cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

02.06.2015, 22:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja svoje popila i sad na spavanje,laku noć user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

02.06.2015, 22:31

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro veče! user posted image
Ženske srećna vam godišnjica!

Mi skitali celo popodne. Bili smo sa prijateljima na kafi i to u kafiću koji ima tobogane i još svašta nešto tako da smo se svi nauživali! Neplanirano dobih od mame papuče i baš sam hepi!user posted image

Pisala sam da sam napravila onaj "Torbicin" prašak. Oduševljena sam!!!! Veš mi nikad nije bio tako beo i tako mekan! I to sam stavila manje sode nego što je Torbi napisala, pravila sam ga baš po original receptu. Veš mi ne miriše previše ko što se čini mi se Bubi žalila. Miris je baš neutralan nekako i laganiji od bilokog kupovnog praška. Sve preporuke! user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

02.06.2015, 22:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Mod, a gde si nabavila sodu?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.06.2015, 22:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Gde ja mogu naci taj recept za Torbicin prasak ? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.06.2015, 06:42

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

03.06.2015, 06:47

clock-img

Anoniman

jutro i od meneuser posted image

clock-img

03.06.2015, 07:28

clock-img

tekilica

pencil-img

394

user posted image Dobro vam divno jutro!

clock-img

03.06.2015, 07:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,upravo sam namazala krišku eurokremom i doručkujem.
Mila ima tema Nekoliko korisnih savjeta za domaćice ,čini mi se da je tamo recept.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

03.06.2015, 08:07

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Dobar jutar. Jutros sam do pola 3 gledala game of thrones a ustala u pola 7. oci mi se sklapaju user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

03.06.2015, 08:19

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jutro,dete u skoli,muz spava.S.takodje ja da se probudim uz komp pa da umesim pitu,stigla mi blitva u basti.
Emice,Wiv ala su nam lepi avatari user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 3.6.2015 8:21:21 >

clock-img

03.06.2015, 08:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Veselice ja se nešto razmišljam da stavim Mašu,mnogo mi je slatka user posted image

clock-img

03.06.2015, 08:28

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Joj kod nas je Masa odavno hit,ja moju S.zovem Masa user posted image Stavi pa i ja i Wiv da nadjemo neki dobar crtac,da opet budemo usaglasene sa avatarima user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 3.6.2015 8:29:44 >

clock-img

03.06.2015, 08:35

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Jutro,mame!
Mila,kasnim,srecna vam godisnjica,da ih docekate jos puno zajedno u ljubavi!
Da,sto se tice praska i ma u temi nekoliko korisnih saveta za domacice.ja bih pravila,ali sve nemam vremena.bila sam ubedjena da sam pisala sinoc,a sad ne vidim moj post!
Boza na casovima,boka spava...
O,majko mila,ja prolupah!pisem u kafani umesto u mamama😀

< Poruku je uredio branki RR -- 3.6.2015 8:36:44 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.06.2015, 08:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro!user posted image

Ana u poljoprivrednoj apoteci. Kilogram je 110din i obično je koriste za pranje bačvi. Kad smo rekli da nam treba da pravimo prašak, prodavac nas je samo belo gledao. user posted image Samo sam čekala da čujem ono: "doooobrooo. i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju..." user posted image

Mila evo linka Nekoliko dobrih saveta za domaćice

Branki pravi se za 20 min, sa sve rendanjem sapuna user posted image U suštini sapun možeš i samo da izlomiš na komade,a li se onda sporije topi. Ja sam stvarno prezadovoljna. Jedino je moj savet da se stavi više sode, kao što je tamo u temi pisala Torbica

< Poruku je uredio Modessty RR -- 3.6.2015 8:38:29 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

03.06.2015, 08:44

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mod taj prasak je stvarno dobar,jel da?Kako pocne lepo vreme ja se borim sa flekama.S.se umaze kao neko prase i to obicno sa necim sto ostavlja fleke koje se ne skidaju tako lako.
Branki pisi i ovde,nisi nista pogresila user posted image Ovde nam cesto prazno,bas se obradujem kada vidim da ima puno zena.

clock-img

03.06.2015, 08:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Mod, nema toga kod nas. Mm odavno trazi da kupi jer se sa tom sodom odrzava ves masina i nigde nije nasao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

03.06.2015, 08:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Kako bre nema? Traži da naruče ako nemaju. Nabaviće sigurno.

Veselice isprobaću danas na najtežoj stvari za pranje i skidanje fleka - kimono mog muža! user posted image Javljam rezultate.

< Poruku je uredio Modessty RR -- 3.6.2015 9:09:04 >

clock-img

03.06.2015, 10:33

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ana probaj po zdravim hranama, ja sam kupovala tamo 100 din KG.

clock-img

03.06.2015, 11:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Probaću, tu nisam tražila. Tnx user posted image

Mod, mm je obišao i Banat dok je radio u bivšoj firmi, pitao svuda gde je naišao na polj. apoteku i nije našao.

clock-img

03.06.2015, 13:18

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Zdravo, kafandziije! Mi stigli sa Zlatibora. Napunila sam baterije i spremna sam za nove radne pobede. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

03.06.2015, 13:41

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

meni stigao herbafast i ne nosi mi se kutija kući jer će Danilo kad vidi da plače što mu nije stigao Lino user posted image ne mogu da verujem da su toliki kreteni!

clock-img

03.06.2015, 14:24

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mod javljaj obavezno za prasak.Quen sada malo sa nama da se druzis user posted image
E zene jel imaju vasa deca onu kornjacu zvezdano nebo,nije mi bas najjasnije kako se puni na kompu,mislim povezem ja ali nema nigde da svetli da pokazuje da se puni.Kako znate da se napunila?

clock-img

03.06.2015, 14:45

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

MOd a koliko stavis tog praska?Neverujem da vam jos nije stiglo,komercijalisti dolaze bar jednom nedeljno,bas bezveze.
Ja sam celo prepodne sredjivala stan,sad odmaram,cekam mm-a pa da idemo da vidimo Andrei neke sandale ako ne bude previse vruce.Valjda ce joj one grubinove odgovarati,ima siroku nogu i sve je stezu sa strane.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

03.06.2015, 14:56

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene ! Evo mi smo kod mojih,uzivamo ceo dan na dvoristu.
Hvala za recepte,pogledacu kasnije.
Kako vi provodite dan,ima li vrucine ? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.06.2015, 15:10

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Dobar dan želim i ja.
Napolju je toliko vruće da ja ni ne pomaljam glavu. Uživam u hladu stana sa poluspuštenim roletnama.A valjda mi se i od tog vremena spava...
Spremam ručak, uživam u samoći sa Živom i čekam dečake da dođu iz školice.

Mila šta reče dermatolog za Micu?

< Poruku je uredio Anarunika -- 3.6.2015 15:12:07 >