writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

29.06.2015, 09:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro! Ja se ukljucila od jutros,ali nikako da pisem..Joku sam uspavala,ali kaslje,pa stalno trcim,a ja pokusavam da popijem kafu! Moja velika cura se igra u svojoj sobi,opet je trazila da spava sama,jer je prethodnu noc J budila,mukice!

clock-img

29.06.2015, 10:26

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobro jutro...izvolite nauser posted image mi skoro ustali,pa sad pijem kafu...dobila samuser posted image pa sam kao da me voz pregazio

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

29.06.2015, 10:49

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ja sam na brzinu da se javnem, pa valja kuvati ručak da za danas i sutra.... i upravo skontah da sam debil najveći!
planirala sam danas punjene paprike (kupila mlevevno meso, sad potpila ječam za paprike) i shvatim da NISAM KUPILA PAPRIKE!!!!

pa ja sam bre idiot nad idiotima!!

Svkakao sam planirala posle toga da pravim i ćufte dva dana, tako da će danas i sutra biti ćufte. O kako sam besna na sebe!!
Von, nadam se da će brzo ozdravi J.

Inače, Mod nam je na odmoru, zato je ne viđate user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

29.06.2015, 10:50

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja se spremam za posao,sad će doći sveki da čuva T pa bježim.Mislim čuva je pola sata,onda T zaspi a dok se probudi i ja se vratim.Kaže ovako bi svaki dan mogla čuvati po troje djece user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.06.2015, 11:06

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Hello i od mene!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

29.06.2015, 11:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Trco,ti si legenda! Ja spremam pilav,a mogla bi sutra punjene paprike!
Mod nam se negde kupa,ili?

clock-img

29.06.2015, 11:45

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene ! Ne stizem puno da pisem ovde user posted image malo samo da virnem i pozdravim vas . Mi smo svi dobro,Teodora se i dalje sa zubicima ganja,sad dobila i konjuktivitis od trljanja okica i guranja ruku u usta.a vecito je na podu. Vreme nikako da se ustali.
Sta ima kod vas,jeste li mi sve dobre ? A decica ? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

29.06.2015, 11:48

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Pozdrav i do mene.Pecem pitu,nestala struja kod nas,tek malopre dosla.A.na folkloru,S.malopre ustala muz spava jer radio trecu.
Vreme nikakvo iako najavili otopljenje.Neko kafu da posluzi?

< Poruku je uredio veselica -- 29.6.2015 11:50:23 >

clock-img

29.06.2015, 11:51

clock-img

mila83

pencil-img

3821

user posted image

Evo izvolite kafu,od srca ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

29.06.2015, 11:54

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hvala Mila,bas divna kafa user posted image

clock-img

29.06.2015, 12:01

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mame jutro tj. dan nikako da se javim, stigao mm iz italije pa smo svo troje ko blesavi,
A jos dva dana do otvaranja izlozbe ja ne znam gde udaram, imam da odstampam jos nesto, slanje pozivnica i svega lelke bas sam u haosu i nervozna

< Poruku je uredio amdn -- 29.6.2015 12:02:16 >

clock-img

29.06.2015, 13:28

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Amdn samo opušteno,biće to super.
Ja se vratila,dadilja sveki i Dora spavaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

29.06.2015, 13:31

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

amdn, lepe su to muke...mora da je super osećaj kada spremaš svoju izložbu...još jednom svaka čast
Mila hvala za lepu kaficu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

29.06.2015, 13:33

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Dan drugari, videh ovu divnu kaficu pa pozeleh i neki kolacic uz nju.

uhvatila me kriza jer sam na dijetiuser posted image

meni bi trenutno prijao Nes.

nije me dugo bilo vidim ima bas puno novih devojkiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.06.2015, 13:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Amdn, samo napred ! user posted image

clock-img

29.06.2015, 13:37

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

17 jokauser posted image otkad tebe nisam videla...ja bih ti prosledila jednu najlepšu tortu ...može neka dijetalna

clock-img

29.06.2015, 13:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Joko nema te mjesecima,jesi dobro user posted image

clock-img

29.06.2015, 13:39

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Joko evo kolaca uz kaficu,dijeta neka ceka.Bas lepo kad nas ima puno u kafani,u zadnje vreme nesto nam prazno ovde.user posted image

clock-img

29.06.2015, 13:43

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao Veselice..ja se sad od ove slike neću odvojitiuser posted image idem sad da pojedem sve krofne koje su mi ostale od jučeuser posted image

clock-img

29.06.2015, 13:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Veki user posted image prijatno draga user posted image

clock-img

29.06.2015, 13:55

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Emice,Viki, e hvala na pitanju iskucah malopre dugacak post i klik nisu ga objavili neka greska

napisah nije me bilo zato sto smo bili u uzasnooj situaciji, najgori period nasih zivota, imali smo i smrtni sluca i svasta. ruzno sam prosla i u nemackoj, nizale su se lose stvari haos. a pritom pokusavala sam nas ubediti da odustanemo od zelje za user posted image a za inat zelja je postajala jaca

pored svega toga najponosnija sam na nas sto smo mnogo toga pregrmeli zajedno i sto nas je to jos vise zblizilo i sto se neopisivo volimo. to mi je dalo veliku snagu da se sastavim i krenem dalje.

jedina svetla tacka je sto sam dosla na 58kg od onih prvobitnih groznih 86.

Veselice ,divni kolaci samo cu ih smazati za 15 dana kad smrsam jos tih 8 kg

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.06.2015, 13:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Joko nisam bila odavno,pa ne znam jeste li bili tj. jeste li pokušavali nešto za VTO?

clock-img

29.06.2015, 14:05

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

na nismo Viki, to mozda za neku godinu

clock-img

29.06.2015, 15:52

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Dan zenske.....eo ja pijem kafu napolju,mali zaspo u kolicima.....pa reko da odma iskoristim vremeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

29.06.2015, 16:02

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Kato i ja sam malope tako uzivala, samo ja nemam obaveze kao ti , uzivajte zajedno user posted image