writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

26.06.2015, 07:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro.
Queen nastavi sad žurku,ja nisam više od dvije godine bila u izlasku.Planiram sad kad odemo u Doboj dovesri mamu da čuva T a mi u provod,mada ću početi oko ponoći kunjati za stolom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.06.2015, 08:41

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Jutro...user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

26.06.2015, 08:46

clock-img

amdn

pencil-img

1598

jutro mame, bas lose vreme dodje mi da se vratim u krevetuser posted image

clock-img

26.06.2015, 10:17

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Klarita

MM user posted image
Ne smem ni da pomislim na to. Od Emiceee sam cula za paradajz u saksije i resila da i ja zasadim. Komsinica skapiralada od mene nece nikad domacica da bude, te mi ona odvukla saksije i posadila kod nje, pa ce mi dovuci nazad kad pocnu da radjajuuser posted image Ne smem da spominjem sad i jagodeuser posted image

user posted image user posted image user posted image sto volim kada dodjes i odmah me nasmejes user posted image .
cao drugari, misonja je vidim lepo skuvala kaficu, mmm malo se ohladila ali ce da prija user posted image

clock-img

26.06.2015, 10:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubi hladna dobra za ten user posted image
Sredila sam stan,T svoju sobu već pretvorila u šok sobu i sad se odoh spremati,posle na posao pa večeras na drugi.Jedva čekam 18 jul da počne odmor user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

26.06.2015, 10:28

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: emicaa

Bubi hladna dobra za ten user posted image

a ja od uvek pijem hladnu kafu i sve se pitam asto sam toliko lepa user posted image
. i to sam cela lepa , i ten i sve ostalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2015, 10:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobro jutro u kafanu...ja evo pijem hladnu kafu,nisam znala da je dobra za ten.Skuvala je i dok sam raspremila krevete i sredila moja dva indijanca,ona se ohladilauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 10:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubi ko zna šta ti koristiš kao losion pa si takva po celom teletu user posted image

clock-img

26.06.2015, 10:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro jutro u kafanu...ja evo pijem hladnu kafu,nisam znala da je dobra za ten.Skuvala je i dok sam raspremila krevete i sredila moja dva indijanca,ona se ohladilauser posted image

draga i tebi jedan user posted image , dugo te nisam videla...
emice ima jedna super stvar za mazanje nego ne smem sada ovde javno da kazem, svasta bi zene pomislile user posted image

clock-img

26.06.2015, 10:43

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Bubiuser posted image znači ipak ima malo istine vezano za hladnu kafu i tenuser posted image ...ja sad sa dečicom lepim sličice životinjskog carstva..sakupili smo dosta a nisam imala vremena do sada da zajedno lepimo...ja im nacentriram a oni lepe,mada stariji sin to može i sam,ali hoće da i ja budem tuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 11:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Posluži nešto alkoholno pa onda reci,za pola sata će zaboravit user posted image
viv lijepo je što im još treba tvoja pažnja user posted image

clock-img

26.06.2015, 11:35

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Emice, meni je mm večeras obezbedio slobodno veče, ali izgleda da mi se ne da, mala slinavi i samo ja mogu da je umirim, Ali videćemo šta će do večeras biti. A kada sam izašla prvi put posle porođaja, vratila sam se kući u 1h, a izašla u 23h. user posted image Zaspala kako sam dotakla krevet.

IZVORNA PORUKA: bubulence
i to sam cela lepa , i ten i sve ostalo
emice ima jedna super stvar za mazanje nego ne smem sada ovde javno da kazem, svasta bi zene pomislile user posted image

Crrrna Bubi, pa kako počnu igre, vi žene poludite i počnete sa khm khm temama. O ovamo, uzorne majke i supruge. Nije-nego! Ahahahaha user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

26.06.2015, 11:35

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Sto je kod nas hladno cak i kisa pada,kao da je jesen.Dajte neki caj da se zagrejemo.
Malopre A,dosla iz skole bila da uzme knjiizcu i naravno sve petice ,dobila je i pohvalnicu i knjigu na poklon,srce mamino pametno user posted image

clock-img

26.06.2015, 13:53

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Veselice, bravouser posted image ce padne neka tortauser posted image

Bubiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Kvin (izvini brate, ali svaki put se prepitujem kako se piseuser posted image ) niko se ovde ne pravi da je uzorna majka i domacica, mi to i jesmo, samo volimo te skakljive temeuser posted image dugo si ovde da nisi skapiralauser posted image

clock-img

26.06.2015, 13:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Baš tako,a to šro visimo u kafani je samo zbog druženja user posted image

clock-img

26.06.2015, 13:58

clock-img

amdn

pencil-img

1598

bravo veselice pametna curica user posted image user posted image
ova kisa ubi, ja dremnula jutros i sad se osecam jos gore, bljak
jos malo pa idem po deckonju u vrtic, sve barice ce biti nase, bice sigurno i gace mokre user posted image

clock-img

26.06.2015, 14:01

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: veselica

Sto je kod nas hladno cak i kisa pada,kao da je jesen.Dajte neki caj da se zagrejemo.
Malopre A,dosla iz skole bila da uzme knjiizcu i naravno sve petice ,dobila je i pohvalnicu i knjigu na poklon,srce mamino pametno user posted image

Veselice,koji razred ti je ćera? Pitam te jer je moja završila 4 razred a od 1 do 4 je uvek imala sve 5 a nikada im nisu delili knjige

clock-img

26.06.2015, 14:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ajmo žene pauza user posted image

clock-img

26.06.2015, 14:10

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jao torta, torta, torta , sto ja volim slatkise, majko milauser posted image

Vikiveki, sve zavisi od skole do skole, jer skola sama izdvaja sredstva za knjige, pa tako neke mogu da priuste, a neke neuser posted image bezveze, ali tako je

< Poruku je uredio Klarita -- 26.6.2015 14:12:42 >

clock-img

26.06.2015, 14:11

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Emice ja pauziram celo jutro, lelke bas sam lenja danas,
hvala za kafu, ne smem al cu uzeti vocnu tortuuser posted image

clock-img

26.06.2015, 14:42

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hvala zene user posted image
Viki sto kaze Klarita sve zavisi od skole,i moja A. nije dobila u prvom nista pa se promenila direktorka i sada dobijaju i pohvalnice i knjizice.Inace A. je zavrsila treci razred.
Emice hvala na posluzenju,evo ja veceras castim posto sada ima.

clock-img

26.06.2015, 14:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam razmišljala da ja ćeri kupim neku knjigu,jer ipak za ove 4 godine ima sve 5 a od škole dobija samo pohvalnice...tako da sam rešila ja da je nagradim,a ako i u 5 razredu nastavi tako,onda ću joj svake god ja kupovati knjige

clock-img

26.06.2015, 14:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nego ja nikako da naučim kako se postavljaju slike ovde u ćaskanju,da li bi neka od vas bila ljubazna da mi objasni

clock-img

26.06.2015, 14:54

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Imas temu kako se ubaci slika i tamo je sve lepo objasnjeno.

clock-img

26.06.2015, 21:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ko služi piće,ja sad sa posla user posted image