricam sa muzem i on kaze kao nema veze jer pere masina a ne mi.On je mnogo opusteniji sto se toga tice a isto vodi racuna o crvenom slovu,nikada ne radi recimo po basti i slicno.
Wiv jel moze ledeni caj,posluzila ja na prethodnoj strani?

clock-img

01.06.2015, 15:31

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi pazimo npr. da taj dan ne kosimo travu,ne radimo u basti,tako nesto vece...neko unosi drva npr..to mi je bezveze,kao da to ne mozewsacekati drugi dan...ili sivenje,popavljanje itd.samo svakodnevni kucni poslovi koji bas moraju.

Nego zene,sutra mi je godisnjica braka,hocu neku tortu da pravim,mm obozava vocne ,uglavnom pravim onu klasicnu patispanj,fil sa pudingom ,voce i slag.to najvise voli.htela bih malo da promenim,ima li koja neki recept sa filom u koji ide kisela pavlaka,imam nekih ali bih htela nesto novo da probam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

01.06.2015, 21:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro veče!user posted image Deca u krevetu već neko vreme, muž na treningu a ja nikako da se dignem iz stolice i makar se istuširam! user posted image
Ja ne gledam crveno slovo. Samo praznujem Božić, Uskrs i slavu. Dosta je vala od mene!

Elelm napravih onaj Trobicin gel prašak i sad se meračim da ga isprobam. Samo još da vidim kolko se toga stavllja.

Mila srećna godišnjica braka! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

01.06.2015, 21:36

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Ja jedino znam kad je crveno slovo,kada me nazovu moji pa kazu e sutra je svetac pa nemoj prati vesuser posted image
Ja malopre sredila bebu,okupam namazan sad spava....vec smo vecerali....pa polako idem da se i ja sredim pa spavanjac:-)

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

01.06.2015, 22:21

clock-img

mila83

pencil-img

3821

evo i ja da se odjavim. Bas sam umorna. Prosao mi dan dok si rekao keks. Popodne sa bebom,pa malo setnja, pa oko torte...jos nisam zavrsila.

Hvala Mod ! Castim vas sutra user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.06.2015, 07:13

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Zaspala sam u 3, nije mi se spavalo.

clock-img

02.06.2015, 08:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro! Nikola se budio noćas i užasno plakao a nemamo pojma zašto! Sad ne mogu da se razbudim!
Ajd na kafu ženske

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

02.06.2015, 08:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,Mod hvala za kafu.Ja sam ustaja u dva sjedit udnevnoj da mi se kašalj smiri ali nisam dugo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

02.06.2015, 09:18

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dobar dan zene ! Mod,hvala za kaficu !

Danas nam je divan dan,mm i meni 8.godisnjica braka !
Pa zene,navalite ! user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

02.06.2015, 09:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mila čestitam,volite se i pazite i dalje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

02.06.2015, 09:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Haha, i nama je danas 8. godišnjica user posted image

Mila, neka vam je srećno user posted image

Pa da častim user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.06.2015, 11:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ana srećna i vama godišnjica.
Ja sredila stan,popelo mi se više na glavu svaki dan usisavati,pospremati,brisati,kuvati.grrrrr user posted image

clock-img

02.06.2015, 11:07

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Dobar dan ženske.
Mila ,Ana srećne vam godišnjice braka!!!
Lepe su am tortice ne znam koju bih pre probala.
Malo sam pospana, a posla preko glave...Ali prvo da nešto pojedem pre ovih vaših divnih poslastica !

clock-img

02.06.2015, 11:40

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Drage slavljenice, srećna godišnjica!user posted image

clock-img

02.06.2015, 11:53

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala ! Ana ,srecna godisnjica ! user posted image user posted image

clock-img

02.06.2015, 12:00

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Dobar danuser posted image
Sretna vam godisnjica.....hvala na lepom posluzenju,volite se 100 godina i viseuser posted image
Eo tu kod nas bas pakao,zavukli smo se unutra u ladovinu......

clock-img

02.06.2015, 15:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kako mrzim kad napišem milion stvari i izbaci me.
Mi šetale,sad ušle u kuću dan je divan.Posle ćemo opet izaći ispred zgrade da se igramo u pijesku.Vidim i vi ste se razbježale,ako ako iskoristite sunce.

clock-img

02.06.2015, 16:12

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja šmugnula sa posla na sat i nešto malo da odgledam meč Ane u obližnjem kafiću....user posted image . Baš volim tenis! I super je odigrala ova naša, ali ne mogu a da ne prokometarišem, breeeee...koliko je ružan onaj njen! Uf, pa ona mi je lepotica, a on, onako nikakav!user posted image

clock-img

02.06.2015, 16:19

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Srecno drage RR drugarice i da slavite jos dugo u ljubavi user posted image

Izvadila jedne sudove iz masine, ubacila druge, dok malci spavaju, skuvala kafu i osecam da ce jedno od njih da se napravi vredno i da se probudi user posted image

...naravno da sam bila u pravuuuuu.....

< Poruku je uredio ivaMark -- 2.6.2015 16:27:32 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

02.06.2015, 17:33

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mila,Ana srecna vam godisnjica user posted image
Ja ceo dan zavrsavala neke obaveze,malopre stigla kuci.Onda spremila rucak neki na brzinu sada A.uci,S se igra a muz ode neko kuce da nam donese.
Posle idemo da set_amo,A.vozi rolere svako vece.
Ivamark naravno da se probude kada mame sednu,mora to tako user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 2.6.2015 17:34:36 >

clock-img

02.06.2015, 21:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Haaj cure,mm otišao uspavati Doru a ja sebi otvorila hladnu kolu i pijuckam.Još uvjek je toplo,živim za ljeto user posted image

clock-img

02.06.2015, 21:17

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Hay mamice.....bebac zaspo,mm igra neku igricu na laptopu'ja na tabletu kuckam,sve mi cudno dok se ne naviknem....jedva cekam sutra da mi stigne nagradauser posted image
Bas mi nesto brzo proleteo dan,od vrucine silne sam toliko vode popila...da cu celu noc ustajati do wc -auser posted image

clock-img

02.06.2015, 22:21

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Gde ste zene?Kako prodje ovaj vreli dan kod vas ?

Meni neobicno malo,tisina u kuci,klinci ostali prvi put kod moje mame na spavanju(a oni su oko 35km od nas) ali dobri su. Prvo je trebalo samo M da prespava,ali bata nije hteo da ostane sam sa nama,bez seke.
I sad ih zovem da vidim jesu li dobri,kaze meni M:"Mama,bata uopste nije zalio za vama ceo dan, mislim da ce bez problema prespavati ! " user posted image

T evo spava, a ja idem da sklanjam nered sto ostade.

Ima li kakvog pica ovde,ili ste sve popile ?user posted image