cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

26.06.2015, 21:50

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

emice, izvoli
user posted image

clock-img

26.06.2015, 21:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala Mili,ja ću ovo prvo mada mi se svi svidjaju ali da ne bude previše user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.06.2015, 22:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja cu da zavrsim ostatak, nista se ne brini :) taman da mogu da zaspim :)

clock-img

26.06.2015, 22:50

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Milicicak, ovde Sunca ni za lek. Izgleda se svo sunce preselilo kod tebe...By the way, kad se vracasuser posted image Kako mini buba podnosiuser posted image da ne pitam za tebeuser posted image

clock-img

26.06.2015, 22:55

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Klarita, ni ovde sunca nema, oblacno je i pada kisa, prokletih 10 stepeni...
ne znam tacno kad se vracam, sve zavisi od toga kako mi procene dosadasnji napredak... ja racunam na jos dve nedelje. Mini buba je ok svi se trude da joj ispune dan, samo ponekad nece da prica samnom, kaze da bude mnogo tuzna posle. A ponekad se bas lepo ispricamo i ispricam joj pricu za laku noc i sve bude super.
a ja puno radim pa ni ne stigne da mi nedostaje... sutra imam prvi slobdan vikend od kad sam stigla :)

clock-img

26.06.2015, 22:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Crrrna Bubi, pa kako počnu igre, vi žene poludite i počnete sa khm khm temama. O ovamo, uzorne majke i supruge. Nije-nego! Ahahahaha user posted image

nema ti to veze sa igom, ne ucestvujem...
ali volEm sex i volEm da pricam o istom user posted image ... a uzorna majka svakako jesam, kao i zena, kako i ne bih bila kada se toliko sexam :P (prosle god jednom, ove sve redje )

clock-img

26.06.2015, 23:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ajde zene da se zasladimo malo
user posted image
Hhahah volim i ja te hm hm teme ali ne ucestvujem,suvise sam fina user posted image
Ala su mi mali mafini,ovo su da znate dijetalni user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 26.6.2015 23:01:06 >

clock-img

26.06.2015, 23:03

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kad su dijetalni daj pesesnajes komadauser posted image

Bubiiiiiiiiiiiii, "Volim sex i rado ga se secam"user posted image ta mi recenica pala na pamet. Secam se kad je Nikolaj bio bas beba i kad uvece sve zavrsim i uspavam decu, dodje mi da jos rasirim noge hopa cupa na kratko i zavrsim i to, pa da mogu da spavam na miruuser posted image user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:03

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

eeeee vi sto ste fine ste ustvari najgore user posted image user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:05

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja videla da je u ponudi koktel i mafini,pa došla da se osladim...nema veze što su dijetalniuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 23:06

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Sex, sta to bese?user posted image rado ga se secam al ga ne upraznjavam user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:06

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bubi nemoj tako,zar ne vidis da samo u kafani sedim user posted image Sto kaze Klarita uzorna majka,zena e sad za kafanu,moramo,tu je ekipa user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hihihih Klari draga ,bas tako. kada vidim da mi prilazi samo se pravim mrtva user posted image , ne disem...
pre dva dana haos, ne znam gde cu pre , Masa slabo spavala, ja ustala rano da vodim Emu u vrtic, ceo dan neke obaveze i on meni pre posla (isao u nocnu) posalje poruku 'ajde da se sretnemo negde' misleci na kupatilo ili tako nesto, ja mu odgovorim 'ne mogu, muz mi je kod kuce'user posted image ...

clock-img

26.06.2015, 23:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Hahaha Bubi,baš si me nasmejala...,,muž mi kući" pa šta ti je odgovorio?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 23:14

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

aaaaa mrzim kada otkucam pa me izbaci
milicice, ti ces se svega podsetiti kada se vratis, necemo te videti neko vreme na rr user posted image .
veselice sada cemo da te napijemo pa da otvoris dusu i pokazes pravo lice user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:14

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja se jos uvek smejem za "mrtva, ne disem"user posted image

By the way, i mene dva puta izbaciuser posted image a htedoh ti reci da vam sledi jos bolja faza peskirica, cim Masa priporaste malkouser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 26.6.2015 23:15:47 >

clock-img

26.06.2015, 23:15

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bubi ja kad se napijem samo se smejem i radim po kuci user posted image Slaba vajda od mene za pricanje tada user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:16

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Hahaha Bubi,baš si me nasmejala...,,muž mi kući" pa šta ti je odgovorio?

pa skontao je da ga zezam, ali ne znam kako mu i pada na pamet da me tako nesto pita user posted image . jbt jednom smo nesto pricali i ispostavilo se da smo vece pre toga nesto radili a ja se ni ne secam... onda znate kakva sam, ove nedelje sam spavala ukupno mozda 10 sati... i on meni da kaze da se sretnemo???? ima da ga skratim za tu stvar

clock-img

26.06.2015, 23:18

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

E, bubi, ne lipsi magarce do zelene trave user posted image
ja sam sad gladnaaa a tako me mrzi ustanem... srecom, cokolada mi je na dohvat ruke, postacu user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:19

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja sam upravo o skracivanju iste tj odsecanju pisala u temi gde ih ogovaramouser posted image

clock-img

26.06.2015, 23:24

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Klarita

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja sam upravo o skracivanju iste tj odsecanju pisala u temi gde ih ogovaramouser posted image

hahahhah cek , sada cu ici da vidim sta je tvoj zgresio. morace da padnu jedne baletanke da se iskupi user posted image .
milicice sve ce to nestati kada se vratis, mislim na kilograme user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma lako je njima,odrade dan na poslu i to im je sve, a mi žene radimo i na poslu i kući,pa uveče kada je njima do provoda,nama nije ni do čegauser posted image

clock-img

26.06.2015, 23:28

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Cek cek Klarita i ti si zaludjena baletankama?Ja ih imam mali milion ali su kod nas bas jeftine pa skoro svaki put kada idem u supermarket kupim po jedne user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:33

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma lako je njima,odrade dan na poslu i to im je sve, a mi žene radimo i na poslu i kući,pa uveče kada je njima do provoda,nama nije ni do čegauser posted image

bas tako! kao mi samo cekamo da se oni odmore i budu orni za one stvari user posted image .
veselice ti si u fazonu 'dobro jutro, dajte mi jedan hleb, 2 jogurta i jedne baletanke'user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:34

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

ja se divim zenama koje imaju puno cipela i koje mogu lako da kupe obucu... meni je kupovina obuce citav projekat koji se uglaavnom svede na to da nikad nista ne kupim kad krenem u kupovinu...