writing-img

RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja

clock-img

18.03.2011, 16:02

clock-img

Anoniman

Mislim da pahuljice mogu sa voćem, ja jedem voće samo - grickam celo prepodne 3-4 voćkice, sa pauzama. Voće se nikad ne jede neposredno pre ili posle obroka, jer se onda predugo zadržava u želucu. Jedeš belanca, i onda za užinu jedeš voće.

clock-img

18.03.2011, 16:04

clock-img

Verus

pencil-img

11942

To za voce mi je rekla drugarica davno=u fazonu da prakticno napravi vrenje u zelucu ako je tu sa drugim namirnicama...

clock-img

18.03.2011, 16:07

clock-img

Anoniman

Pa da, i onda nema funkciju voća uopšte, nego truli tu bezvezeuser posted image Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima, možeš sa mladim sirom, čak i malo šunke da dodaš, jeste da je kalorijski jaka, ali se uklapa u kombinovanjeuser posted image

I polako, meni je trebalo dosta vremena da sve pokapiram i da ne moram pred svaki obrok da gledam "puškice" koje sam sebi napravilauser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 18.3.2011 16:08:18 >

clock-img

18.03.2011, 16:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Hvala Nedjouser posted image  Odlucila sam da skroz dajem sansu ovome, sve dok ne budem gladna i ono: da nemam mantranja u glavi, mucninu itd.  user posted image

clock-img

18.03.2011, 16:38

clock-img

Anoniman

U najgorem slučaju-nećeš smršati, nemaš šta da izgubišuser posted image

clock-img

18.03.2011, 16:39

clock-img

Verus

pencil-img

11942

basuser posted image  al se nadam da hocu, dosta mi vec stomaka, MADA od kada radim trbusnjake svaki dan smanjio se: jedino salo nije otopljeno....

clock-img

18.03.2011, 16:44

clock-img

Anoniman

Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testouser posted image

clock-img

18.03.2011, 16:46

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Eve i mene user posted image !Vec neko vreme sam na ovom rezimu,ali mi se kilaza ne menja.Uskoro krecem i na trcanje i mackanje kojekakvim kremicama,pa se nadam da ce biti efekta user posted image

clock-img

18.03.2011, 16:47

clock-img

Verus

pencil-img

11942

E to to !user posted image   Mada H voli da se igra sa njimuser posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testouser posted image

clock-img

18.03.2011, 17:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima,

Opet moj omiljeni recept.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.03.2011, 19:06

clock-img

Anoniman

Čudno mina da volimo iste stvari, na stranu što smo rođene istog dana, al' što si me ti učila većinu ovih recepatauser posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 19:40

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Master and apprentice. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.03.2011, 19:45

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

18.03.2011, 21:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: indy_25

A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ?

indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? user posted image
moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 18.3.2011 21:08:53 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.03.2011, 21:13

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: indy_25

A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ?

indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? user posted image
moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam user posted image

Pa moja Isi pa sta sad mi da radimo nas dvije sadauser posted image user posted image . dobro sada bas nisam ni debela al sta ako se udebljam. Moja stitna radi ubrzano pa tako da se trenutno ne debljam a sta kad pocnem da pijem lijekove ? Bojim se da se ne pocnem debljati od tableta i sta cu onda. ne mogu sebe da podnesem debelu a nemogu ni protiv zdravlja user posted image

clock-img

19.03.2011, 17:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso.  Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min.  Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo!  Bice sve to ok draga!

clock-img

19.03.2011, 17:42

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Dorucak: belanca sa sampinjonima i sunkaricom
Uzina: 2 kriske dinje
Rucak: supa i dinstano povrce sa testom od rize (ovo je iz restorana od sinoc, nisam pravila tako da ne znam sta jos ima od "dodataka")
Vecera: salata (radim veceras tako da videcu sta budu nudili u kafeteriji...obicno uzmem mesanu iceberg sa romano, plus chickpeas (to su garbazo pasuljcici, ne znam kako mi to zovemo), paradajz, krastavac, suncokretovo seme...)

Eto, tako nekako danas...

Shame on me: regresija sinoc: mm kupio sladoled od crne cokolade i maline.  Pojela 2 kugle!  Sta cu, slaba sam na to kad mi je omiljeno a nisam smela jesti dok sam dojila...

clock-img

19.03.2011, 17:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

mmmmmmmmmm sladoled od čokolade i maline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verka, pošalji neki Fedex-om user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.03.2011, 21:01

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja zgresih danas user posted image Bili smo kod kumova, kumice pravile palacinke, nisam mogla da ne pojedem. Videcemo sta sutra ujutru kaze vaga user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

19.03.2011, 21:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ma Alexx, neces se udebljati od jednog obroka.  Neki ti to bude cheat day.

Ana-to je TAKO dobar sladoled da ga je recima ne mogu opisati. Nazalost, ne mogu mu reci ne!

clock-img

19.03.2011, 21:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

A i sada sedim (na poslu) pokusavam da ucim, a samo razmisljam o Snickers sladoledu uz kafu!

Uzasna sam!

clock-img

19.03.2011, 21:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Uh Verka , mogu da zamislim user posted image to je tako dobra kombinacija user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.03.2011, 21:15

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso.  Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min.  Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo!  Bice sve to ok draga!

Imam ja i kucni steper a imam i biciklo normalno za vani al ne znam jel smijem da vjezbam. u ponedeljak cu kod doktora pa cu da je pitam smijem li da vjezbam. A slatko mene i tjesto i deblja. doduse sada ne mogu ni da se udebljam i pored toga sto jedem i slatko i svasta nego mene strah da se ne udebljam od tableta kad pocnem da pijem.

clock-img

19.03.2011, 21:21

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ti zato sad vec se polako odvikni od puno slatkog i hleba=i meni je to JAKO slaba tacka.  Sigurna sam da mozes u lagane setnje, nista preterano, ali zamoli doktora da ti da listu namirnica koje je dobro jesti, koje da izbegavas itd.  I bice to sve ok videces!  Vratice se to u normalnu, cim telo malo zaceli.

clock-img

19.03.2011, 21:21

clock-img

Verus

pencil-img

11942

joj jeste!

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Uh Verka , mogu da zamislim user posted image to je tako dobra kombinacija user posted image