Dobro jutroooo, ja se juce toliko preforsirala setnjom i uhvatilo me nesto da sredjujem i perem po kuci, da sam sinoc mislila da cu da se porodim od onolikog umora
a bebu uhvatilo nesto pa jedno sat vremena bez prekida sutiranje iz sve snage, na kraju je vec pocela da me zabrinjava... brinem kad previse miruje,, brinem kad se previse koprca, uh... nek izadje vise pa da vise ne razmisljam sta joj se jadnoj desava u ovom malom stomaku
Krin transfuzija stvarno zvuci bljak...a u kojim slucajevima se daje? Nadam se i ja da ce da me zaobidje...
Mimiceeeeee jos 5 dana do termina
jel su ti rekli da ides u porodiliste 7.ako se ne porodis do tada? Meni je reko dr da mu se javim 26.ujutru ako se ne desi nista do 25.
MaRa94 dobrodosla, pridruzi nam se u svakodnevnom caskanju ovde, trudnoca mnogo lakse i brze prolazi uz forum :)
predpostavljam da ti je prva, malo si se ufrkisala zbog trudnoce, malo hormoni, sve po malo, ali ne smes da dozvolis sebi da budes nervozna, placljiva itd jer naravno da bebe sve osecaju... ja sam odmah postavila sebi prioritete i rekla sam da necu da dozvolim da me bilo sta nasekira, iznervira, i stvarno uspevam da izkuliram neke stvari cak i mnooooogo vise nego pre trudnoce, jer samo mi beba padne na pamet i ja se odmah smirim... takodje i ljudi oko tebe (porodica, prijatelji) moraju da budu svesni koliko je bitno da ti pomognu da u trudnoci budes sto bezbrznija...
Grcevi u stomaku su normalni, ja sam imala menstrualne bolove tamo negde do 10.nedelje, i to je sve normalno...
Sa odnosima bolje sacekaj dok ne prodju prvi pregledi, i taj najkriticniji period do 12.nedelje, jer sve zavisi od trudnoce do trudnoce, ako je sve u redu dozvoljeni su, ali postoje i trudnoce gde su zabranjeni, to ces sve sa doktorom da vidis, slobodno ga pitaj...