Juuutrooooo
Krin, ne mora da znaci. Meni se u prosloj trudnoci do zadnjeg dana nije pokvarila. Nista nisam pila dodatno, sem mamavita, sve vreme.
Al zato posle porodjaja, zlo i naopako. Zutam sam bila ...
Ja jutros vadila krv, isla sam privatno, bas su bili profi. Moje vene su uzas, nema ih, uvek me bodu dva puta. Ovaj put iz prve, oset_ila nisam, jos je bilo 800din
.
Prosli put, kod drugih, pisala sam vam, ono kada sam ih malte ne tuzila, posle treceg puta kada nisu uspeli da nadju venu, odustala sam, jos "osnovni paket" naplatili 1500din. Uzas.
Inace radim ovo u DZ, samo to, ali za ovaj put je mm skoro kada ej vodio L kod DR, poneo moju knjizicu umesto njenu, a kako su sad neki novi sistemi, ne dobijes uput nego oni online posalju u laboratoriju, a ti samo dodjes, oni ukucali moje podatke i potrosili mi taj neki bar kod na osnovu kojeg vadim ja krv, ma blabla .. rekoh da se ne maltretiram opet kod DR da mi zakazuje i sl, odradicu privatno. Em super ispade, em bas povoljno. Stizu mi u 1 na mail, bas cu da vidim.
Ja sam danas 5. mesec
Nzm ali jednoga dana kada se porodim i sve bude iza mene i ok, slobodno cu moci da kazem da ej ovo cudo, da se trudnoca ovako ne oseca. Znam da je svakako jos rano, ali ova VS prosla - nebo i zemlja!
Danas dodje jedna zenica da vadi krv, bukvalno me napusise, kao trudnice imaju prednost. Ja kazem i ja sam trudnica, ali nisam pominjala, dobro se osecam, nigde ne zurim i nije bitno (a tipa 5oro nas je unutra, kao da je nzm koji red), kad ona kaze kako je iz bolnice, radila je hitan serklaz, drzi se jedva hoda ... bas mi bilo zao. Msm nisam ja njoj nista rekla i nemam problem da pustim bilo koga kome je teze od mene, jer je meni super, ali mi je bilo trulo, vidim stoji pored mene i jao kao da kazem "Hoces ti", a obe sa stomakom
.
Ja kupila na zemunskoj pijaci 3 kutijice jagoda, idem da smazem jednu :D.
Edit - Svaka vam cas_t za te nedelje! Cestitam svimaaaa
! Ja 18+2!
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 10.4.2017 11:39:02 >